yazı rengi ve tipi

hurremland

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2011
4.341
15
0
Diğer
Arkadaşlar merak ettiğim bir konu,
Yazınızın rengini ve yazı tipini yazıyı yazdıktan sonra yazının ustunu tıklayıp mı ayarlıyor sunuz yoksa kontrol panelınde kullandıgınız yazı tıpını ayarlayıp direkt yazdıgınız sizin seçmiş oldugunuz renk ve yazı tipiyle mi yazılıyor?
Gelişmiş seceneğinin mi işaretli olması gerekıyor acaba:26:
Çok karışık yazdım umarım anlatabilmişimdir...:44:

Pro üyeler kontrol panelden otomatik olarak ayarlıyorlar.Normal üyelerde metni yazdıkdan sonra mesajın üzerindeki yazı tipi ve rengini ayarlandığı yerden ayarlıyorlar

bende tam bu konuyu araştırıyordum açtığınız konuyu buldum, teşekkürler.

ne kadar saçma bi yazı tipi ve rengi için pro üyesi mi olmamız gerekiyor? normalde kontrol panelinden üye olan herkesin yapabilmesi gerekir, doğru olan o

Son düzenleyen: Moderatör:
canım zaten pro uyesı olmasakta yazı tıpınıve rengını usttekı buyuk A harfınden rengı yazı tıpını yıne usttekı fronttan secebılıyoruz.benım demek ıstedıgım otomatık kontrol panelınden secsek buraya sectıgımız yazı cıkabılır mıydı.yanı pro uyesı olmayanlar yazıyı yazınca renk ve tıp değiştirmek ıcın her mesajda tekrar seçıyor

evet biliyorum her mesajda uğraşıp tek tek seçmek gerekiyor, konuyu anladım yani bende kontrol panelinden bir kez ayarlayıp her seferinde uğraşmayalım diyorum. bunun için pro üyesi olmanın siteye para vermenin ne kadar saçma olduğunu söylüyorum

evet canm malesef oyleymıs

konuya cevap ver butonunu tıkadıktan sonra
başlık yazısı varya (cevabına başlık yazman için)onun altına bak sırayla kurcala anlarsın .
Hadi yap da göreyim

Verilen paraları site sahipleri ceplerine atmıyor.

Hayır işlerine gidiyor hepsi...Bu kadar büyütülmemeli üç beş pro özelliği.

Pro üyeler kontrol panelden otomatik olarak ayarlıyorlar.Normal üyelerde metni yazdıkdan sonra mesajın üzerindeki yazı tipi ve rengini ayarlandığı yerden ayarlıyorlar
merhaba kontrol panelden nasıl yapıyoruz bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…