- 4 Haziran 2020
- 329
- 786
-
- Konu Sahibi kararsiz4300
İnşallah.. evet bende geçenlerde öyle bir yazı okumuştım. Zaten dün gitti kira sözleşmesi yaptı, onuda aldım yanıma işime yarayacaktırÖncelikle dik duruşunuz için tebrik ederim. Kimse kimsenin babasının, anasının hakaretlerini çekmek için evlenmiyor herkes haddini bilecek.
Boşanma konusuna gelecek olursak, size ayrı bir ev, yaşam alanı sunmuş olmaması ve aile ile yaşamaya zorlaması bile başlı başına boşanma sebebi diye biliyorum ama hukukçu arkadaşlar dah net bilgi verecektir. 4 yaşındaki bir çocuğu da hiç bir hakim babaya vermez. Özellikle, kendi ailesine yaşam alanı bile sağlayamayan, bir insana çocuk verileceğini sanmıyorum. Umarım tüm güzellikler sizinle olur.
Keşke birde hapise atsalar. Biraz bizi anlamaları için! Hapis hayatını görsünlerGeçmişte bir hakim karısına ayrı ev açmayan kocayı kusurlu bularak çifti boşamıştı da haberlere çıkmıştı.
Yok canım o olmazKeşke birde hapise atsalar. Biraz bizi anlamaları için! Hapis hayatını görsünler
Bir de "ayrı ev olmayacaksa gidiyorum" ve "yolun açık olsun" diye attığı mesajları da saklayın. İş oraya varırsa mahkemede işinize yarayabilir.İnşallah.. evet bende geçenlerde öyle bir yazı okumuştım. Zaten dün gitti kira sözleşmesi yaptı, onuda aldım yanıma işime yarayacaktır
Evlenmek ne demek? EV-lenmek. EV-lenilmeyecekse neden evleniliyor ki?Geçmişte bir hakim karısına ayrı ev açmayan kocayı kusurlu bularak çifti boşamıştı da haberlere çıkmıştı.
Aynen öyle. Hırs yaptı inat etti koskoca adam. Okadar laf söyledik gideceğiz dedik her türlü izgüzarlığı yaptı. Kötülükte dedi olmadı güzellikle dedi olmadı en son duygu sömürüsü yaptı işe yaradı.. para bizden daha önemli şimdi cocuklarım diye para sevsin. Parayla herkesi satın alabilceklerini sandılar ama beni alamazsınızKonumuz takip ediyordum ve gerçekten üzüldüm sizin için. Aynı apt da yaşamaya zorlanmak ne kadar cahilce. Ben bu tarz aileleri gerçekten anlamıyorum onlarında huzuru kaçıyor neticede.isteğiniz o kadar normal ki... Üstte bir arkadaş gelirler bir olduğu için eşinizin korktuğundan bahsetmiş ki bana göre de öyle. Torun falan hikaye inanın tamamen ego savaşı bunlar. Allah yardımcınız olsun umarım gönlünüzce olur herşey. Allah herkesin niyetine göre murad versin.
Karıya kıza gitmesin diye benceEvlenmek ne demek? EV-lenmek. EV-lenilmeyecekse neden evleniliyor ki?
Yok silmem telefona bişey olmadıgı süreceBir de "ayrı ev olmayacaksa gidiyorum" ve "yolun açık olsun" diye attığı mesajları da saklayın. İş oraya varırsa mahkemede işinize yarayabilir.
Aynen öyle yaktı. Benimkinide yakıyorlar. Bu yaşta titremelerim çarpıntılarım var. Hamile olmasaydım destek alıp ilaç kullanacaktım! Ve bu adam bana her ailede olur diyor. 2020 türkiyede aynı binada yaşayan bir biz kaldık.. her evde olurmuş bide..
Bu adam böyle değildi bu yüzü daha yeni ondan. Ben senelerce sustum idare ettim şimdi dozunu arttırdılar o yüzdenPeki 2. çocuk neden?
Evet maalesef altlı üstlü. Asıl bomba eltiylede aynı binada olucazEvlendiğiniz günden beri beraber mi yaşıyordunuz
İnşallah ya mecbur değilim ben kaç yaşında kadınım nerede istersem orada yaşarım yeter yaGeçen mahkemede bi karar çıkmıştı haber oldu hatta. Kocasının ailesiyle yaşamak istemeyen gelini haklı buldular. Belki o emsal karara göre bakarlar sizin davaniza da.