- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.056
-
- Konu Sahibi kararsiz4300
Ne güzel Allah razı olsun babanızdan... Bu u gönül rahatlığıyla söyleyebiliyor babam bana bakar diyebiliyorsunuz. Yolunuz bahtınız açık olsun ozaman Allah yardımcınız olsun...Ekonomik kısmı kafama cok takmıyorum, babam sahip çıkar bana. Bende bir işe girer çalışırım. Kendi birikmişim falanda var. Tek korkum cocugumu alırlar mı
Katlanmayın zaten. Kendim gibi kadınları görünce çok üzülüyorum. Elimde güç olsa, çeker alır ben bakarım yemin ederim. Hiçbir kadın haketmiyor bu muameleyi. Yuva kolay kurulmuyor ama bu yuvaya da sadece sahip çıkan kadınlar oluyor. E o zaman neden evleniyoruz ki? Eş diye yanımızda gezdirdiklerimiz daha anne memesinden kesilmemiş. Evlendirmeyin o halde kıymetli paşanızı değil mi?Değilll o yüzden o kapıyı çarptım. Çok yoruldum ve daha fazla katlanamayacğım.. annesini ve babasını hayatımın sonuna kadsr görmek istemiyorum.. yuvamın yıkılma sebebi onlar.. çocuklarımıda bunları anlatarak, boşanma sebebi onlar olarak büyüteceğim.. sevmesinler, tam mutlu olacakken ne hale düşürdüler sevmesinler.. halbuki ne kadar sevgiyle büyütmeye çabalıyordum..
Ayrılmayıp ne yapıcam, bu saat oldu hala ses cıkmadı. O eve geri mi döneyim? Taşınmayı cok istemiştim, kendiside cok istemişti ama sırf taşınmamak için boşanmayı göze alan bir kocayla işim olmazCanım bence eşinde senle gelmek istiyor ama ailesi baskı yaptıysa gidemez falan olmaz öyle şey diye oda arada kalmış olabilir. Ama sen kararından dönmezsen işin ciddiyeti ni anlayıp geri vitese takacaklardır .Eğer eşinle büyük bir sorunun yoksa ben olsam ayrılmam malesef erkeklerin çoğunda var aileye bağlılık ama biraz uzak bir yere taşınırsanız onun bağımlılığıda azalır yakın olması etken bence . Ve şart olarak ev kiralamak değil ev alıp gidersek dönerim diye şart koşarım ve de bu mevzu bir daha benim yüzüme vurulursa çocuklarını göremezsin diye tehdit et bence.
[
Canım tabiki ses olmaz çünkü son raddeyi bekliyorlar.Emin ol torunlarınada bu kadar düşkünseler eninde sonunda arayacaklar .Sen davanı aç oyun yaptığını sanıyorlar ciddiyetini anlasınlar Birde ikinciye hamilesin sanırım kesinlikle eş..k gibi kabul edecekler başka eve taşınmayı . Eşimin abisi son celsede geri birleşmişler .Abisi çok koşmuş peşinden çok yalvarmış ben evli değildim o zaman .Ayrılmayıp ne yapıcam, bu saat oldu hala ses cıkmadı. O eve geri mi döneyim? Taşınmayı cok istemiştim, kendiside cok istemişti ama sırf taşınmamak için boşanmayı göze alan bir kocayla işim olmaz
Bu saatten sonra geri adım atmayın cebinizde 1 TL olmasa bile çocuğunuzu sizden alamazlar. Eşinize nafaka vermesi hükmedilir içiniz rahat olsunYakıyorum ben gemileri !!
eski konumu bilmeyenler için..
Evi tuttuk, kapora, kira, emlakçı komisyonu verildi..
Anahtarını aldık, komşulara bu ayın 15’inde taşınacağımızı söyledim..
Eşimin babası mesaj atmış, torunumu benden götürmeyin, hayırlı cumalar...
Eşiminde bana söylediği; bende gitmek istemiyorum, sen abartıyorsun, her evde böyle şeyler olur! Gitmiyoruz dedi..şok oldum. En az benim kadar gitmek istiyodu, herkese böylesinin daha hayırlı herşeyin daha güzel olacağını söylüyordu, bana sonuna kadar haklı oldugum için gidiyoruz diyip ailesine gitmek için direnen adam bana şimdi neler söylüyor...
Ben şimdi ne yapayım!!
Bugün eşyalarımı alıp gideceğim bu evden...
Çocuğumu benden hiç bir şekilde alamazlar değil mi?
maddi durumları iyi, benim işim vs yok bir babam var oda durumu pek iyi sayılmaz kirada alabilirler mi cocugumu benden (4 yaşında)
GÜNCELLEME:Beni evladımı almakla tehtit etti, sırf benim yüzümden ev tuttugunu aslında istemediğini, yolumun açık olmasını söyledi. Eşyalarımı topladım, çocuğumu aldım gidiyorum.. çıktım o evden artık o eve girmem... kendisi istedi, vicdanım rahat... evden gittiğimi söyledim, yolun açık olsun dedi..
Tamam işte bu saatten sonra Allah sana yeter!Aynen güzel dedin onu. Eş değil köle istediler. Sofraya oturunca battığımı hissederdim. Hep bişeyler koy doldur hiç elim kolum durmasın hep battım onlara. Hep hissettim bunu . 6.5 senedir evliyim bir gün huzurla yaşadığımı bilmiyorum. Kaynana sürekli camda bi yere gitsem görür gelsem görür ışıklarım yanmaz evde yoktunHep dikizlendim
Konu neymiş ki? Neden boşancaklarmış? Benim kp de vicdan merhamet yok. O inada bindirdi yüzlerini asla görmek istemiyorum.Canım tabiki ses olmaz çünkü son raddeyi bekliyorlar.Emin ol torunlarınada bu kadar düşkünseler eninde sonunda arayacaklar .Sen davanı aç oyun yaptığını sanıyorlar ciddiyetini anlasınlar Birde ikinciye hamilesin sanırım kesinlikle eş..k gibi kabul edecekler başka eve taşınmayı . Eşimin abisi son celsede geri birleşmişler .Abisi çok koşmuş peşinden çok yalvarmış ben evli değildim o zaman .
Onlarınki kendi aralarında anlaşmzlıkmış ailelerle alakalı değil.Ama bir kp yüzünden bence böyle yapma eşin iyi biriyse iyi anlaşıyorsan uzakta daha iyi olursıunuz bence. Yani eve dönme dediklerini yaparsa eğer şans ver ama bir kere son şans ...Konu neymiş ki? Neden boşancaklarmış? Benim kp de vicdan merhamet yok. O inada bindirdi yüzlerini asla görmek istemiyorum.
Çocuklarını görememeyi, boşanmayı göze aldı babamda baba diye vay beee. Sanki ya baban ya ben dedim. Sadece iki sokak öteye taşınacaktık.. hayırlısı olsun aradığı sorduğuda yok zaten benim ondan şans isteyeceğimi düşünüyor sanırımOnlarınki kendi aralarında anlaşmzlıkmış ailelerle alakalı değil.Ama bir kp yüzünden bence böyle yapma eşin iyi biriyse iyi anlaşıyorsan uzakta daha iyi olursıunuz bence. Yani eve dönme dediklerini yaparsa eğer şans ver ama bir kere son şans ...
Sabah giderken yolun açık olsun dedi. Bir daha ses çıkmadı, ne arayan var ne yazan. Bende ailemin evindeyim. Son durum böyleEşin boşanmayı kabul etti mi? Son durum ne ?
Amin çok sağolun, inşallahSakin olun lütfen, karninizdaki bebek hem psikolojik hem fizyolojik olarak etkileniyor. O it gibi dönecek, o zamana kadar sakin kalın. Güçlüyum diyorsunuz, guclu anne karnındaki yavrusu için bunu basarmali. Allah ferahlık versin inşallah
Maşallah aslan gibi kadınsın seni yikamazlar hiç. Korkma, Allah yar ve yardımcın olacak.Onun kök ailesi kendi anne babası.. ona o pantolonu çıkart ben giyeceğim dedim. Sen sözünü tutmadın ama ben tutuyorum ben gidiyorum dedim delikanlılık budur dedim.
Annesiyle babası dolduruyordur, yakında aklı başına gelir. Şu an sizin pes edip döneceğinizi düşünüyordur.Sabah giderken yolun açık olsun dedi. Bir daha ses çıkmadı, ne arayan var ne yazan. Bende ailemin evindeyim. Son durum böyle
Tam olarak böyle demişlerdir, aklı başına gelemez, sıkar biraz o babayla..Annesiyle babası dolduruyordur, yakında aklı başına gelir. Şu an sizin pes edip döneceğinizi düşünüyordur.
Babası demiştir oğlum iki gün sonra döner bu sakin peşinden koşma sonra kendini bir halt sanar.
İnşaAllahMaşallah aslan gibi kadınsın seni yikamazlar hiç. Korkma, Allah yar ve yardımcın olacak.
Kusurlu taraf erkek nafaka ödemekle de yükümlü. Açıklamanız yanlış çocukta ergin değil ayrıca .Ailenizin koyde oldugunu yazmissiniz mahkeme bunlari goz onunde bulundurur mahkeme cocuga iyi bir gelecek sunamayacaginiza kanaat getirirse cocugu ne olursa olsun babaya verir insallah hersey gonlunuzce olur ilerde pismanlik yasamazsiniz
Bence bilmediğiniz konularda yorum yapmayın. Dediğiniz ayrı oda mevzusu ve yaşam koşulları evlat edinme prosedürü olarak uygulanır. Kendi çocuğunuzun velayetini alırken değil.Avrupayi felan bilmem ama size komik gelen hakikat