Yazıklar olsun böyle kocaya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben zaten bunu soyledim amacim kimseyi korkutmak yada uzmek degil ayrica sizin avukat olduğunuzu hic sanmiyorum zira olan birseye yok diyebiliyorsaniz bu sizin art niyetli oldugunu gosterir
Hanımefendi niye hala diretiyorsunuz? Annenin çocuğa bakabilecek geliri olmazsa, düşkün durumda olursa ya da ahlak dışı bir işe vs sahipse ya da bağımlılığı varsa, çocuğa kötü davranıp eziyet ediyorsa anneye verilmiyor. Hatta geliri olmasa bile bir iş kurup düzen sağlayan kadar baba da kalıp sonra anneye veriliyor. Bizim hukukumuz yaşı küçük çocukları olağanüstü bir durum olmadıkça anneye veriyor. Neyinr inat ediyorsunuz anlamış değilim?

Valla hanımefendi bende anlamıyorum bu kk üyeleri hemen her şeye boşan diyor.Tamam aldatma şiddet falan olsa boşan derim ama bu durum başka bir durum iyice okuyunuz bence .Herkesin şartları ile sizin şartlarınız bir değil .Ben ortada çok büyük bir durum göremedim .Siz kolaya kaçıp hemen boşan diyorsunuz bir söz vardır bekara kadın boşamak kolay gelir diye .O zaten en son şey ams düzelecek bir durum bence ben eşinden ümitliyim arkadaşın .

Aramamasına bakmayın şimdi o maddi anlamda ona bağımlı gördüğü için nafaka fln geçinemez, buradaki rahatı arar döner mecbur kafasındadır.
O eve geri dönerseniz artık kayınvalide kayınpeder iyice tepenize binerler, gidemedi diye.
Bırakın aramasın. Eninde sonunda aklı başına gelecektir.

Şiddet görmediğini nereden çıkardınız? Konu sahibi 6 yıldır psikolojik şiddet görüyor. Her boşanan aldatma ve şiddetten boşanmıyor.Boşanmaların birçok sebebi var. Hele de çiftlerden biri mutsuzsa aldatma şiddet yok diye evlilik devam ettirilmez.
Hadi size göre ettirilir diyelim. Konu sahibi böyle bir karar almış caydırmaya çalışmak niye destek olmak yerine.
Siz çekebilirsiniz ama konu sahibi gibi kendine saygısı olan bir kadın çekemez, çekmek zorunda da değil.

Benim para için geri dönmeyeceğimi çok iyi bilir, taşı sıksam suyunu cıkartırım her türlü geçinirim o evede asla dönmem cok iyi biliyor. O eve bunca şeyin üstüne döner miyim dediğiniz tepeme cıkacaklar ve dozunu arttıracaklar nasıl olsa gidemez boşanamaz diye

Helal olsun size ya.
Ne kadar güçlü, kudretli bir kadınsınız.
Çocuklarınız çok şanslı, güçlü bir anneleri var.

Konuyu açıp tekrar okur musunuz eşinden şikayet etmemiş bayan kp den etmiş .Eşim bana psikolojik şiddet uyguluyor dememiş ki.Daha konuyu bilmeden boşan oh ne kolay. Bir önce ki mesajlarda ev tuttuk demiş .Emin olun o eş gelip özür dileyip tekrar ev tutacaklar çünkü baştan olmaz falan dememiş .Yazık eşede acıdım arada kalmış herkes bir yerden yükleniyor .inşallah babasına resti çekip ailesine doğmamış çocuğuna sahip çıkar .

Babasına karşı karısını ezdiren, tercih hakkını evlatları hamile karısı yerine babasından yana kullanan bir erkek iyi bir koca değildir.
Benim de kayınpederimle kavgam oldu. İki senedir asla konuşmuyoruz. Kayınpeder bir kaç kere barışmak için eşimi fitlemek istedi, git eşimden özür dile o zaman dedi. Burdaki kadının eşi gibi aile arasında olur öyle şeyler dese ben de çekmezdim.
Aile arasında olur diye ailesini pışpışlattıran bir adam iyi koca değildir

Dur bakalım işte nasıl kocaymış zaman göstereck şimdi bir hışımla babasının tarafında ama hatasını anlayacaktır diye düşünüyorum.

Küçük olduğu için mahkeme sana verecektir

İyi de konu sahibinin hiç kocası olmamış ki. Hep kayınbabası olmuş. Çok okudum, defalarca okudum. Ortada bir koca göremedim.

Aynen öyle koca yok kayınpeder var. Emlakçıyı aradım evide iptal ettirmiş
Şimdi ne akıllar sokuyorlardır senin kocaya.'' 2 çocukla nereye kadar gidecek, baba evine ne kadar sığacak, kuyruğu kıstırıp gelecek, bekle. '' diye. Aile mahkemesinin tebligatı geçince ellerine o sokma akıllar buhar olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…