Yazıklar olsun böyle kocaya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anne baba bağımlısına Narşist mi deniyormuş. Benimki başkanları:) sütoğlan süper olmuş:) bundan sonra benimki sütoğlan haha:)

Anne baba bağımlısına Narşist mi deniyormuş. Benimki başkanları:) sütoğlan süper olmuş:) bundan sonra benimki sütoğlan haha:)
Yok yok anne baba bağımlısına denmiyor o. Baya uç. Duygusal Manipülasyon, psikolojik işkence var işin içinde. Keşke o kadar basit olsa.
Ben intiharın eşiğindeydim. Eski konularımı arada açıp okuyorum da neler yaşamışım. Beni uyandıran uzman yardımı oldu.
Sütoğlan ayrı. Onlar tek hücreli oluyor haha :)

Sabah bana vazgeçtiğini söyledğinde intaharı düşündüm. O an okadar şok olmuş okadar canım yanmış hissettim ki öldürmek istedim kendimi.. inancım gereği ahiretimide yakmayım, cocugum ne olacak ilerde intahar etmiş bir annesi mi olsun dedim.. sütoğlan efsane oldu cuk oturdu bizim ciğersizlere :)

gebeliğiniz çok erken safhada, sonlandırılamaz mı? belki gelişimi 10 hafta civarıysa yasal süre aşılmamış sayılır, bir dr. la görüşseniz? 2 çocukla çok zor
Bunu hiç okumamış kabul ediyorum.. neden zor olsun? Kadın istedikten sonra yapamayacak, başaramayacak hiç bir şey yok. Ben Allaha güvendim o ne güzel vekil..

Yok sakın, sizinki anlık bir tepki.
Ben planlıyordum intiharımı, baya baya neyi nasıl yapacağımı düşünüyordum çünkü bana öyle şeyler yaptı ki bir daha hayatım asla düzelmeyecek sandım. Ben ne yaşadığımı algılayamıyordum. Ölmek istemiyordum ama intihar planlıyordum. En son çare psikolog denedim, ona anlatırken laf arasında söyledi. Psikolog tanı koyamaz, ilaç yazamaz. Sadece anlattıklarımdan "bir Narsisistle karşı karşıya olabilirsin" dedi. Ben günlerce araştırmaya başladım, sayfalar buldum, mağdurlarla konuştum. Şok üstüne şok yaşıyordum çünkü bana anlatılan cümleler bile aynıydı.
Mesela şu an kendisi yok olma taktiği uyguluyor, sesi sedası çıkmıyor ya yeni birini buldu ya da tek hücreli beynince beni cezalandırıyor. Hala sapık gibi onun kölesi olduğumu düşünüyor. Annesi babası arıyor yalvar yakar bilmem ne, o pislik hala arkadan atlantis benden kopamaz beni seviyor diyor. Korku filmi gibi.
Annemlere kızdım şunların telefonunu açmayın, o sapık ruhlu manyak kendi kendine kuruyor diye.

Sizinki halis muhlis sütoğlan, anasında ayrılmayı unutmuş. Pişman olup döner geri.

Önceki konunuzu da okudum ama yorum yazmadım.
Çünkü bu işin sizin düşündüğünüz gibi ilerlemeyeceğini, eşinizin vazgeçeceğini tahmin ediyordum ama bunu yazıp, moralinizi bozmak istemedim.

Eşiniz ve ailesi hatalı bununla birlikte siz de olayları sağlıklı değerlendiremiyorsunuz.
Ailesine bağımlı bir koca var ortada.
Siz 'taşınalım' deyince adama bir aydınlanma gelip, ailesiyle göbek bağını keseceğini düşünmeniz mantıklı değil.
Adam hiç tek başına varolmamış ki.
Maddi-manevi bağımlı babasına.

Kısacası geçmiş olsun,
Çocuğunuzu sizden alamazlar üzülmeyin.

Sana okadar sarılmak istedim ki..
Evet sorunluymuş baya özgüvenide bombaa hee
Benimkinde özgüven yoktur. Burada biri yazmıştı bana gazını alsınlar altnı değiştirsinler diye.. öyle yapsınlar şimdi. Hakkımızda hayırlısı olsun canım benim

Zor zamanlardı geçiyor şükür. Yaklaşık 5-6 ay oldu benim. Neşem yerine geliyor, güzelliğim yerine geliyor çok şükür. İyi ki doktorlar var.
Puhuuuu tipi, işi görsen buna mı bu kadar özgüvenli bu dersin. Padişah sanıyor kendisini. Kız her gün mehter marşı açıp kasıla kasıla evde yürüyordu ya hahaha.
Öf bak içim kalktı.

Amin. Üzülmeyin, siz de gayet güçlü bir kadınsınız. Benim annem de çok güçlü bir kadındı, çocuklarınız sizle gurur duyacak emin olun.

kız çok güldüm allah kurtarmış gerçekten

Bunu hiç okumamış kabul ediyorum.. neden zor olsun? Kadın istedikten sonra yapamayacak, başaramayacak hiç bir şey yok. Ben Allaha güvendim o ne güzel vekil..
Öyle öyle Allah bizim en büyük veli ve vekilimiz.
Bırakma kendini,inşallah yuvan kurtulur....

Neden böyle düşündünüz?
taşınıcam gidicez burdan diyen kendisiydi
Sanırım benimki mesleki refleks.
Eğitimim sebebiyle insan psikolojisine ve davranışlarına vakıf sayılırım.
Siz sevinçle 'taşınıyoruz' yazdıkça ben üzüldüm.
Bu tip adamları az çok tanıyorum çünkü...

Ben onun ciğerini biliyorum. Böyle bi kazık atar diye beklemiştim. Ama ne yalan söyliyim bana okadar hak verdi, ailesine okadar cok konustu ki öyle kararlı olupta böyle cayınca neye uğradığımı şaşırdım

Ruh hastası:) Psikolojik destek almalı bence:) tabi kendine geliceksin, gülüceksin kadınlar güçlüü.. sonra ne olcak biliyo musun o dangalak kocan kahrolcak erkekler geç idrak edıyo
Evet çok söyledim ama elbette beni deli ilan ettiler ailesiyle. Ben de saldım iplerini. :)
Zerre kadar umurumda değil, kapımda yatsa paspas niyetine ayakkabımı siler geçerim. Bana etmedikleri eziyet kalmamış, önüme altından yol serse tın.
Amaaaaa dilerim Rabbim şu kulağıma duyurur haberlerini. Rabbim ahımı yanlarına bırakmasın.
Eş değil köle istemişler.

Aynen güzel dedin onu. Eş değil köle istediler. Sofraya oturunca battığımı hissederdim. Hep bişeyler koy doldur hiç elim kolum durmasın hep battım onlara. Hep hissettim bunu . 6.5 senedir evliyim bir gün huzurla yaşadığımı bilmiyorum. Kaynana sürekli camda bi yere gitsem görür gelsem görür ışıklarım yanmaz evde yoktun Hep dikizlendim

Reva mı bu hayat sana da bebeklerine de? Madem yapabileceğine inanıyorsun, maddi olarak da kalkarım diyorsan, dönme. Şehir bile değiştirsen telefonla yuvanı yıkar bu karakter yoksunları. Zaten sütoğlanlar değişmez, tıynetleri o artık. Gerçek bir erkek olamadan ölecekler.
Ben de bir dakika oturamazdım, sofradan kaldırırdı beni annesi. Tekrar oturmazdım, gururuma yediremezdim de çingeneler kavga çıkarırdı bizi beğenmiyor ondan diye. Halbuki ne alaka değil mi?
Kendime çok kızıyorum 2 sene çektin de değdi mi? Arkamdan bir çayını içemedik dediler. O halde içtikleri zehir olsun dedim ben de.

Değilll o yüzden o kapıyı çarptım. Çok yoruldum ve daha fazla katlanamayacğım.. annesini ve babasını hayatımın sonuna kadsr görmek istemiyorum.. yuvamın yıkılma sebebi onlar.. çocuklarımıda bunları anlatarak, boşanma sebebi onlar olarak büyüteceğim.. sevmesinler, tam mutlu olacakken ne hale düşürdüler sevmesinler.. halbuki ne kadar sevgiyle büyütmeye çabalıyordum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…