Yazıklar olsun böyle kocaya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Atmayacağım..
zaten soğudum nefret ettim sevgi diye bişey kalmadı içimde.. biraz delikanlı ol ya.. işler hangi raddeye gelmişken, ben sonuna kadar haklıyken şimdi söylediklerine bak.. evden gitmesini beklıyorum engel olmasın diye. Kalkıp gittikten sonra ona sadece tek kelimem oldugunu “yazıklar olsun” baska diyecek sözüm olmadıgını ve gittiğimi söyleyeceğim..

dün ne kadar sevindiysem adınıza bir o kadar üzüldüm şimdi okuduklarım karşısında.
Ekonomik durum velayetin alınmasında tek başına rol oynamadığı ve çocuğunuz küçük olduğu için hakim iştirak nafakasıyla beraber çocuğu velayetini de size verecektir.
bence yolunuzdan dönmeyin bu sizin yol ayrımınız. Bunda adım atmazsanız o kendini bilmez ailede ezilmeyE hep mahkum kalırsınız

Dua edin bana.. hakkımda hayırlısı olsun..
Böyle karakterde fırıldak insanlarla yapamam.. yolumdan dönmeyeceğim

Çocuğu alma şansı yok. Ortada senin yaptığın yüz kızartıcı suç olmadığı için. Kendin ve çocuk için tedbir nafakası davası aç... Madem ev tutuldu sakın ama sakın geri adım atma

Eğer sen güçlü durursan o senin arkandan paşa paşa o eve gelecek.... Biraz güçlü ol

Gideceğim inşallah ama bu evden o eve ama baba evine.. ama gideceğim...

Olacağım inşallah. Hayatımın şokunu yaşattı bana. Fırıldak herif.. ister gelsin ister ailesiyle kalsın umrumda değil

Doğum yapıp bebeğim biraz ele avuca gelene kadar ailemle kalmayı düşünüyorum. Kiraya bile gitsem okadar süre kendimi geçindircek birikmişim var.. sonrası Allah büyük

Boşanmasan bile kendin ve çocuk için tedbir nafakası alabilirsin. Zaten önce onun için dava aç. İş boşanmaya giderse ki sanmıyorum. Bu nafaka karar aşamasında yoksulluk nafakası ve iştirak nafakası olarak senin talebinle güncellenir. Biraz korkutmak iyidir. Anlasın başına gelecekleri.

Zaten ağır kusurlu seni ailesi ile birlikte bir evde oturmaya zorladığı için . Kira sözleşmesinin de bir kopyasını sakla delil olarak

Direk yanıma alıcam kira sözleşmesini, demek istediğini anlamadım. Boşanma davası değil ama nafaka davası mı açayım yani bunun için boşanma gerekmiyor mu. Okadar gözüm dündü ki hiç gözümü kırpmam yaparım.. bir insanın gururuyla bu kadar oynanamaz

Doğum yapıp bebeğim biraz ele avuca gelene kadar ailemle kalmayı düşünüyorum. Kiraya bile gitsem okadar süre kendimi geçindircek birikmişim var.. sonrası Allah büyük
Peki ailenizin evi çok mu uzak? Nasıl gideceksiniz? Hem hamilesiniz hem çocuk var hem eşyalar var. Allah yardımcınız olsun

Hiç söz hakkınız yokmuş ama çoğu böyle zaten erkeğin kendi ailesi hanımdan önemli

Kira kontratınıda göstericem mahkemede, bana ev tuttu vazgeçti, ailesiyle anlaşamıyorum kontratta koca imzası var buyursun
Ama özellikle evi terketmeyin aleyhte kullanılıyor bildiğim kadarıyla, eşinizin yanındayken dava açın açacaksanız da bana kalsa kararlı olun eşimiz de hangi aile onun için değerliyse onu seçsin ki bana kalırsa iş ciddiye binince tutuşacak sizin için dünyanın öbür ucuna gitmeyi bile kabul edecek ama sizin çantada keklik olmadığınızı görmesi lazım. O şimdi bi de hamile gidemez ben de bastırırsam kabul ettiririm modun da. Hem ev tut kontrat yap (ki eşine verilmiş söz bu bence) hem ben gidemem de üstelik gidilmeyecekk diye emri-vaki bi şekilde. Yok öyle bir dünya!

Hayır tedbir nafakası boşanma süreci başladığında illa boşanma davasının açılmış olması gerekmez. Evlilik birliğinin bozulduğu, evli iken ama eş kadın ve çocuğun ihtiyaçlarını karşılamıyorsa açılan bir nafaka türüdür en basit açılımı ile. Boşanma davasında açılan nafaka davası ise kadın için yoksulluk çocuk için iştirak nafakası adını alır. Zaten çocuğun velayeti sana verileceği için karar aşamasında netleşir.

Şimdilik açman gereken dava tedbir nafaka davası. İnternette örnekleri var bir dilekçe ile bulunduğun bölgedeki aile mahkemesine başvurup süreci başlatabilirsin. İlla avukata ihtiyacın yok. Ya da barodan da avukat talep edebilirsin

Bu durum da evi terketme kusurlu yapmaz. Eş zaten ailesi ile ortak yaşam şartlarını ihlal ettiği için kusurlu taraf.

Aile birliği temellerine uymuyor zaten şu an ki yaşam koşulları

Bu durum da evi terketme kusurlu yapmaz. Eş zaten ailesi ile ortak yaşam şartlarını ihlal ettiği için kusurlu taraf.

Aile birliği temellerine uymuyor zaten şu an ki yaşam koşulları
Hım anlıyorum o zaman bi dakika durmasın cidden sözünü tutmayan eşle bi dakika daha aynı havayı solumasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…