Yazıklar olsun böyle kocaya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu adam degişmez dönme.

avukat hakim ya da savcı değilim fakat o kadar net bir şekilde söylüyorum ki, çocukları "ben velayeti istemiyorum" demediğin, ya da çok affedersin vesikalı olarak bir genelevde çalışmadığın sürece hiçbir hakim anneden alıp babaya vermez..
ikincisi de en doğrusunu yapmışsın bence. aynı bina farklı daireler de olsa resmen aynı evin içinde gibi oluyo ben yaşamadım bunu ama genel kanı bu yönde oluyo bu konuda.
benim naçizane önerim; git babanın yanına bir işe gir çalış, eşin eminim ki kapına gelecektir. gelmezse de kendi bilir.
güçlü bir duruş sergilemişsin umarım arkasında durursun , çocuklarının ve senin hakkınızda hayırlısı olsun

Şuan ailenizin yanındamısınız peki? Bu sürede kv kp kimse arayıp birşey demedi mi?

Yazıklar olsun gerçekten başka bir şey diyemiyorum sana evlat vermiş onca fedakarlık yapmış karısına ne yapıyor hemde hamile.. yazıklar olsun kadınlara böyle davranan adam bozuntularina çok sinirlendim asla dönmeyin mutsuzluğu dibine kadar yaşasın babasını suclasin bu seferde ..lütfen yaşayacağınız şeyler kolay olmayacak ama huzuru bulucaksiniz güçlü olun bol bol dua edin

Bilmiyorum.. sadece çok ama çok yorgun ve çok kırgınım.. bana bu yaptıklarının vebalini nasıl ödeyecekler

Hangi mesajı canım
Torunumu götürmeyin almayın benden.. Hayırlı cumalar Demiş ya canım. Bu mesajı atmasaydı Evliliğiniz devam edecek miydi? (Bunu sordum.)
Eşin seni almaya gelmiş sana nasıl kıyıyor ya gebesin birde.. Bir çocuğunuz daha var birde. Barışmayı düşünüyorsan Bence fırsattan ziyade eşin önce ev konusunu önce bir halletsin. Kafasını karıştırmış babası. İnşallah anlar herşeyi. Bu adamlar neden böyle ya artık evlisin senin bir ailen var kafaları neden almaz anlamıyorum. Sana daha çok değer, kıymet vermesi gerekiyor. Bence dönmeden önce iyice bi kafanı dinle. Zaten ailende arkanda.. İyice burnu sürtsün..

Bilmiyorum o mesajı atmasaydı bile bence sözünden dönerdi. Çünkü baba himayesinden hiç çıkmamış dışarıdaki hayatı hiç bilmiyor, bu yastan sonrada göze alamazdı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…