- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.756
-
- Konu Sahibi kararsiz4300
Yok kz bitek siz kalmadınız biz de aynı binada yaşıozAynen öyle yaktı. Benimkinide yakıyorlar. Bu yaşta titremelerim çarpıntılarım var. Hamile olmasaydım destek alıp ilaç kullanacaktım! Ve bu adam bana her ailede olur diyor. 2020 türkiyede aynı binada yaşayan bir biz kaldık.. her evde olurmuş bide..
Ben de bekliyordum. Adam ev geçindirmemiş ki tek başına bugüne kadar. Zor gelecek tabi babasının kanatlarından çıkmak.
Mahkeme çocuk için en iyisini bilir kuzenim boşandı büyük oğlan babada küçük oğlan anne de kaldı hafta da 2 gün büyüğü görüyor iki gün küçüğü veriyor. Çocuğu vermezler diye katlanırım napıyım diye düşünme. Elbet büyüyünce yanına gelirler emin ol. Benim annem hep sizin için katlandım babana der. Bende hep keşke katlanmasaydın. Şimdi çok farklı hayatım olurdu derim. Yani çocuğunuza bir arada durarak iyilik yaptığınızı düşünebilirsin belki de en büyük kötülüğü orda kalarak siz yapacaksınız!Ekonomik kısmı kafama cok takmıyorum, babam sahip çıkar bana. Bende bir işe girer çalışırım. Kendi birikmişim falanda var. Tek korkum cocugumu alırlar mı
Hic donmeyin baba evine sigamazsinizYakıyorum ben gemileri !!
eski konumu bilmeyenler için..
Evi tuttuk, kapora, kira, emlakçı komisyonu verildi..
Anahtarını aldık, komşulara bu ayın 15’inde taşınacağımızı söyledim..
Eşimin babası mesaj atmış, torunumu benden götürmeyin, hayırlı cumalar...
Eşiminde bana söylediği; bende gitmek istemiyorum, sen abartıyorsun, her evde böyle şeyler olur! Gitmiyoruz dedi..şok oldum. En az benim kadar gitmek istiyodu, herkese böylesinin daha hayırlı herşeyin daha güzel olacağını söylüyordu, bana sonuna kadar haklı oldugum için gidiyoruz diyip ailesine gitmek için direnen adam bana şimdi neler söylüyor...
Ben şimdi ne yapayım!!
Bugün eşyalarımı alıp gideceğim bu evden...
Çocuğumu benden hiç bir şekilde alamazlar değil mi?
maddi durumları iyi, benim işim vs yok bir babam var oda durumu pek iyi sayılmaz kirada alabilirler mi cocugumu benden (4 yaşında)
Birebir aynısını yaşadım. En büyük kötülük kötü bir evliliği çocuk için yürütüyorum yalanına sığınmak.Mahkeme çocuk için en iyisini bilir kuzenim boşandı büyük oğlan babada küçük oğlan anne de kaldı hafta da 2 gün büyüğü görüyor iki gün küçüğü veriyor. Çocuğu vermezler diye katlanırım napıyım diye düşünme. Elbet büyüyünce yanına gelirler emin ol. Benim annem hep sizin için katlandım babana der. Bende hep keşke katlanmasaydın. Şimdi çok farklı hayatım olurdu derim. Yani çocuğunuza bir arada durarak iyilik yaptığınızı düşünebilirsin belki de en büyük kötülüğü orda kalarak siz yapacaksınız!
Bir de bana iyilik yaptığını sanıp sürekli senin için katlandım der. Ne kadar komik. Halbuki ayrılsa beni yetiştirme yurduna verse daha iyi bir hayatım olurdu. En azından okurdum. O adam beni okutmadı bile. Ama yok yok anneme göre bana çok iyilik yaptı ayrılmış anne baba da büyümedim maazallah ya ayrılsalardı. Çocuk evliliği yapmamış okumuş eline ekmeğini almış ayakları üzerine basan bir kadın olurdum.Birebir aynısını yaşadım. En büyük kötülük kötü bir evliliği çocuk için yürütüyorum yalanına sığınmak.
Hiç doğmamak böyle şiddet dolu bir hayatı yaşamaktan evladır. .. Zaten yanlış tercihi anne baba yapıyor ceremesini çocuk çekiyor.
Yol yakınken kangren olan bölgeyi kesip atmak en iyisi maalesef
Aslında çoğu kadın haklarını bilmiyor sorun bu. Çocuk küçükse zaten hakim babaya vermiyor kadın isterse velayeti.Bir de bana iyilik yaptığını sanıp sürekli senin için katlandım der. Ne kadar komik. Halbuki ayrılsa beni yetiştirme yurduna verse daha iyi bir hayatım olurdu. En azından okurdum. O adam beni okutmadı bile. Ama yok yok anneme göre bana çok iyilik yaptı ayrılmış anne baba da büyümedim maazallah ya ayrılsalardı. Çocuk evliliği yapmamış okumuş eline ekmeğini almış ayakları üzerine basan bir kadın olurdum.Ama çok şükür değilim annem kurtardı beni. Bu konu sahibi de gidemeyecek eminim çünkü büyük çocuğunu almakla tehtid edilecek oda boyun eğecek
İnşallah kararlı durur. Hamilelikte var işin için deAslında çoğu kadın haklarını bilmiyor sorun bu. Çocuk küçükse zaten hakim babaya vermiyor kadın isterse velayeti.
Bir sürü hakları var aslında ama araştırmak gerekiyor...
Bu ülkede kadına en büyük kötülüğü saçma salak dizileri yayınları dayatıp onları araştıran öğrenen bilen kadın olmaktan çıkarıp birer kuklaya dönüştürerek yaptılar.
Ama konu sahibi inşallah kararlı duracak gibi duruyor. Umarım güçlü durur yoksa bu çile hiç bitmez. Hazır ev tutulmuşken biraz dirense başarılı olacak aslında
Maalesef çok üzüldüm açıkçası bekliyordum ve olduBen de bekliyordum. Adam ev geçindirmemiş ki tek başına bugüne kadar. Zor gelecek tabi babasının kanatlarından çıkmak.
Konu sahibi, sözünüzden dönmeyin. Dönerseniz nasıl olsa bunu da yedi yuttu denilip üzerinizdeki baskı biraz daha arttırılacak. Boşanma kelimesi bir kez daha ağzınızdan çıktığında kaale alınmayacak.
Hayır. Aile bağımlısı ciddi anlamda
Ya aslında adam hiç ayrı olmamış onunda korkusu var ....ne yaparım ne ederim diyedaha keyifle gidip gelineceğini düşünemiyor kıt beyinli erkek milleti
Durumları iyi diyor 1000₺ neden alsın ki? durumları iyise 5000₺ alır ama boşanmadam önce hemen bir avukatlık bürosuna gidip görüşme yap. Sanırım hamilesinde :S sakın vazgeçme geliceksin de ama avuaktla öğren herşeyiÇocuğu alıp alamayacaklarını avukat bilir. Bebek sizde kalır ama büyük çocuğunuz için ne olur bilmiyorum. Allah yardımınız olsun. Baba evine dönüp iş bulsanız. Babanız da o maddi durumla size çok sahip çıkamaz. Alacağınız nafaka da en iyi haliyle 1000 tl ancak olur. O yüzden ekonomik özgürlüğünüzü de planlayın.