- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.461
-
- Konu Sahibi kararsiz4300
Kendileride geçmiş de sıkıntı yaşamışsa kızlarının yaşamaması için herşeyi yapıyorlar ama iş geline gelince ben çektim oda çeksin kafası devam ediyor iki yüzlü ve samimiyetsiz bazılarıEvi bile tutmuş demek ki son anda aglayip.sizladilar ahhh zavalli yaşlılarımız bu yaslilar niye gencleri huzursuz edip mutlu oluyorlar çünkü kendileri boyle bir evde büyümüş çoğu da ben yasamadim gelinim de yaşamasın peşinde. Asla geri adım atma ki kazan
cocugu ne olursa olsun babaya mı verır ?Ailenizin koyde oldugunu yazmissiniz mahkeme bunlari goz onunde bulundurur mahkeme cocuga iyi bir gelecek sunamayacaginiza kanaat getirirse cocugu ne olursa olsun babaya verir insallah hersey gonlunuzce olur ilerde pismanlik yasamazsiniz
Koyde oturmayı magara ile karıstırmıs olabılır.cocugu ne olursa olsun babaya mı verır ?
yanlıs yazdınız heralde ?
cocugu ne olursa olsun babaya mı verır ?
yanlıs yazdınız heralde ?
kesınlıkle katılıyorum konu sahıbını yanlıs sekılde korkutmanın hıc bır yardımı ve mantıgı olamazKoyde oturmayı magara ile karıstırmıs olabılır.
Ne alakası varsa
Yalan yanlıs bilgi verirsen biraz cekınır insan.
Ust katımda oturan komsum gecen sene bosandı, koye ailesinin yanına dondu kocası burda kaldı.Su çocuğu alma şansı yok diyenler acaba neye dayanarak bunu söylüyorlar mahkeme evlere adam yolluyor çocuk ozel oda varmi hangi sartlarda yasayacak nasil binortamda
Konu sahibinin ailesi köyde yaşıyormuş ve konu sahibide ailesinin yanına gidecekmis köyü bilmiyorum bizim buralarin köyü gibiyse cocugu alma ihtimalleri cok yüksek zira cocuk icin evlere adam yolluyorlar evde cocuk icin ozel oda var mi yok mu ona kadar bakiyorlar ki gidecegi okul yasayacagi hayati yazmiyorum bile
Hamilesiniz dua edin bana olur mu.. şu mübarek cuma günü hürmetine, hakkımda en hayırlısını versin rabbim.. beddua etmeyeceğim.. Allaha havale ediyorum en güzelini o bilirBu cuma günü bir yuvanın yıkılmasına sebep oluyor sözde büyük . Allah'a nasıl hesap verecek! Biri karnında biri dünyada o iki çocuğun günahını alıp nasıl keyif sürecek bari oglusuyla bir balayına çıksın ☹
yanlıs yonlendırıyorsunuz :)Konu sahibinin ailesi köyde yaşıyormuş ve konu sahibide ailesinin yanına gidecekmis köyü bilmiyorum bizim buralarin köyü gibiyse cocugu alma ihtimalleri cok yüksek zira cocuk icin evlere adam yolluyorlar evde cocuk icin ozel oda var mi yok mu ona kadar bakiyorlar ki gidecegi okul yasayacagi hayati yazmiyorum bile
Yaşayacağı hayat ne olacak, 4 yaşında çocuğa tarla mı sürdüreceğiz.. hayırlısı olsun hakkımızda yavrum içinde benim içinde.. otobüsteyim.. duanızı eksik etmeyinyanlıs yonlendırıyorsunuz :)
konu sahıbı hıc endıselenmeyın ıstedıgınız avukata sorabılırsınız
Koyde oturmayı magara ile karıstırmıs olabılır.
Ne alakası varsa
Yalan yanlıs bilgi verirsen biraz cekınır insan.
Ya zaten bu ısın bosanmaya varacağını dusunmuyorum ıkı gun sonra kuyruğunu sıkıstırır gelır sızı almaya.Yaşayacağı hayat ne olacak, 4 yaşında çocuğa tarla mı sürdüreceğiz.. hayırlısı olsun hakkımızda yavrum içinde benim içinde.. otobüsteyim.. duanızı eksik etmeyin
Tamam oyle olmusturYalan yanlis degil ki en samimi arkadasimin 6 yasindaki oğlunu aldi babasi yine diyorum koyu bilmiyorum bizim burdaki koylerde tasimali egitim ile okuyor cocuklar
En güzelini yapmışsın.Birak babasıyla kalsın.Ne ruh hastası insanlar var.Torunmussss o torun sayende parçalanan ailede evsiz yurtsuz kalıyor.Bencil insanlar ve salak kocalar yüzünden!Hiç korkma git valiliğe derdini anlat.Yardim iste iş iste kreş yardımı iste.O adama dönme istiyorsa kendi gelsin uydum akıllıYakıyorum ben gemileri !!
eski konumu bilmeyenler için..
Evi tuttuk, kapora, kira, emlakçı komisyonu verildi..
Anahtarını aldık, komşulara bu ayın 15’inde taşınacağımızı söyledim..
Eşimin babası mesaj atmış, torunumu benden götürmeyin, hayırlı cumalar...
Eşiminde bana söylediği; bende gitmek istemiyorum, sen abartıyorsun, her evde böyle şeyler olur! Gitmiyoruz dedi..şok oldum. En az benim kadar gitmek istiyodu, herkese böylesinin daha hayırlı herşeyin daha güzel olacağını söylüyordu, bana sonuna kadar haklı oldugum için gidiyoruz diyip ailesine gitmek için direnen adam bana şimdi neler söylüyor...
Ben şimdi ne yapayım!!
Bugün eşyalarımı alıp gideceğim bu evden...
Çocuğumu benden hiç bir şekilde alamazlar değil mi?
maddi durumları iyi, benim işim vs yok bir babam var oda durumu pek iyi sayılmaz kirada alabilirler mi cocugumu benden (4 yaşında)
GÜNCELLEME:Beni evladımı almakla tehtit etti, sırf benim yüzümden ev tuttugunu aslında istemediğini, yolumun açık olmasını söyledi. Eşyalarımı topladım, çocuğumu aldım gidiyorum.. çıktım o evden artık o eve girmem... kendisi istedi, vicdanım rahat... evden gittiğimi söyledim, yolun açık olsun dedi..
Yaşayacağı hayat ne olacak, 4 yaşında çocuğa tarla mı sürdüreceğiz.. hayırlısı olsun hakkımızda yavrum içinde benim içinde.. otobüsteyim.. duanızı eksik etmeyin
Yalan yanlis degil ki en samimi arkadasimin 6 yasindaki oğlunu aldi babasi yine diyorum koyu bilmiyorum bizim burdaki koylerde tasimali egitim ile okuyor cocuklar
Ptesi günü günü gidip tedbir nafakası davası açacağım.. dönmeyi düşünmüyorum.. ben evlatlarıma anada olurum babada olurum. Böyle baba olmaz zaten adamdan olur babaEn güzelini yapmışsın.Birak babasıyla kalsın.Ne ruh hastası insanlar var.Torunmussss o torun sayende parçalanan ailede evsiz yurtsuz kalıyor.Bencil insanlar ve salak kocalar yüzünden!Hiç korkma git valiliğe derdini anlat.Yardim iste iş iste kreş yardımı iste.O adama dönme istiyorsa kendi gelsin uydum akıllı