Yazılar tüm ekranı kaplıyor,nasıl düzeltebilirim?

Beyhatun

Bin zulme uğrasan da bir zulüm yapma...
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
57
Puanlar
363
Merhaba arkadaşlar çok şükür bir derdim yok Allah' ım kimseye dert vermesin inşallah. Ben size bir şey sormak istiyorum ama konuyla ilgili bir başlık göremediğim için buraya yazdım mecburen. Biraz komik olacak ama napayım dedim ya mecburen. Benim kızım sürekli bilgisayarın klavyesi ile oynar durur. İnternet sitesi açıkken klavye kısayollarından birine basarak google, facebook sayfalarımı kocaman bir hale getirdi. Şimdi bu sayfaları normal hallerine bir türlü çeviremiyorum. Klavye kısayollarını araştırıp bulmaya çalıştım ama nafile. Sayfaları normal hale nasıl getiririm bileniniz var mı? Düşünün bi facebooka girdiğinizi, karşınızda sadece face yazısı neredeyse bütün ekranı kaplar vaziyete gelmiş. Nasıl düzelir bu? Yardımmmmmm lütfennnn...:44:

Merhaba arkadaşlar çok şükür bir derdim yok Allah' ım kimseye dert vermesin inşallah. Ben size bir şey sormak istiyorum ama konuyla ilgili bir başlık göremediğim için buraya yazdım mecburen. Biraz komik olacak ama napayım dedim ya mecburen. Benim kızım sürekli bilgisayarın klavyesi ile oynar durur. İnternet sitesi açıkken klavye kısayollarından birine basarak google, facebook sayfalarımı kocaman bir hale getirdi. Şimdi bu sayfaları normal hallerine bir türlü çeviremiyorum. Klavye kısayollarını araştırıp bulmaya çalıştım ama nafile. Sayfaları normal hale nasıl getiririm bileniniz var mı? Düşünün bi facebooka girdiğinizi, karşınızda sadece face yazısı neredeyse bütün ekranı kaplar vaziyete gelmiş. Nasıl düzelir bu? Yardımmmmmm lütfennnn...:44:
ctrl tusuna basılı tut fareın ortasındakı mınık tekerlek varya onu asa yukarı yap ordan ayarla boyunu canm

Arkadaşlar bitanesiniz ya :29::29::29: Çok teşekkürler.iyiki varsınız. Şak diye çözüldü sorun. Zaten işin şu ctrlde bittiğini düşünüyordum çünkü kızım hep ona basarak bozuyordu ama basılı tutup fare tekerleğini çevirmek gelmemişti aklıma doğrusu:1:

Arkadaşlar yeri gelmişken bir şey daha sorucam. Bilgisayar açıkken mouse ve klavyeyi geçici süreliğine kilitlemek mümkün mü acaba?Var mı böyle bir imkan?

Konu "Teknik Destek" başlığına taşınmıştır.

Ekraanın sağ altında % ayarlanan yerden ayarlayabilirsiniz
$Adsız.jpg

fırlama gibi tuttum denedim. şimdi de benim yazılarım bit kadar oldu. okuyamıyorum nasıl geri alınıyo bu? yardımm

Ay canım ya bir alemsin güldürdün beni:1: Ama bi yandanda iyi oluyor bilmediğimiz şeyleri öğreniyoruz.

uyut bılgısayarını

Uyutma işlemini aktifleştiremiyorum.güç kaynağı seçeneklerinden girmem gerekiyor nereden girildiğini unutmuşum bulamıyorum ve ben gene yardım istiyorum yaa:17::17::17:

Back