- 4 Haziran 2020
- 329
- 786
-
- Konu Sahibi kararsiz4300
Öyle bişey olsa samimi söyliyorum bunlarda yalandan hastanelik olur duygu sömürüsü yapar eşimde anında o evi geri taşır gözümün yaşına bakmazdı. Hoş daha gitmeden bakmadı ya! Benimde eşim herşeyin farkında çatır çatır ailesine beni savundu bunca zamandır tek bir saygısızlık yapmadı dedi vs. Ama karaktersiz olunca insan fırıldak olunca böyle oluyor... geri adım atmayı düşünmüyorum. Eşim kadar yanar döner kıçı başı ayrı oynayan biri değilim. Ailemin yanına geldim.. kendi bilirAyy sizin kayinpeder benim kayınvalide modelinden. Aynı kafayı yemislik aynı bir anda kendini kavga içinde bulmak ne olduğunu anlamadan. Kafaya abuk subuk şeyleri takip kavga ediyordu. Evden ayrılmamıza ayninduygu somuruleri tehditler beddualar. Sanki iki sokak öteye gidince ömür boyu torunları göremeyecek gibi acindirmalar. Ben salak gibi taşınıp aynı apartmana geri döndüm birde ağlayıp acindirmalara dayanamayıp. Hastaneye düşmüşler biz çıkınca güya. Tekrar aynı şeyler yaşanınca ev borcuna girip kesin ayrıldık bu sefer.Su an gorusmuyorum kafam çok rahat. Eşim cocuklari götürüp gorusturuyor .Benim şansım eşim herşeyin farkındaydı çok sıkıntı ceksekte arkamda oldu. Bence asla geri adım atmayın eşiniz geri adım atacaktır. Atmasa da kendi bilir geçen ömür geri gelmiyor.
Rumuzunuzu odaklanmaktan mesajın içeriğine kendimi veremedim :)Aynen,
Benim kayınpeder de benimle kızını kıyaslar. Mesela; Haftasonudur bugün bütün gün çamaşır yıkadım derim o da ''hep öyle ... ablan da öyle'' der. Kendi kızı ile ben asla bir değilim. Kızı bekar ben evliyim. Kızı hayatı boyunca hiç çalışmamış ihtiyacı yokmuşmuş benden birkaç yaş büyük ve ben çalışıyorum hem de 2 tane işte birden+yüksek lisans yapıyorum. Evli 2 işte çalışan ve okuyan biri ile sadece evde oturan kızını bir tutuyor. Bu küçük bir örnekti :)
Ailen ne diyor?Öyle bişey olsa samimi söyliyorum bunlarda yalandan hastanelik olur duygu sömürüsü yapar eşimde anında o evi geri taşır gözümün yaşına bakmazdı. Hoş daha gitmeden bakmadı ya! Benimde eşim herşeyin farkında çatır çatır ailesine beni savundu bunca zamandır tek bir saygısızlık yapmadı dedi vs. Ama karaktersiz olunca insan fırıldak olunca böyle oluyor... geri adım atmayı düşünmüyorum. Eşim kadar yanar döner kıçı başı ayrı oynayan biri değilim. Ailemin yanına geldim.. kendi bilir
Öyle bişey olsa samimi söyliyorum bunlarda yalandan hastanelik olur duygu sömürüsü yapar eşimde anında o evi geri taşır gözümün yaşına bakmazdı. Hoş daha gitmeden bakmadı ya! Benimde eşim herşeyin farkında çatır çatır ailesine beni savundu bunca zamandır tek bir saygısızlık yapmadı dedi vs. Ama karaktersiz olunca insan fırıldak olunca böyle oluyor... geri adım atmayı düşünmüyorum. Eşim kadar yanar döner kıçı başı ayrı oynayan biri değilim. Ailemin yanına geldim.. kendi bilir
Arkamda çok şükürAilen ne diyor?
Ayol adam ev tuttu gitmem diye vazgeçti, boşanmayı göze aldı sence işini bırakır mı? Benim kp de kaostan beslenıyor aranır böyle bişey olsada kavga etsem sinirimi stresimi atsam.. gitse rapor verirler. Değişmezler tabi, değişmedikleri gibi yıllar geçtikçe daha huysuz ve daha aksi olacaklar. Senin azrail gibi babanı çekeceğime giderim melek gibi babamı çekerim dedim. Baba oğul kına yaksınlar yokum artıkOturduğumuz ev onlarındi bizim evimiz bizim evimiz sen kimsin ki diye hep başıma kaktilar. Ama ayrılmamiza da izin vermiyorlardı. Yani orda oturalım onlar bizim üstümüzden kendilerini tatmin etsinler istiyorlardı. Pazar market masraflarından tutun faturalarına kadar eşim ödüyordu. Gücümüz yetiyordu anne babasıdır dedim birşey demedim ama hiç biz zaman mutlu olmadılar. Sürekli kavga sürekli kaos.dusunun işi gücü ayrı eşimin ama oğlunun parasını yiyorum diye bile kavga ediyordu benimle. Yemedigim iftira beddua küfür kalmadı bir zahmet eşimde arkamda olsun gerçi o kadarda değil. Neredeyse namusuma kadar iftira atacaktı pislik. Bazı insanlar sadece kaostan besleniyor. Hastalıklı kafa yapıları var. Asla geri dönmeyin ben on yılı geçirdim evlilikte insanlar asla değişmez. Sizin isiniz de ortakmis hep başa kakarlar. Aynı iş yerinde çalışıp kese ayırmak saçma olur. Başka bir yerde başka bir iş bulsun eşiniz.
O kayınpeder denen oluşum, tek hücreli oğluna "karnında bir tane, elinde bir tane çocukla gidemez bir yere, iki güne geri gönderirler" diye gaz vermiyorsa ben de bir şey bilmiyorum.Ben istemedim ilk telefon edip baban bana böye böyle söyluyor dedim, hemen dedi kapat o telefonu babamı arıyorum evide ayırıcam kesemide ayırıcam dedi. Sonra cayar gibi olunca ben boşanırız diye devam ettim
Tabi tabi babası kesin akıl verıyor, ulan insan bi sormaz mı sen evden gittin tamam defol gitte paran var mıydı? Biri karnında biri kucagında naptın? Adam hiiiç ne yazdı ne aradı. Arasada açmam o ayrı konu. Eşim arıycam olsada o padişah paşa babası izin vermez bırak abii yaaa.. zerre kadar o eve geri dönüceğimi düşünüyolarsa cok yazık. Benim kocam saksı ya saksıdan farkı yok etkisiz eleman o ben babasıyla boşanıyorumO kayınpeder denen oluşum, tek hücreli oğluna "karnında bir tane, elinde bir tane çocukla gidemez bir yere, iki güne geri gönderirler" diye gaz vermiyorsa ben de bir şey bilmiyorum.
Hep okuduk bu forumda bu paşazadelerin "Tülay geri dön" diye ağlaya ağlaya burnunu kollarına silmelerini.
Otursun anasının babasının eteğinin altında da iki gün sonra kendi evini özleyince kapı duvar görsün bi.
Geri adım atmayın, düzelmezler.
Ben de boşanma aşamasındayım, ailemi de ilk başlarda ailesi salya sümük aradılar, yalvarmalar bir şeyler. Kapatın o telefonu bu iş bitti dedim. Sonra nasıl şeytan yüzleri ortaya çıktı Hep birlikte izledik.
Hepsi aynı tornadan çıkma bunların.
Çocukla konuşayım, hamilelikle ilgili sorularla aramaya bahane bulmaya çalışacaktır. Sonra yavaş yavaş dön muhabbetlerine de girer.Tabi tabi babası kesin akıl verıyor, ulan insan bi sormaz mı sen evden gittin tamam defol gitte paran var mıydı? Biri karnında biri kucagında naptın? Adam hiiiç ne yazdı ne aradı. Arasada açmam o ayrı konu. Eşim arıycam olsada o padişah paşa babası izin vermez bırak abii yaaa.. zerre kadar o eve geri dönüceğimi düşünüyolarsa cok yazık. Benim kocam saksı ya saksıdan farkı yok etkisiz eleman o ben babasıyla boşanıyorum
Telefonunu açarsam girer o muhabbetlere pislikÇocukla konuşayım, hamilelikle ilgili sorularla aramaya bahane bulmaya çalışacaktır. Sonra yavaş yavaş dön muhabbetlerine de girer.
Aramaz aramaz, alıyor şimdi o gazı. Git bak sırtını sıvazlıyorlardır. Ben de evden çıkarken yanımda iki kuruş para vardı da, anıra anıra "o parayı da bırakacaksın" diye bağırıyordu arkadaş. Sonra da dilekçeye vefakar cefakar eş rolü kesmiş.Tabi tabi babası kesin akıl verıyor, ulan insan bi sormaz mı sen evden gittin tamam defol gitte paran var mıydı? Biri karnında biri kucagında naptın? Adam hiiiç ne yazdı ne aradı. Arasada açmam o ayrı konu. Eşim arıycam olsada o padişah paşa babası izin vermez bırak abii yaaa.. zerre kadar o eve geri dönüceğimi düşünüyolarsa cok yazık. Benim kocam saksı ya saksıdan farkı yok etkisiz eleman o ben babasıyla boşanıyorum
Sende mi ailesi yüzünden boşanıyosun? Senin neden? Çocuk var mı? Allah yardımcımız olsun, hiç bir kadın yuvası yıkılsın istemez. Saksı ama boş saksı işe yaramaz..Aramaz aramaz, alıyor şimdi o gazı. Git bak sırtını sıvazlıyorlardır. Ben de evden çıkarken yanımda iki kuruş para vardı da, anıra anıra "o parayı da bırakacaksın" diye bağırıyordu arkadaş. Sonra da dilekçeye vefakar cefakar eş rolü kesmiş.
Ya saksının en azından işlevi var, bunlarda o bile yok.
Adım gibi eminim hala davadan vazgeçeceğimi düşünüyorlar da avuçlarını yalasınlar.
Analı babalı oğullu bir oldular burnumdan getirdiler. Allahım sizinkini de benimkini de yanlarına bırakmasın bunların.
Telefonunu açarsam girer o muhabbetlere pislik
Sizinkileri anca mahkeme salonu paklar gibi geliyor bana hanımlar.Aramaz aramaz, alıyor şimdi o gazı. Git bak sırtını sıvazlıyorlardır. Ben de evden çıkarken yanımda iki kuruş para vardı da, anıra anıra "o parayı da bırakacaksın" diye bağırıyordu arkadaş. Sonra da dilekçeye vefakar cefakar eş rolü kesmiş.
Ya saksının en azından işlevi var, bunlarda o bile yok.
Adım gibi eminim hala davadan vazgeçeceğimi düşünüyorlar da avuçlarını yalasınlar.
Analı babalı oğullu bir oldular burnumdan getirdiler. Allahım sizinkini de benimkini de yanlarına bırakmasın bunların.
Okadar hakedıyorlar ki.. şu yaptıklarına yani müstehakSizinkileri anca mahkeme salonu paklar gibi geliyor bana hanımlar.
Yaa ben seni çok sevdim ne tatlısın.Ekonomik özgürlüğün olmadığı halde bunları bahane etmeyip çocuklarının ardına saklanmadan böyle dik bir duruş sergilediğin için bal yanaklarından öpüyorum.Ayrılırsın barışırsın o sana kalmış ama böyle dik durarak her işin üstesinden gelirsin sen.Bir arkadaşım var hediyelik kokulu taş sabun vb satarak instağramda satıyor bir sürü para kazanıyor herkes memur olacak diye birşey yok.Bak sen öyle bir iş yap kadınlar kulübandeki her kadın sana destek verir asla kimseye muhtaç kalmazsın canım benimTabi tabi babası kesin akıl verıyor, ulan insan bi sormaz mı sen evden gittin tamam defol gitte paran var mıydı? Biri karnında biri kucagında naptın? Adam hiiiç ne yazdı ne aradı. Arasada açmam o ayrı konu. Eşim arıycam olsada o padişah paşa babası izin vermez bırak abii yaaa.. zerre kadar o eve geri dönüceğimi düşünüyolarsa cok yazık. Benim kocam saksı ya saksıdan farkı yok etkisiz eleman o ben babasıyla boşanıyorum
Benimki efsane, bir ara buraya konu açmıştım da yıkılmıştı ortalık. Hem karakter bozukluğu olan bir anakuzusu hem de aile faktörü var.Sende mi ailesi yüzünden boşanıyosun? Senin neden? Çocuk var mı? Allah yardımcımız olsun, hiç bir kadın yuvası yıkılsın istemez. Saksı ama boş saksı işe yaramaz..
Bana da öyle geliyor. Böyle kanlı şanlı savaş gibi. İnsan gibi ayrılmayı bile beceremiyorlar ya.Sizinkileri anca mahkeme salonu paklar gibi geliyor bana hanımlar.
Gel sarılayım sana bi:) ben maddiyattan korkmuyorum taşı sıksam suyunu cıkartacak kadınlardanım hamdolsun... dik durucam tabi ev tutmuş sözleşme yapmıs anahtar getirdi bana böyle bi ruh hastasına baska yapılcak bişey yok. Ama suç bende, iki üç ay önce bi sıkıntı olmuştu iki gün ev aradı internetten, 3. Gün geldi bana dedi ki ben vazgeçtim.. ağladım ağladım baktım çok üzülüyor konuyu kapattım ama tek bir kavgada giderim dedim. Ozaman ağladım sindim ya şimdi yine gidemem boşanamam kabul ederim diye düşünüyor bence..Yaa ben seni çok sevdim ne tatlısın.Ekonomik özgürlüğün olmadığı halde bunları bahane etmeyip çocuklarının ardına saklanmadan böyle dik bir duruş sergilediğin için bal yanaklarından öpüyorum.Ayrılırsın barışırsın o sana kalmış ama böyle dik durarak her işin üstesinden gelirsin sen.Bir arkadaşım var hediyelik kokulu taş sabun vb satarak instağramda satıyor bir sürü para kazanıyor herkes memur olacak diye birşey yok.Bak sen öyle bir iş yap kadınlar kulübandeki her kadın sana destek verir asla kimseye muhtaç kalmazsın canım benim
Aynen öyle sizin boşanamayacağınızı o kadar cesur olamayacağınızı düşünayor ama sizin kararlı olduğunuzu anlayınca bu kez o sinecek.Gel sarılayım sana bi:) ben maddiyattan korkmuyorum taşı sıksam suyunu cıkartacak kadınlardanım hamdolsun... dik durucam tabi ev tutmuş sözleşme yapmıs anahtar getirdi bana böyle bi ruh hastasına baska yapılcak bişey yok. Ama suç bende, iki üç ay önce bi sıkıntı olmuştu iki gün ev aradı internetten, 3. Gün geldi bana dedi ki ben vazgeçtim.. ağladım ağladım baktım çok üzülüyor konuyu kapattım ama tek bir kavgada giderim dedim. Ozaman ağladım sindim ya şimdi yine gidemem boşanamam kabul ederim diye düşünüyor bence..
Annenin kötü bir hayat yaşaması, çocuğa bakamayacak durumda olması lazım. İstediği kadar iftira atsınlar kanıt olmadığı sürece hiçbir şey yapamazlar. Donuna kadar alın da görsün gününü. İyi bir avukat tutun ve hiç korkmayınYakıyorum ben gemileri !!
eski konumu bilmeyenler için..
Evi tuttuk, kapora, kira, emlakçı komisyonu verildi..
Anahtarını aldık, komşulara bu ayın 15’inde taşınacağımızı söyledim..
Eşimin babası mesaj atmış, torunumu benden götürmeyin, hayırlı cumalar...
Eşiminde bana söylediği; bende gitmek istemiyorum, sen abartıyorsun, her evde böyle şeyler olur! Gitmiyoruz dedi..şok oldum. En az benim kadar gitmek istiyodu, herkese böylesinin daha hayırlı herşeyin daha güzel olacağını söylüyordu, bana sonuna kadar haklı oldugum için gidiyoruz diyip ailesine gitmek için direnen adam bana şimdi neler söylüyor...
Ben şimdi ne yapayım!!
Bugün eşyalarımı alıp gideceğim bu evden...
Çocuğumu benden hiç bir şekilde alamazlar değil mi?
maddi durumları iyi, benim işim vs yok bir babam var oda durumu pek iyi sayılmaz kirada alabilirler mi cocugumu benden (4 yaşında)
GÜNCELLEME:Beni evladımı almakla tehtit etti, sırf benim yüzümden ev tuttugunu aslında istemediğini, yolumun açık olmasını söyledi. Eşyalarımı topladım, çocuğumu aldım gidiyorum.. çıktım o evden artık o eve girmem... kendisi istedi, vicdanım rahat... evden gittiğimi söyledim, yolun açık olsun dedi..