- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.584
-
- Konu Sahibi kararsiz4300
Konuyu açıp tekrar okur musunuz eşinden şikayet etmemiş bayan kp den etmiş .Eşim bana psikolojik şiddet uyguluyor dememiş ki.Daha konuyu bilmeden boşan oh ne kolay. Bir önce ki mesajlarda ev tuttuk demiş .Emin olun o eş gelip özür dileyip tekrar ev tutacaklar çünkü baştan olmaz falan dememiş .Yazık eşede acıdım arada kalmış herkes bir yerden yükleniyor .inşallah babasına resti çekip ailesine doğmamış çocuğuna sahip çıkar .
Ben haksız yere çok kötü durumlara düştüm, ne karısına sahip cıkabildi ne cocuklarına.. inanın yapacaklarımın yanında bu yazdıklarım az kalıyor..Zor bir yolculuğa çıkmışsiniz , yolunuz açık olsun. En azından amacınız var.
Düzeltmeden, ev ayırmadan dönmem diyorsunuz.
Yalnız şu an ofkelisiniz farkında değilsiniz ; lütfen çocuğunuzla tehdit etmeyin onu.
Cinsiyeti en son, doğumu en son öğrenecek diye kendinizi bilemeyin.
Valla hanımefendi bende anlamıyorum bu kk üyeleri hemen her şeye boşan diyor.Tamam aldatma şiddet falan olsa boşan derim ama bu durum başka bir durum iyice okuyunuz bence .Herkesin şartları ile sizin şartlarınız bir değil .Ben ortada çok büyük bir durum göremedim .Siz kolaya kaçıp hemen boşan diyorsunuz bir söz vardır bekara kadın boşamak kolay gelir diye .O zaten en son şey ams düzelecek bir durum bence ben eşinden ümitliyim arkadaşın .
Aynen öyle koca yok kayınpeder var. Emlakçıyı aradım evide iptal ettirmiş
Aynen öyle. Çatladım artık.Size de helal olsun gerçekten. Kocasından şiddet dahi gören işi gücü olan, eğitimli ama koca bağımlısı kadınlara tam örnek olacak insansınız. Cesur davrandınız.Her şey gönlünüzce olsun. Sizi sessiz görmeye alışmışlar, ne derlerse yapacaklarınızı düşünüyorlar. Bu kadar torun meraklısıysalar size de doğru düzgün davranıp, değer verip yaşamaları gerekiyor. Taş olsa çatlar derler ya, sizi çatlatana kadar uğraşmışlar.
Ohhhh beter olsun. İçimin yağları eridi.kufur ediyordu cok adam, annesini babasını istemiyordu kızın kızı tek basına anne babasına yollamıyordu, para vermiyordu hıc, kızın evde yaptıgı isleri begenmıyordu, yemekleri begenmıyordu...manken gibi kıza sısmansın diyordu sureklı. Enteresan huyları vardı. Bıgun tatile gıttıler mesela, ıkı gun sonra geri geldiler otelde bile kavga cıkarıp herkese rezil olmuslar. Tuhaf bir adamdı, ben hastayım benı boyle kabul edeceksin diyormus her olay sonrası.
Ben kufurlerını cok duydum kulagımla.
Gıdıp bunu soyledim kufur ediyordu cok diye.
Is bosanmaya gelince kuzu oldu Bosanmak istemedi ama kızı ikna edemedi.
Sanki ben yazmışım gibiO zaman size de kayınvalide ve kayınpederle aynı binada yaşamak nasip olsun ve kayınvalideniz, kayınpederiniz yaptığınız her şeye, aldığınız her şeye, attığınız her adıma, aldığınız her nefese karışmayı nasip etsin mi diyelim? Sonuçta çok büyük bir durum değil, idare edilebilir.
Boşanmayı sadece aldatma, şiddet konusunda bahsetmek ortadoğulu psikolojisidir. Şiddetin türlü türlü çeşitleri var hanımefendi. Bunu biliyor musunuz? Sadece dövüp, dayak atmak şiddet değildir. Bir insanın sinir sistemini bozmak, anksiyeteye varacak olaylar yaşatmak da psikolojik şiddettir ve en ağır şiddetlerden birisidir. Konu sahibi, çarpıntı sahibi oldum demiş. Herhalde bahsettiğiniz kadar ortada büyük bir durum olmasaydı bu kadın çarpıntı sahibi olmazdı.
Ne kadar olmayan, bozuk evlilikleri sürdürme meraklısısınız ya. Hemen kadına bir de, şans vermesini söylüyorsunuz. Kadın daha ne kadar dayanmalı anne baba bağımlısı kocasına? Bir kere de kocası şans versin de, karısına değer versin. Kimse boşan deme meraklısı değil.
Artık okuyan, güçlü, eğitimli kadınlar var. Artık ortadoğulu kafasından çıkılmaya çalışılıyor. Artık sadece aldatma ve şiddet, boşanma sebebi değildir.
Onlar okadar çiğ insanlar ki barışmaya falan çalışmazlar yani. Kendileri hep haklı görürlerSiz böyle yapınca buyuk ihtimal barışmaya calışacaktır.ama bu insanla hep sorun yaşanır bence.iyi düşünün ve karar verin
İnşallah bir çıkar yol bulursunuz.kvniz var mıOnlar okadar çiğ insanlar ki barışmaya falan çalışmazlar yani. Kendileri hep haklı görürler
Böyle bir şeyi tavsiye edebilmiş olmanıza çok şaşırdım. Biraz acımasızca.gebeliğiniz çok erken safhada, sonlandırılamaz mı? belki gelişimi 10 hafta civarıysa yasal süre aşılmamış sayılır, bir dr. la görüşseniz? 2 çocukla çok zor
Onlar okadar çiğ insanlar ki barışmaya falan çalışmazlar yani. Kendileri hep haklı görürler
bu şartlarda dünyaya gelecek 2. hatta tek çocuk bile olmak istemezdim ben, açın bakın gündem "bunlar nasıl anne baba, keşke babam ölmüş olsaydı, geleceğim yok mutsuzum ölmek istiyorum ....gibi başlıklarla dolu...konu sahibi kendine güveniyorsa doğurur elbette, ama çocuklarin huzurlu ,bilinçli bir ailede ve hiçbir şeyden yoksun kalmadan mutlu büyüyemeyecekleri gerçeğini de gözardı edemiyorum.Acımasızlik bunun neresinde?
Şimdi bu sizin fikriniz, siz bu konuda yetersizsiniz olabilirsiniz, ama ben böyle düşünmüyorum. Anne babası ayrı büyüyüp nice öğretmenler, doktorlar yetişti bu memlekette. Bilinçli olmak sadece aile olunca mı geçerli? Şahıs bilinçli olamıyor mu? Benim anne babası ayrı nice mutlu arkadaşlarım, okumuş geliştirmiş kendini.. siz bana katil olmamı öneriyorsunuz , ve rica ediyorum nacizane fikirlerinizi kendinize saklayın. Ben yeterli, güçlü, ne istediğini bilen, çocuklarınıda aslanlar gibi bilinçli ve mutlu yetiştirecek bir anneyim. Beni tanımadan, bilmeden çocuklarımın mutsuz yetersiz vs olacağını söyleyemezsinz. Anne baba anlaşamaz boşanır bunda ölmek isteyecek doğmak istemeyecek kadar korkunc seyler yok, bilinç altınıza farklı şeyler işlemiş sizin, herkese özellikle çocukları hakkında bu tarz yorumlar yapmayınbilinçli bir ailede ve hiçbir şeyden yoksun kalmadan mutlu büyüyemeyecekleri gerçeğini de gözardı edemiyorum.
bu şartlarda dünyaya gelecek 2. hatta tek çocuk bile olmak istemezdim ben, açın bakın gündem "bunlar nasıl anne baba, keşke babam ölmüş olsaydı, geleceğim yok mutsuzum ölmek istiyorum ....gibi başlıklarla dolu...konu sahibi kendine güveniyorsa doğurur elbette, ama çocuklarin huzurlu ,bilinçli bir ailede ve hiçbir şeyden yoksun kalmadan mutlu büyüyemeyecekleri gerçeğini de gözardı edemiyorum.Acımasızlik bunun neresinde?