- 4 Haziran 2020
- 329
- 786
-
- Konu Sahibi kararsiz4300
Siz yanlış bir şey yapmadınız ki, hatta bu zamana kadar iyi dayanmışsınız.Beni evladımı almakla tehtit etti, sırf benim yüzümden ev tuttugunu aslında istemediğini, yolumun açık olmasını söyledi. Eşyalarımı topladım, çocuğumu aldım gidiyorum.. çıktım o evden artık o eve girmem... kendisi istedi, vicdanım rahat... evden gittiğimi söyledim, yolun açık olsun dedi..
Maddi sıkıntın olmayacaksa almazlar sanmamEkonomik kısmı kafama cok takmıyorum, babam sahip çıkar bana. Bende bir işe girer çalışırım. Kendi birikmişim falanda var. Tek korkum cocugumu alırlar mı
inanmıyorum ya kusura bakmayın ama gerçekten yazıklar olsun o adama. Anasından babasındna ayrılamayanlar evlenmesin ya yasaklansın bence! yazık değil mi bu kadınlara?yolun açık olsun dedi..
Canım ya, Allah yardımcın olsun. Ama bence çok pişman olacakBeni evladımı almakla tehtit etti, sırf benim yüzümden ev tuttugunu aslında istemediğini, yolumun açık olmasını söyledi. Eşyalarımı topladım, çocuğumu aldım gidiyorum.. çıktım o evden artık o eve girmem... kendisi istedi, vicdanım rahat... evden gittiğimi söyledim, yolun açık olsun dedi..
O eve artık ölüm cenazem girer dedim bitmiştir!Çok üzüldüm.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah.
Eş kişisi eminim pişman olacaktır, taşınma kararınızdan vazgeçmeyin.
Vicdanım rahat, elimden gelen herşeyi yaptımCanım ya, Allah yardımcın olsun. Ama bence çok pişman olacak
Allah yar ve yardımcınız olsunYakıyorum ben gemileri !!
eski konumu bilmeyenler için..
Evi tuttuk, kapora, kira, emlakçı komisyonu verildi..
Anahtarını aldık, komşulara bu ayın 15’inde taşınacağımızı söyledim..
Eşimin babası mesaj atmış, torunumu benden götürmeyin, hayırlı cumalar...
Eşiminde bana söylediği; bende gitmek istemiyorum, sen abartıyorsun, her evde böyle şeyler olur! Gitmiyoruz dedi..şok oldum. En az benim kadar gitmek istiyodu, herkese böylesinin daha hayırlı herşeyin daha güzel olacağını söylüyordu, bana sonuna kadar haklı oldugum için gidiyoruz diyip ailesine gitmek için direnen adam bana şimdi neler söylüyor...
Ben şimdi ne yapayım!!
Bugün eşyalarımı alıp gideceğim bu evden...
Çocuğumu benden hiç bir şekilde alamazlar değil mi?
maddi durumları iyi, benim işim vs yok bir babam var oda durumu pek iyi sayılmaz kirada alabilirler mi cocugumu benden (4 yaşında)
GÜNCELLEME:Beni evladımı almakla tehtit etti, sırf benim yüzümden ev tuttugunu aslında istemediğini, yolumun açık olmasını söyledi. Eşyalarımı topladım, çocuğumu aldım gidiyorum.. çıktım o evden artık o eve girmem... kendisi istedi, vicdanım rahat... evden gittiğimi söyledim, yolun açık olsun dedi..
Çocuğumu mahkeme bana verip, 15 günde bir göreceksin der ise yüz ifadelerini görmek istiyorum!Geliriniz olmasa dahi o yastaki cocugu siz “istemiyorum” Demedikce sizden almazlar. Nafaka baglanir. Yeter ki dik durun.
Allah yeniden baslayanlarin yardimcisidir. Bundan sonra her sey cok daha guzel, gonlunuzce olsun.
Karıya kıza gitmesin oğlumuz diye evlendiriyorlar oğlumuz yine oğlumuz yaniErkek esine ayri bi ev acmak zorunda sanki ben oyle hatırlıyorum
Yani konu aynı evde oturmaksa sen kusurlu sayilmiyorsun neden çocuğu senden ayırsın mahkeme
Yine de avukat vardır forumda doğrusunu o bilir
Ama bu kadar küçük çocuk senin ciddi bi kusurun olmadan sana verilir hep öyle oluyor çünkü
Eşine de pes ya.
Bunlar niye evlenip elin kızının basını yakıyor otursunlar analarıyla bi ömür
zaten aynende boyle olacaktır emın olunÇocuğumu mahkeme bana verip, 15 günde bir göreceksin der ise yüz ifadelerini görmek istiyorum!