yazıklar olsun!!!

lamelifAmine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
5.154
10.077
298

Tarlabaşı'nda yaşanan olayla ilgili ''Yaşlı dedeyi taciz edenleri deşifre ediyoruz kampanyası'' başlatıyoruz ve emniyet yetkililerini göreve çağırıyoruz!

Bu yaşlı dedemiz, sizin de bir tanıdığınız olabilirdi ve duyarlı olmak için ille de yılanın bize dokunmasını beklemek gerekmiyor.

Lütfen siz de destek verin ki, sosyal medyanın gücünü kullanarak bir an evvel yakalatalım bu sapıkları!

Sosyal medyaya düşen bir video, üç şahsın yaşlı adama yaptığı iğrençliği ortaya çıkardı. İstanbul Tarlabaşı Tekir Sokak’ta yaşlı bir adamı yakalayan üç kişi el ile adama taciz ederken görülüyor. Ağza alınmaz küfürlerin de duyulduğu videoda yaşlı kişi kendisini bir aracı siper alarak korumak istese de tacizlerden kurtulamıyor. Yaklaşık üç dakikalık videoda çevre esnafının şahıslara müdahale etmediği gözlenirken, yaşlı kişinin polis tehdini de umursayan olmuyor.

http://sozcu.com.tr/2014/gunun-icinden/izleyeni-bile-utandiran-olay-576833/

Son düzenleme:
internette paylaşın yazıyor ,,,tepki oluşturmakmışş

bende izleyemedim just en fazla 30 saniye dayanamadım

evlad yetiştirmek var evlad yetiştirmek var

bazılar it bazıları yiğit doğuruyor:KK51:

internette paylaşın yazıyor ,,,tepki oluşturmakmışş

bende izleyemedim just en fazla 30 saniye dayanamadım

evlad yetiştirmek var evlad yetiştirmek var

bazılar it bazıları yiğit doğuruyor:KK51:

bence paylaşmaktan ötesini yapmak lazım zaten kamuoyu tepkisi çekilir de resmi olarak bu adamlar cezalandırılmayacaklar mı şimdi

İzleyemedim , izlemek istemedim. Haberini burada okumuştum , o bile yetti kahretmeye.
Bu videonun sosyal medyada yayınlanması , suçu bariz göstermiyor mu ? Neden henüz resmi bir işlem yapılmadı ? İlla şikayet mi gerekiyor bu gibi durumlarda ? Prosedür farklı işliyor galiba .
Kaldı ki adamın ailesinden de elbet birileri nette görmüştür . Neden sessiz kaldılar acaba ?

Deşifrre etmek yetiyor mu arkadaşlar. O pislikler yakalandı mı! Hoş bence kobuyu açmakla iyi yaptınız ama işin egeldiğinde her olayı çözen emniyet görevlileri onuruyla oynanan, ömrünün son yıllarında sapıklar tarafından cinsel meta olarak kullanılan, aşağılanan, eşine dostuna rezil olan yaşlı adam için henüz birşey yapabilmiş değil! Hani yeni yetişen dindar nesil? Olmadı, olamadı. sonunda yaşlı bir erkeğin bile sapık pisliklerin iç geçirmeleriyle, zevk nidalarıyla cinsel tacize uğradığı bir hale geldik.zavallı adamı anasından doğduğuna pişman ettiler.
Olay yaşanırken ordan iki kadın geçiyor.umurlarında bile olmuyor. 155i arayıp polis çağıtmak zor mu? Ya da kendileri bu tip durumlara çok mu alışkınlar, biyerlerini elletmeye çok alışmış olmalılar ki salına salına geçip gittiler... önce işkenceyle öldürülen kedi yavruları, şimdi de zulme uğrayan bu aciz, yaşlı insan derken sinirlerim çok bozuk arkadaşlar. Sürç-i lisan ettiydem affola.

Belki kimi kimsesi yok
İzleyemedim , izlemek istemedim. Haberini burada okumuştum , o bile yetti kahretmeye.
Bu videonun sosyal medyada yayınlanması , suçu bariz göstermiyor mu ? Neden henüz resmi bir işlem yapılmadı ? İlla şikayet mi gerekiyor bu gibi durumlarda ? Prosedür farklı işliyor galiba .
Kaldı ki adamın ailesinden de elbet birileri nette görmüştür . Neden sessiz kaldılar acaba ?
tur. Dün haberlerde izledim kendisi de korkudan şikayetçi olamıyormuş. peşmerge şehre inmiş, insanların namusuyla, şerefiyle oynuyor. Biz de izliyoruz. Daha doğrusu özellikle izlettiriliyor...

Ne yapmak gerekir? O görüntülerden o çeteyi tesbit etmek, yakalamak ve sorgulamak gerekir. Sonra hakim karşısına çıkarmak. Peki neden yakalanmıyor bu yaratıklar?

duyarsızlıklar yüzünden

aman bananeler yüzünden

orda videoyu çeken video çekmek yerine tepkisini ortaya koysaydı yada elbet birileri vardı onlar

ben burdan ne yapmak gerekir diye sormuştum
videonun ilerisi basıl bilmiyorum dayanamadım çünkü

Belki kimi kimsesi yok

tur. Dün haberlerde izledim kendisi de korkudan şikayetçi olamıyormuş. peşmerge şehre inmiş, insanların namusuyla, şerefiyle oynuyor. Biz de izliyoruz. Daha doğrusu özellikle izlettiriliyor...
Bu görüntüler nasıl yetmez , bu şehir eşkiyaların hakkında şikayet olmasa da kamu davası falan da mı açılamaz ?
Bir Allah in kulu da polisi aramamış mı ya , bu kadar mı yitirdik insanlığımızı ...

Belki kimi kimsesi yok
tur. Dün haberlerde izledim kendisi de korkudan şikayetçi olamıyormuş. peşmerge şehre inmiş, insanların namusuyla, şerefiyle oynuyor. Biz de izliyoruz. Daha doğrusu özellikle izlettiriliyor
Bu görüntüler nasıl yetmez , bu şehir eşkiyaların hakkında şikayet olmasa da kamu davası falan da mı açılamaz ?
Bir Allah in kulu da polisi aramamış mı ya , bu kadar mı yitirdik insanlığımızı ...
Ekteki linkten İstanbul Emniyet'e şikayet iletelim arkadaşlar. Sessiz kalmayalım. Ülkemiz günden güne yaşlıların, kadınların, hayvanların, çocukların ezildiği, zulme uğradığı bir yer olmaya başladı. Buna müsade etmeyelim. bu şeytan tohumlarını içeri tıktırana kadar üzerimize düşeni yapalım.

https://www.iem.gov.tr/iem/index.php?menu_id=34&islem=3

bildiğin kro bunlar. pis sapıklar.
şimdi bişi söyleyecegım olmayacak, üzerine alınan çıkacak
neyse...

Belki kimi kimsesi yok

tur. Dün haberlerde izledim kendisi de korkudan şikayetçi olamıyormuş. peşmerge şehre inmiş, insanların namusuyla, şerefiyle oynuyor. Biz de izliyoruz. Daha doğrusu özellikle izlettiriliyor

Ekteki linkten İstanbul Emniyet'e şikayet iletelim arkadaşlar. Sessiz kalmayalım. Ülkemiz günden güne yaşlıların, kadınların, hayvanların, çocukların ezildiği, zulme uğradığı bir yer olmaya başladı. Buna müsade etmeyelim. bu şeytan tohumlarını içeri tıktırana kadar üzerimize düşeni yapalım.

https://www.iem.gov.tr/iem/index.php?menu_id=34&islem=3
linki açtım ama videoyu nasıl yüklerim

bilemedim

bi şikayet metni yerli olurmu

bilgisayarada indiremedim videoyu

Back