-
- Konu Sahibi kararsiz4300
Bende böyle düşünürek kapattım o kapıyı cıktım işte..koca kişisi, kendisini doğuran ailesi ile hayatını bir ömür birlikte geçireceklerine dair söz verdikleri ailesi ile arada kalmış. henüz memeden kesilmediği için de doğuran kısmı tercih etmiş... şu saatten sonra bence ağzıyla bırak kuş tutmayı tüm safari canlılarını yakalasa asla geri dönmeyin. affetmeyin. çocuk kolay kolay anneden ayrılmıyor 0-6 yaş grubu için. 4 yaşından sonra ancak çok ciddi kötü yaşam koşullarınız varsa çocuk lehine karar gerektiriyor. 6 yaşa kadar zaten een sağlıklısı anne çocuk bağı... o yüzden eşiniz sizi gözden çıkarırken aslında çocuğunuda gözden çıkarıyor... bırakın üst ailesi baksın eşinize, altını alsınlar, gazını çıkarıp uyutsunlar... böyle koca olmasada olur zaten.
Bu saat oldu daha umrunda değil, o kendi istemese babası dolduracak boşan abi yaa diye.. umrumda da değil. Çocuklarım ve benim için hakkımda hayırlısı olsunEşiniz size bir söz vermiş, sözünü tutmamış, mahkemede bunlar işe yarayacaktır. Bence sizin kararlı olduğunuzu görünce geri dön tülayy diye zırlayacaktır da. Sonuçta ailesini silmesini beklemiyor kimse. Hepimiz ailemizden uzak evlerdeyiz, ailemizi sildik mi hayır. Her tatilde her fırsatta yanlarındayız. Neden illa dipdibe yaşamak zorundayız ki? Allah yardımcınız olsun.. Çok öfkelenmeyin, sakin olun, önemli olan sizin ve bebekleriniz sağlığı. Bırakın onlar kudursun.
Amin inşallah..Bir kv bir kp düşüncesizliği yüzünden yine bir yuva dağılıyor. Bunun vebalını 2 cihan da ödeyemeyecekler. Rahat ol.
İstisna olabilir. Niye hâlâ ısrarla yazıp kadını korkutmaya çalışıyorsunuz.Yalan yanlis degil ki en samimi arkadasimin 6 yasindaki oğlunu aldi babasi yine diyorum koyu bilmiyorum bizim burdaki koylerde tasimali egitim ile okuyor cocuklar
Amin rabbime bıraktım. Allah alsın hakkımı.. kv ye bakacak adam lazım o kendine baksın önce de sonra torun baksınVe emin ol çocuğunu alamazlar, alsalar da en fazla 1 ay sonra kaynana ve kayınpeder al bu çocuğu uğraşamıyoruz dicekler tek dert gelin. Ben böyle gördüm işleri güçleri sizi huzursuz etmek allah sorsun
Konu sahibinin ailesi köyde yaşıyormuş ve konu sahibide ailesinin yanına gidecekmis köyü bilmiyorum bizim buralarin köyü gibiyse cocugu alma ihtimalleri cok yüksek zira cocuk icin evlere adam yolluyorlar evde cocuk icin ozel oda var mi yok mu ona kadar bakiyorlar ki gidecegi okul yasayacagi hayati yazmiyorum bile
Ya sizi yerim çok teşekkür ederim.. bunlar yılların birikimi oldu patladım artıkValla 41 kere maşallah
Forumda okuduğum dayağa, şiddete, hakarete, evden kovulmaya vs. her türlü olumsuz davranışa rağmen kocamda kocam diyen, aslında özünde çok iyi, merhametli diyen, kendilerine bu davranışları reva gören, boşanmaya asla yanaşmayan kadınlardan sonra. Sen gerçek misin bacım?
Böyle karakterli, omurgalı duruşlar tüm kadınlarımıza nasip olur inşallah.
Bravo sanaAllah gönlüne göre versin.
Ay yok öyle çaresiz asalak gibi gider miyim oraya.. zaten sabah diyordu bugün geri gidicem alıcam paramı gibilerinden. Rezil eder miyim kendimiTuttuğu eve taşının
Gelir mecburen bir süre sonra
Olur mu? Onlar ne dedi ki? Oğul ve gelinin hatta torunun iyiliği icin yapıyorlar. Hem onlar cahil. Böyle soyleyince vebal kalkıyorBir kv bir kp düşüncesizliği yüzünden yine bir yuva dağılıyor. Bunun vebalını 2 cihan da ödeyemeyecekler. Rahat ol.
Avrupa mı orası hangimizin özel odası vardır
Ben derim çünkü öyle.. gelincidir benm keynpederm..Daha dün başka bir konuya yazdım.
Bu kp olacak insanimsilar, masum görünümlü şeytan. Kimse kpler ılımlıdir demesin
SanslisinizBen derim çünkü öyle.. gelincidir benm keynpederm..
Teşekkür ederim canım. Çok şükürSanslisiniz