Yazıklar olsun böyle kocaya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baba yine baba,anne yine anne.Asıl o ölmek istiyorum mutsuzum naraları atanlar huzursuz evde büyüyen çocuklar bence.Hem burada ben bilinçli bir baba göremiyorum.Allah bu bebeği vermiş aldır demek bizim haddimize değil.Ona anne baba karar verir bence de bu söylem hoş değil.Ben 5 yaşında babasını kaybetmiş bir insanım çok şükür kendime yetiyorum mutluyum 3 üni bitirdim işim gücüm var babadan yoksunum ama ona yapacak birşey yok allah almış sonuçta.Burada baba hayatta.çocuklar için bi yoksunluk olacağını düşünmüyorum.

Seni de annenide böyle çocuk yetiştirdiği için tebrik ediyorum.. her babası vefat eden, her boşanan çocuk ölsün mutsuz vs.. yahu anne baba mutluyken bile ne şuursuz insanlar var... Allah hayırlı evlat versin hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Öyle canım benim annem 38 yaşında 6 çocukla dul kalmış hepimizde okuduk kendimizi yetiştiren bireyler olduk.Çok şükür kimseye muhtaç kalmadık.Benim annemde senin gibi aslanlar gibi.Gül gibi baktı hepimize hiç birşeyimizi eksik koymadı.Anne sağlam olduktan sonra çocuklarında psikolojisi sağlam oluyor.Ben de senin gibiyim limon satarım pazarda yine kimseye boyun eğmem.Sen en doğrusunu bilirsin çocukların için.

Benim çok yakın bir arkadasımın babası cok küçükken vefat etti, dört çocuk küçük yaşta bir anneleriyle kaldı üstüne akrabaları dolandırdı. O küçük yaşta babalarının işine geçtiler şimdi gör maşallah hepsinin altında trilyonluk arabalar evler var ve karakterleri dört dörtlük parmakla gösteriririz hep... çünkü anne yetiştirdi güzel anada oldu babada oldu

Kaçırdığınız bir nokta var.
Bu vakada anne çocuklarla çok ilgili.
Zaten verdiğiniz örnekte de eziyet eden aile yerine hiç olmaması tercih edilmiş.

Konu sahibi ne yapsın, çocuk ileride babasını az görür diye çocuğu mu aldırsın? Ya da sorun çözülmeden kaynananın yanına dönsün de kavga gürültü içinde mi büyüsün?

Konu sahibinin ailesi de sahip çıkıyor, bu nedenle bu yavrular açlık, yoksunluk veya eziyet içinde de büyümeyecekler. Evet lüks tüketim yapamayabilirler ama huzur herşeyden kıymetli.

Alnınızdan öperim.

Gülüm ne yaptın hala aramadı mı koca kılıklı
İçimden bir ses aradı diyor. Umarım bu konuda herşey konu sahibinin lehine olur.
Son durum nedir konu sahibi eşiniz hala aramadı mı ?
Geldi, senide çocuğumu da alıp gidiyoruz dedi. Kiraya gitmek istemiyor ev tuttuğumuz ev sahibi daha girmeden sorun cıkarmıstı iyice mide bulandırmıştı. Ben yeter ki çıkıyımda her dediğine tamam demiştim ev sahibinin. Şimdi düşünüyorum satıp baska almak daha mantıklı sürekli ev taşıyamam koronada çoluk cocukla.. ailemede bu şekilde söz verdi ben bir süre daha ailemle kalmak istediğimi, iyice ciddiyetinden emin olmak istediğimi, bir süre kafa dinlemek istediğimi duruma göre hareket edeceğimi söyledm

Alamazlar evladınızı sizden.
Daha önce ki konularını bilmiyorum ama iyice bı süründür şöyle maddi manevi öyle boşanın.

Sakın bir daha da bu adama dönme gibi bı hata yapmayın.

Birde mesajlarla sakın sakın mahkemede koz olabilecek yazışmalar yapmayın.

En iyisini yapmışsnz. Satın evinizi alın kimseyle uğraşmayın.. Kocanız ciddiyetinisi anladı.. umarıl babasıyla da mesafeli olur artk

Aynı apartmana tekrar geri dönerseniz ev alma işi hikaye olur. Eşiniz umarım sizi oyalamıyordur.

Evet evi sat ama alabiliyorsan tapuyu da üstüne al korkuyorum valla babasının üzerine yapar diye.Eğer bu şekilde yaparsa ailesini kazanır ama babasının aklına giderse herşeyi kaybeder.kiranın zaten garantisi yoktu canım adam kafasına göre geri dönerdi babasının yanına.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…