- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
- 298
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
internette paylaşın yazıyor ,,,tepki oluşturmakmışş
bende izleyemedim just en fazla 30 saniye dayanamadım
evlad yetiştirmek var evlad yetiştirmek var
bazılar it bazıları yiğit doğuruyor
tur. Dün haberlerde izledim kendisi de korkudan şikayetçi olamıyormuş. peşmerge şehre inmiş, insanların namusuyla, şerefiyle oynuyor. Biz de izliyoruz. Daha doğrusu özellikle izlettiriliyor...İzleyemedim , izlemek istemedim. Haberini burada okumuştum , o bile yetti kahretmeye.
Bu videonun sosyal medyada yayınlanması , suçu bariz göstermiyor mu ? Neden henüz resmi bir işlem yapılmadı ? İlla şikayet mi gerekiyor bu gibi durumlarda ? Prosedür farklı işliyor galiba .
Kaldı ki adamın ailesinden de elbet birileri nette görmüştür . Neden sessiz kaldılar acaba ?
bilmemki ne yapmak ne gerekir
Ne yapmak gerekir? O görüntülerden o çeteyi tesbit etmek, yakalamak ve sorgulamak gerekir. Sonra hakim karşısına çıkarmak. Peki neden yakalanmıyor bu yaratıklar?
Bu görüntüler nasıl yetmez , bu şehir eşkiyaların hakkında şikayet olmasa da kamu davası falan da mı açılamaz ?Belki kimi kimsesi yok
tur. Dün haberlerde izledim kendisi de korkudan şikayetçi olamıyormuş. peşmerge şehre inmiş, insanların namusuyla, şerefiyle oynuyor. Biz de izliyoruz. Daha doğrusu özellikle izlettiriliyor...
tur. Dün haberlerde izledim kendisi de korkudan şikayetçi olamıyormuş. peşmerge şehre inmiş, insanların namusuyla, şerefiyle oynuyor. Biz de izliyoruz. Daha doğrusu özellikle izlettiriliyorİzleyemedim , izlemek istemedim. Haberini burada okumuştum , o bile yetti kahretmeye.
Bu videonun sosyal medyada yayınlanması , suçu bariz göstermiyor mu ? Neden henüz resmi bir işlem yapılmadı ? İlla şikayet mi gerekiyor bu gibi durumlarda ? Prosedür farklı işliyor galiba .
Kaldı ki adamın ailesinden de elbet birileri nette görmüştür . Neden sessiz kaldılar acaba ?
Ekteki linkten İstanbul Emniyet'e şikayet iletelim arkadaşlar. Sessiz kalmayalım. Ülkemiz günden güne yaşlıların, kadınların, hayvanların, çocukların ezildiği, zulme uğradığı bir yer olmaya başladı. Buna müsade etmeyelim. bu şeytan tohumlarını içeri tıktırana kadar üzerimize düşeni yapalım.Bu görüntüler nasıl yetmez , bu şehir eşkiyaların hakkında şikayet olmasa da kamu davası falan da mı açılamaz ?
Bir Allah in kulu da polisi aramamış mı ya , bu kadar mı yitirdik insanlığımızı ...
linki açtım ama videoyu nasıl yüklerimBelki kimi kimsesi yok
tur. Dün haberlerde izledim kendisi de korkudan şikayetçi olamıyormuş. peşmerge şehre inmiş, insanların namusuyla, şerefiyle oynuyor. Biz de izliyoruz. Daha doğrusu özellikle izlettiriliyor
Ekteki linkten İstanbul Emniyet'e şikayet iletelim arkadaşlar. Sessiz kalmayalım. Ülkemiz günden güne yaşlıların, kadınların, hayvanların, çocukların ezildiği, zulme uğradığı bir yer olmaya başladı. Buna müsade etmeyelim. bu şeytan tohumlarını içeri tıktırana kadar üzerimize düşeni yapalım.
https://www.iem.gov.tr/iem/index.php?menu_id=34&islem=3
linki açtım ama videoyu nasıl yüklerim
bilemedim
bi şikayet metni yerli olurmu
bilgisayarada indiremedim videoyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?