Yazıklar olsun böyle kocaya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni evladımı almakla tehtit etti, sırf benim yüzümden ev tuttugunu aslında istemediğini, yolumun açık olmasını söyledi. Eşyalarımı topladım, çocuğumu aldım gidiyorum.. çıktım o evden artık o eve girmem... kendisi istedi, vicdanım rahat... evden gittiğimi söyledim, yolun açık olsun dedi..

Siz yanlış bir şey yapmadınız ki, hatta bu zamana kadar iyi dayanmışsınız.
Küçük çocuğu hangi mahkeme ona verir.
Bu konuda ben eşinizin sonra gelip olayı yumuşatacağını düşünüyorum ama bu aile size hiçbir zaman rahat vermez.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Gelişmelerden haberdar edin lütfen.

Torununu düşünen torununun annesine hakaret etmez hareket alanını bu kadar daraltmaz. Siz kayınpederle değil kocanızla evlisiniz.
Bu tarz sizin gibi kese bir evliliklerde babalar oğullarını hiç bir mal mülk vermemekle tehdit ederler. Bunu da karılarına söyleyemediklerim için babalarının fikirlerini kendilerininmiş yansıtır ve evliliklerinin belini düzeltemezler.

Canım ya, Allah yardımcın olsun. Ama bence çok pişman olacak

Allah yar ve yardımcınız olsun

En çok kızdığım nokta bayanlara birlik evi kabul etme. Hiç mantığıma yatmıyor. Bana biri talip olmuştu babası yoktu annem bizle kalsın dedi direk reddettim. Nie kendimi sıkıntıya sokayım ömür boyu. Yada annesini sıkıntıya sokayım. Herkesin kendine özgür hayatı var. İlk basta kabul ediyorsan bence çekmek zorundasın mantığı var. Sıkıntılı evliliklerde çocuk yapmakta mantığıma uymuyor. Böyle bir adamla uzun bile evli kalmışsınız

Geliriniz olmasa dahi o yastaki cocugu siz “istemiyorum” Demedikce sizden almazlar. Nafaka baglanir. Yeter ki dik durun.

Allah yeniden baslayanlarin yardimcisidir. Bundan sonra her sey cok daha guzel, gonlunuzce olsun.
Çocuğumu mahkeme bana verip, 15 günde bir göreceksin der ise yüz ifadelerini görmek istiyorum!

Erkek esine ayri bi ev acmak zorunda sanki ben oyle hatırlıyorum
Yani konu aynı evde oturmaksa sen kusurlu sayilmiyorsun neden çocuğu senden ayırsın mahkeme

Yine de avukat vardır forumda doğrusunu o bilir
Ama bu kadar küçük çocuk senin ciddi bi kusurun olmadan sana verilir hep öyle oluyor çünkü
Eşine de pes ya.
Bunlar niye evlenip elin kızının basını yakıyor otursunlar analarıyla bi ömür

Karıya kıza gitmesin oğlumuz diye evlendiriyorlar oğlumuz yine oğlumuz yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…