Yazıklar olsun böyle kocaya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman köyde yaşayan bütün çocuklara devlet el koyardı.

Hamilesiniz dua edin bana olur mu.. şu mübarek cuma günü hürmetine, hakkımda en hayırlısını versin rabbim.. beddua etmeyeceğim.. Allaha havale ediyorum en güzelini o bilir
Tamam canım etmem mi? Rabbim eşine akıl fikir kp'yede vicdan nasip etsin. Sen dik dur ve Allah'a sarıl.

Ortamin ve sizlerinde sakinlesmesini bekleyin. Dedesi torunlarini istediğinde zaten gormeye gelebilir. Ev üstüne ev kurulmuyor malesef. Erkeklerin bu kadar anaci babaci olmasi cidden cok can sıkıcı. Bir evde esinize alisamazken birde ana babasina alismamizi bekliyorlar. 4 yasindaki cocugunuzu acik konusmak gerekirse yüksek ihtimal size vermezler ekonomik nedenlerden dolayi 2 cocuga birden bakabilmeniz mümkün değil. Hamilesiniz iste bulmaniz kolay degil hele de disarda virüs kol gezerken cocugunuzun ve kendinizin zarar gorme ihtimaliniz var.

Onun kök ailesi kendi anne babası.. ona o pantolonu çıkart ben giyeceğim dedim. Sen sözünü tutmadın ama ben tutuyorum ben gidiyorum dedim delikanlılık budur dedim.

Onun kök ailesi kendi anne babası.. ona o pantolonu çıkart ben giyeceğim dedim. Sen sözünü tutmadın ama ben tutuyorum ben gidiyorum dedim delikanlılık budur dedim.
heyt be aslan gıbısın gercektende bu hayatın altından kalkarsın

Oglunu eve geldıgınde goremesın de ben gorurum onun kok ailesini.
Babası ozellikle en nefret edilesi ınsan ozelliklerıne sahıp. Evden ciktın dıye asla pısman olma, bu senın hayatını yoluna sokacak bence.
Cunku herkes adam olmaya baslayacak.

Karıştırma şimdi onu ya pantolon giymekle erkek olmakla delikanlılık mı oluyor

İnşallah konu sahibi bu kararlılığı sürdürür. Aksi halde işi çok zor. Yolundan geri o aile apartmanına dönerse bu sefer o anlayışlı eşi de rahat davranacak, nasılsa gidemiyor diye.

Bilgilendirme icin cok teşekkür ederim aynen arkadaşımın.anlattiklari kadarini biliyorum eve sosyal hizmetlerden birilerinin felan geldigini bi kac kisiden daha duyunca arkadasimin soylediklerini fazla irdelemedim eksik anlatmış olabilir

Zaten evimi hiç bir zaman sevmemiştim. Hep diken üstünde yaşadım. Bir akrabama gitsem orda sevgi hissediyor evime dönmek istemiyordum.. sevgisiz bir ortama dönmek isteyeceğimi sanmıyorum. Allah yardımcım olsun

Öncelikle dik duruşunuz için tebrik ederim. Kimse kimsenin babasının, anasının hakaretlerini çekmek için evlenmiyor herkes haddini bilecek.
Boşanma konusuna gelecek olursak, size ayrı bir ev, yaşam alanı sunmuş olmaması ve aile ile yaşamaya zorlaması bile başlı başına boşanma sebebi diye biliyorum ama hukukçu arkadaşlar dah net bilgi verecektir. 4 yaşındaki bir çocuğu da hiç bir hakim babaya vermez. Özellikle, kendi ailesine yaşam alanı bile sağlayamayan, bir insana çocuk verileceğini sanmıyorum. Umarım tüm güzellikler sizinle olur.

Zaten evimi hiç bir zaman sevmemiştim. Hep diken üstünde yaşadım. Bir akrabama gitsem orda sevgi hissediyor evime dönmek istemiyordum.. sevgisiz bir ortama dönmek isteyeceğimi sanmıyorum. Allah yardımcım olsun
Zaten barısma sartın baska ev olacak.
Barısıp gene o cehenneme donmeyeceksın

Bana ev tuttu, ailesini ikna etti, böyle daha hayırlı dedi herkese.. şimdi bana vazgeçtim diyor.. taşınmayacağım diyor.. nefret ediyorum ondan
Geçmişte bir hakim karısına ayrı ev açmayan kocayı kusurlu bularak çifti boşamıştı da haberlere çıkmıştı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…