-
- Konu Sahibi kararsiz4300
Iyi yolculuklar en iyisini yaptınız esin kesin gelip af dilicek senden Bnce.Yaşayacağı hayat ne olacak, 4 yaşında çocuğa tarla mı sürdüreceğiz.. hayırlısı olsun hakkımızda yavrum içinde benim içinde.. otobüsteyim.. duanızı eksik etmeyin
O zaman köyde yaşayan bütün çocuklara devlet el koyardı.Konu sahibinin ailesi köyde yaşıyormuş ve konu sahibide ailesinin yanına gidecekmis köyü bilmiyorum bizim buralarin köyü gibiyse cocugu alma ihtimalleri cok yüksek zira cocuk icin evlere adam yolluyorlar evde cocuk icin ozel oda var mi yok mu ona kadar bakiyorlar ki gidecegi okul yasayacagi hayati yazmiyorum bile
Tamam canım etmem mi? Rabbim eşine akıl fikir kp'yede vicdan nasip etsin. Sen dik dur ve Allah'a sarıl.Hamilesiniz dua edin bana olur mu.. şu mübarek cuma günü hürmetine, hakkımda en hayırlısını versin rabbim.. beddua etmeyeceğim.. Allaha havale ediyorum en güzelini o bilir
Ortamin ve sizlerinde sakinlesmesini bekleyin. Dedesi torunlarini istediğinde zaten gormeye gelebilir. Ev üstüne ev kurulmuyor malesef. Erkeklerin bu kadar anaci babaci olmasi cidden cok can sıkıcı. Bir evde esinize alisamazken birde ana babasina alismamizi bekliyorlar. 4 yasindaki cocugunuzu acik konusmak gerekirse yüksek ihtimal size vermezler ekonomik nedenlerden dolayi 2 cocuga birden bakabilmeniz mümkün değil. Hamilesiniz iste bulmaniz kolay degil hele de disarda virüs kol gezerken cocugunuzun ve kendinizin zarar gorme ihtimaliniz var.Yakıyorum ben gemileri !!
eski konumu bilmeyenler için..
Evi tuttuk, kapora, kira, emlakçı komisyonu verildi..
Anahtarını aldık, komşulara bu ayın 15’inde taşınacağımızı söyledim..
Eşimin babası mesaj atmış, torunumu benden götürmeyin, hayırlı cumalar...
Eşiminde bana söylediği; bende gitmek istemiyorum, sen abartıyorsun, her evde böyle şeyler olur! Gitmiyoruz dedi..şok oldum. En az benim kadar gitmek istiyodu, herkese böylesinin daha hayırlı herşeyin daha güzel olacağını söylüyordu, bana sonuna kadar haklı oldugum için gidiyoruz diyip ailesine gitmek için direnen adam bana şimdi neler söylüyor...
Ben şimdi ne yapayım!!
Bugün eşyalarımı alıp gideceğim bu evden...
Çocuğumu benden hiç bir şekilde alamazlar değil mi?
maddi durumları iyi, benim işim vs yok bir babam var oda durumu pek iyi sayılmaz kirada alabilirler mi cocugumu benden (4 yaşında)
GÜNCELLEME:Beni evladımı almakla tehtit etti, sırf benim yüzümden ev tuttugunu aslında istemediğini, yolumun açık olmasını söyledi. Eşyalarımı topladım, çocuğumu aldım gidiyorum.. çıktım o evden artık o eve girmem... kendisi istedi, vicdanım rahat... evden gittiğimi söyledim, yolun açık olsun dedi..
Onun kök ailesi kendi anne babası.. ona o pantolonu çıkart ben giyeceğim dedim. Sen sözünü tutmadın ama ben tutuyorum ben gidiyorum dedim delikanlılık budur dedim.Ya zaten bu ısın bosanmaya varacağını dusunmuyorum ıkı gun sonra kuyruğunu sıkıstırır gelır sızı almaya.
Evden giderek su açıdan ıyı yaptın, artık onların dudugu otmeyecek ailece bunu ogrenmıs oldular.
Bundan sonra cumle kurarken veya hayatınıza maydanoz olurken iki kere dusunurler.
Kocanda kok aılesını korumayı ogrenır.
heyt be aslan gıbısın gercektende bu hayatın altından kalkarsınOnun kök ailesi kendi anne babası.. ona o pantolonu çıkart ben giyeceğim dedim. Sen sözünü tutmadın ama ben tutuyorum ben gidiyorum dedim delikanlılık budur dedim.
Oglunu eve geldıgınde goremesın de ben gorurum onun kok ailesini.Onun kök ailesi kendi anne babası.. ona o pantolonu çıkart ben giyeceğim dedim. Sen sözünü tutmadın ama ben tutuyorum ben gidiyorum dedim delikanlılık budur dedim.
Karıştırma şimdi onu ya pantolon giymekle erkek olmakla delikanlılık mı oluyorOnun kök ailesi kendi anne babası.. ona o pantolonu çıkart ben giyeceğim dedim. Sen sözünü tutmadın ama ben tutuyorum ben gidiyorum dedim delikanlılık budur dedim.
İnşallah...heyt be aslan gıbısın gercektende bu hayatın altından kalkarsın
teşbihte hata olmazKarıştırma şimdi onu ya pantolon giymekle erkek olmakla delikanlılık mı oluyor
İnşallah konu sahibi bu kararlılığı sürdürür. Aksi halde işi çok zor. Yolundan geri o aile apartmanına dönerse bu sefer o anlayışlı eşi de rahat davranacak, nasılsa gidemiyor diye.Ya zaten bu ısın bosanmaya varacağını dusunmuyorum ıkı gun sonra kuyruğunu sıkıstırır gelır sızı almaya.
Evden giderek su açıdan ıyı yaptın, artık onların dudugu otmeyecek ailece bunu ogrenmıs oldular.
Bundan sonra cumle kurarken veya hayatınıza maydanoz olurken iki kere dusunurler.
Kocanda kok aılesını korumayı ogrenır.
Onun anladığı dil bu.Karıştırma şimdi onu ya pantolon giymekle erkek olmakla delikanlılık mı oluyor
allahım yanında olsun yolun acık olsun cocugunun senın sansın gulsun sızı bırbırınızden ayırmasın canım
yapabılecegım bırsey olsa ınan yaparım
Çocuğun yaşının küçük olduğu ve anne bakımına muhtaç olduğu yaşta çocuğun velayetinin babaya verildiği durumlarda bulunmaktadır. Anne çocuğun velayetini istemez ve mahkemeye çocuğun velayetini istemediğini belirtir ise mahkeme tarafından çocuğun velayeti babaya verilebilir.
Bunun yanında tarafların anlaşması halinde anlaşmalı boşanma protokolünde velayetin babaya verilmesi konusunda madde konulmuş ise çocuğun velayeti babaya verilebilecektir.
Annenin akıl hastası olması, idrak gücünün olmaması durumunda da çocuğun menfaati gereği velayet babaya verilecektir.
Annenin çocuğa karşı şiddet uygulaması, çocuğun menfaatine göre hareket etmemesi, bakımını ihlal etmesi, sağlığına zarar verecek, eğitimini zedeleyecek hareketlerde bulunması annenın ahlak dısı yasamının olması halinde çocuğun velayeti babaya verilecektir.
bunları baba kanıtlayacak mahkeme aylarca surecek pedegog cocuga soracak sosyal hızmetler ınceleyecek ve bu yukarda bahsettıgım ıhmal ve suc unsurları bulunursa anneden alınacak :)
sızın arkadasınızın cocugunun babaya verılmesı arkadasınızın kendı tarafından anlattıgı kadarıyla bılgınızdır
genellemeyınız
Zaten evimi hiç bir zaman sevmemiştim. Hep diken üstünde yaşadım. Bir akrabama gitsem orda sevgi hissediyor evime dönmek istemiyordum.. sevgisiz bir ortama dönmek isteyeceğimi sanmıyorum. Allah yardımcım olsunOglunu eve geldıgınde goremesın de ben gorurum onun kok ailesini.
Babası ozellikle en nefret edilesi ınsan ozelliklerıne sahıp. Evden ciktın dıye asla pısman olma, bu senın hayatını yoluna sokacak bence.
Cunku herkes adam olmaya baslayacak.
He yaa çok erkek gitsin anasını emsin daha sütten kesilmemiş karısına çocuğuna adam akıllı ev kurmaktan aciz erkeğim diye dolansınOnun anladığı dil bu.
Valla bacım bende kendi tebrik ettim. Böyle dönek adamın yaptıgının yanında sözünde insan nasıl duruyormuş belki bişeyler öğrenirhelal olsun çok tebrik ederim dik duruşunuzdan dolayı
Zaten barısma sartın baska ev olacak.Zaten evimi hiç bir zaman sevmemiştim. Hep diken üstünde yaşadım. Bir akrabama gitsem orda sevgi hissediyor evime dönmek istemiyordum.. sevgisiz bir ortama dönmek isteyeceğimi sanmıyorum. Allah yardımcım olsun
Geçmişte bir hakim karısına ayrı ev açmayan kocayı kusurlu bularak çifti boşamıştı da haberlere çıkmıştı.Bana ev tuttu, ailesini ikna etti, böyle daha hayırlı dedi herkese.. şimdi bana vazgeçtim diyor.. taşınmayacağım diyor.. nefret ediyorum ondan