- 13 Ocak 2017
- 4.104
- 9.807
-
- Konu Sahibi kararsiz4300
Bilmiyorum o mesajı atmasaydı bile bence sözünden dönerdi. Çünkü baba himayesinden hiç çıkmamış dışarıdaki hayatı hiç bilmiyor, bu yastan sonrada göze alamazdı..
Canım, o eve daha dönmeyin. Herşey başa saracak. Başka ev mi alıyor, kiraya mı giriyor napacaksa yapsın. Yok öyle bedava barışma.Geldi, senide çocuğumu da alıp gidiyoruz dedi. Kiraya gitmek istemiyor ev tuttuğumuz ev sahibi daha girmeden sorun cıkarmıstı iyice mide bulandırmıştı. Ben yeter ki çıkıyımda her dediğine tamam demiştim ev sahibinin. Şimdi düşünüyorum satıp baska almak daha mantıklı sürekli ev taşıyamam koronada çoluk cocukla.. ailemede bu şekilde söz verdi ben bir süre daha ailemle kalmak istediğimi, iyice ciddiyetinden emin olmak istediğimi, bir süre kafa dinlemek istediğimi duruma göre hareket edeceğimi söyledm
Nasılsınız konu sahibi?
Eşiniz ne alemde, bir gelişme var mı?
Yani beklemedeyim bakalım ev mi satacak ev mi alacak daha ses cıkmadıCanım, o eve daha dönmeyin. Herşey başa saracak. Başka ev mi alıyor, kiraya mı giriyor napacaksa yapsın. Yok öyle bedava barışma.
Babasından izin almış mı?:)))))Yani beklemedeyim bakalım ev mi satacak ev mi alacak daha ses cıkmadı
Daha ses çıkmadığına göre alamadı bence:)Babasından izin almış mı?:)))))
Aramıyor mu sizi çoçuklarıDaha ses çıkmadığına göre alamadı bence:)
Bir kere benimle konıstı iki kerede çocugumuzla okadarAramıyor mu sizi çoçukları
Böyle haksızlığa uğramış, evine huzur vermeyen kp kv ler.. evlerini sevmeyen gelinler.. dilerim tez vakitte hayırlısıyla taşınır... böyle ailelerede cok yazık insanlıktan nasibini almamıslarKonunuzu okudum maalesef benzer durumlardayiz. Umarım başka eve çıkmayı başarırsınız. Sizi çok iyi anlıyorum ben de asla evimi sevemedim ve huzurlu hissedemedim. Gemileri yakmisken tekrar dönmeyin derim. Oraya dönerseniz o ev alınmaz çıkamazsınız. Mutluluklar diliyorum size ve ailenize.
Hayır beklemedeyiz umudu kestim ben artıkBir gelişme var mı ?
Hayır beklemedeyiz umudu kestim ben artık
Hayır beklemedeyiz umudu kestim ben artık
yok bacım Allaha havale ediyorumBasitçe ayrı bi eve çıkamıyor kocanız olacak adam ya üstelik hamilesiniz bu kadar üzülmenize nasıl müsade edebilir insanlık yok mu bunlarda?
Yanlis konuya yazdim ozur dilerimKonu nerede?konu silmek yasakMune