- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 11.429
-
- Konu Sahibi kararsiz4300
Baba yine baba,anne yine anne.Asıl o ölmek istiyorum mutsuzum naraları atanlar huzursuz evde büyüyen çocuklar bence.Hem burada ben bilinçli bir baba göremiyorum.Allah bu bebeği vermiş aldır demek bizim haddimize değil.Ona anne baba karar verir bence de bu söylem hoş değil.Ben 5 yaşında babasını kaybetmiş bir insanım çok şükür kendime yetiyorum mutluyum 3 üni bitirdim işim gücüm var babadan yoksunum ama ona yapacak birşey yok allah almış sonuçta.Burada baba hayatta.çocuklar için bi yoksunluk olacağını düşünmüyorum.bu şartlarda dünyaya gelecek 2. hatta tek çocuk bile olmak istemezdim ben, açın bakın gündem "bunlar nasıl anne baba, keşke babam ölmüş olsaydı, geleceğim yok mutsuzum ölmek istiyorum ....gibi başlıklarla dolu...konu sahibi kendine güveniyorsa doğurur elbette, ama çocuklarin huzurlu ,bilinçli bir ailede ve hiçbir şeyden yoksun kalmadan mutlu büyüyemeyecekleri gerçeğini de gözardı edemiyorum.Acımasızlik bunun neresinde?
Seni de annenide böyle çocuk yetiştirdiği için tebrik ediyorum.. her babası vefat eden, her boşanan çocuk ölsün mutsuz vs.. yahu anne baba mutluyken bile ne şuursuz insanlar var... Allah hayırlı evlat versin hayırlı insanlarla karşılaştırsınBaba yine baba,anne yine anne.Asıl o ölmek istiyorum mutsuzum naraları atanlar huzursuz evde büyüyen çocuklar bence.Hem burada ben bilinçli bir baba göremiyorum.Allah bu bebeği vermiş aldır demek bizim haddimize değil.Ona anne baba karar verir bence de bu söylem hoş değil.Ben 5 yaşında babasını kaybetmiş bir insanım çok şükür kendime yetiyorum mutluyum 3 üni bitirdim işim gücüm var babadan yoksunum ama ona yapacak birşey yok allah almış sonuçta.Burada baba hayatta.çocuklar için bi yoksunluk olacağını düşünmüyorum.
Öyle canım benim annem 38 yaşında 6 çocukla dul kalmış hepimizde okuduk kendimizi yetiştiren bireyler olduk.Çok şükür kimseye muhtaç kalmadık.Benim annemde senin gibi aslanlar gibi.Gül gibi baktı hepimize hiç birşeyimizi eksik koymadı.Anne sağlam olduktan sonra çocuklarında psikolojisi sağlam oluyor.Ben de senin gibiyim limon satarım pazarda yine kimseye boyun eğmem.Sen en doğrusunu bilirsin çocukların için.Seni de annenide böyle çocuk yetiştirdiği için tebrik ediyorum.. her babası vefat eden, her boşanan çocuk ölsün mutsuz vs.. yahu anne baba mutluyken bile ne şuursuz insanlar var... Allah hayırlı evlat versin hayırlı insanlarla karşılaştırsın
Benim çok yakın bir arkadasımın babası cok küçükken vefat etti, dört çocuk küçük yaşta bir anneleriyle kaldı üstüne akrabaları dolandırdı. O küçük yaşta babalarının işine geçtiler şimdi gör maşallah hepsinin altında trilyonluk arabalar evler var ve karakterleri dört dörtlük parmakla gösteriririz hep... çünkü anne yetiştirdi güzel anada oldu babada olduÖyle canım benim annem 38 yaşında 6 çocukla dul kalmış hepimizde okuduk kendimizi yetiştiren bireyler olduk.Çok şükür kimseye muhtaç kalmadık.Benim annemde senin gibi aslanlar gibi.Gül gibi baktı hepimize hiç birşeyimizi eksik koymadı.Anne sağlam olduktan sonra çocuklarında psikolojisi sağlam oluyor.Ben de senin gibiyim limon satarım pazarda yine kimseye boyun eğmem.Sen en doğrusunu bilirsin çocukların için.
bu şartlarda dünyaya gelecek 2. hatta tek çocuk bile olmak istemezdim ben, açın bakın gündem "bunlar nasıl anne baba, keşke babam ölmüş olsaydı, geleceğim yok mutsuzum ölmek istiyorum ....gibi başlıklarla dolu...konu sahibi kendine güveniyorsa doğurur elbette, ama çocuklarin huzurlu ,bilinçli bir ailede ve hiçbir şeyden yoksun kalmadan mutlu büyüyemeyecekleri gerçeğini de gözardı edemiyorum.Acımasızlik bunun neresinde?
Evet ailemin yanındayım canımKonu sahibi , ailenizin yanindamisiniz son durum nedir acaba
Ailen ne tepki verdi , uzak sehirlerdemisiniz şuan eşinizle.Evet ailemin yanındayım canım
Ailem arkamda ben seni yolda bulmadım dediler. Hep arkamda duracaklarını biliyordum o yüzden rahatlıkla cıkabildim evden.. evet uzak sayılırAilen ne tepki verdi , uzak sehirlerdemisiniz şuan eşinizle.
Hayirlisi olsun ayrulmak icin evlenmiyoruz elbette ama insanin canina tak ettiriyotlar artikAilem arkamda ben seni yolda bulmadım dediler. Hep arkamda duracaklarını biliyordum o yüzden rahatlıkla cıkabildim evden.. evet uzak sayılır
Şimdi bu sizin fikriniz, siz bu konuda yetersizsiniz olabilirsiniz, ama ben böyle düşünmüyorum. Anne babası ayrı büyüyüp nice öğretmenler, doktorlar yetişti bu memlekette. Bilinçli olmak sadece aile olunca mı geçerli? Şahıs bilinçli olamıyor mu? Benim anne babası ayrı nice mutlu arkadaşlarım, okumuş geliştirmiş kendini.. siz bana katil olmamı öneriyorsunuz , ve rica ediyorum nacizane fikirlerinizi kendinize saklayın. Ben yeterli, güçlü, ne istediğini bilen, çocuklarınıda aslanlar gibi bilinçli ve mutlu yetiştirecek bir anneyim. Beni tanımadan, bilmeden çocuklarımın mutsuz yetersiz vs olacağını söyleyemezsinz. Anne baba anlaşamaz boşanır bunda ölmek isteyecek doğmak istemeyecek kadar korkunc seyler yok, bilinç altınıza farklı şeyler işlemiş sizin, herkese özellikle çocukları hakkında bu tarz yorumlar yapmayın
Son durum ne
Gülüm ne yaptın hala aramadı mı koca kılıklı
İçimden bir ses aradı diyor. Umarım bu konuda herşey konu sahibinin lehine olur.
Geldi, senide çocuğumu da alıp gidiyoruz dedi. Kiraya gitmek istemiyor ev tuttuğumuz ev sahibi daha girmeden sorun cıkarmıstı iyice mide bulandırmıştı. Ben yeter ki çıkıyımda her dediğine tamam demiştim ev sahibinin. Şimdi düşünüyorum satıp baska almak daha mantıklı sürekli ev taşıyamam koronada çoluk cocukla.. ailemede bu şekilde söz verdi ben bir süre daha ailemle kalmak istediğimi, iyice ciddiyetinden emin olmak istediğimi, bir süre kafa dinlemek istediğimi duruma göre hareket edeceğimi söyledmSon durum nedir konu sahibi eşiniz hala aramadı mı ?
En iyisini yapmışsnz. Satın evinizi alın kimseyle uğraşmayın.. Kocanız ciddiyetinisi anladı.. umarıl babasıyla da mesafeli olur artkGeldi, senide çocuğumu da alıp gidiyoruz dedi. Kiraya gitmek istemiyor ev tuttuğumuz ev sahibi daha girmeden sorun cıkarmıstı iyice mide bulandırmıştı. Ben yeter ki çıkıyımda her dediğine tamam demiştim ev sahibinin. Şimdi düşünüyorum satıp baska almak daha mantıklı sürekli ev taşıyamam koronada çoluk cocukla.. ailemede bu şekilde söz verdi ben bir süre daha ailemle kalmak istediğimi, iyice ciddiyetinden emin olmak istediğimi, bir süre kafa dinlemek istediğimi duruma göre hareket edeceğimi söyledm
Aynı apartmana tekrar geri dönerseniz ev alma işi hikaye olur. Eşiniz umarım sizi oyalamıyordur.Geldi, senide çocuğumu da alıp gidiyoruz dedi. Kiraya gitmek istemiyor ev tuttuğumuz ev sahibi daha girmeden sorun cıkarmıstı iyice mide bulandırmıştı. Ben yeter ki çıkıyımda her dediğine tamam demiştim ev sahibinin. Şimdi düşünüyorum satıp baska almak daha mantıklı sürekli ev taşıyamam koronada çoluk cocukla.. ailemede bu şekilde söz verdi ben bir süre daha ailemle kalmak istediğimi, iyice ciddiyetinden emin olmak istediğimi, bir süre kafa dinlemek istediğimi duruma göre hareket edeceğimi söyledm
Evet evi sat ama alabiliyorsan tapuyu da üstüne al korkuyorum valla babasının üzerine yapar diye.Eğer bu şekilde yaparsa ailesini kazanır ama babasının aklına giderse herşeyi kaybeder.kiranın zaten garantisi yoktu canım adam kafasına göre geri dönerdi babasının yanına.Geldi, senide çocuğumu da alıp gidiyoruz dedi. Kiraya gitmek istemiyor ev tuttuğumuz ev sahibi daha girmeden sorun cıkarmıstı iyice mide bulandırmıştı. Ben yeter ki çıkıyımda her dediğine tamam demiştim ev sahibinin. Şimdi düşünüyorum satıp baska almak daha mantıklı sürekli ev taşıyamam koronada çoluk cocukla.. ailemede bu şekilde söz verdi ben bir süre daha ailemle kalmak istediğimi, iyice ciddiyetinden emin olmak istediğimi, bir süre kafa dinlemek istediğimi duruma göre hareket edeceğimi söyledm