Yazı asan komşuya dair

Ben olsam ne yaparlarsa yapsınlar merdiven silmezdim. Çalışıyoruz yeri geliyor 1 hafta kendi evimizi silemiyoruz. Daire başı max 20 lira vs düşer. Kabul etmezlerse silmiyorum deyin tamamen irtibatı kesin.

Kameraya para vermeye razılar ama merdiven sildirmeye gelince para yok. Maalesef yaşayacağınız sorunlar yakin gelecekte artacak gibi gözüküyor. Biraz deliliğe vurun bence, bulaşmasınlar. Bu insanlarla makul olarak sorun çözemezsiniz.

Ay lütfen dikkat edin haberlerde komşuların temizlik tartışmasında iki kişi öldü diye bir haber çıktı. Valla aklıma ilk siz geldiniz bırakın ne yazarlarsa yazsınlar psikopat mı çıkar bunu yazan cani mi çıkar bilemeyiz. Bu devirde insan haklıyken bile hakkını arayamiyor. Ortalık psikopat kaynıyor. Mesajınzi görünce bir oh çektim

Söyleseydin kamera takacağınıza temizlikçi tutun ben artık temizlik yapmıcam diye
Gelinine acıdım yazık valla

evet onu ben demıstım kadın tek basına bunu yapmaya cesaret edemez komsularla dedıkodunuzu yapmıslardır demıstım

ama bu yınede o yazıyı yazan komsunun aklı dengesının normal oldugunu gostermez eeşşşşeek kadar kadın doldurusa gelmeyıversın yanı :)

Gerçekten çok zeki bir kadınmışsınız. Anında çözdünüz durumu

Gerçekten çok zeki bir kadınmışsınız. Anında çözdünüz durumu
yok aslında zekı oldugumdan degıl sız o anda sinirli oldugunuz ıcın durumu dısardan bır gozle goremedınız kendınızden pay bıcın yapmazsınız da yapacak olsanız bıle komsulardan cekınırdınız degıl mı...emınım kendı yazdıgınız cevabı asarken bıle kac kere dusundunuz tereddut ettınız . dırek hedef gosterenın amacı bellı zaten

kadın borusunu otturmek ıstıyor sıze de gucu yetmıyor hayatda yapabılecegı tek basarı münafıklık onu yapmaya calısmıs sız bosverın bence cıddıye almayın deli ıste , boyle ınsanlar her apartmanda var ınanın burası olmasa baska yerde de benzer sorunlar olacaktı umursamayın ugrasır ugrasır enı sonu pes eder bırakır

Onca para verilip kamera taktiracaklarina önce merdivenleri silecek birini bulsunlar. Ihtiyaci olan çocuk okutan insanlar var hem sevaba girmis olursunuz.

Valla öyle insanlar varki seni bataklık gibi içine çeker öyle manipülator bunlar.. yaş önemli olmuyo

o kayinvalide sadece gelini izlemeyecektir, tum herkesi gozetlemek icin istiyordur kamera isini, ben de olsam istemezdim, sonucta kisisel alana da girer, dedikodu malzemesi de edilir.

Akıl olsa bile manipüle olabiliyorlar.. o gelinin kvsi fena çok fena belli.. gelini gözetleme uğruna kamera düşünen ruh hastası.. yazık geline valla
tek gelını gozetlemek ıstese zaten bırlıkte yasıyorlar, tum apt yı gozetleyecek sapık :)
gelınde mantıklı dusunen bırı olsa oyle aılenın ogluna oyle kayınvalıdeye gelın olup bırlıkte yasamazdı ustelık boyle ıthamlara ragmen bır arada olmazdı yanı aılece degısıkler :)

Bir ara birkac ayligina baska bir yere gidiyormus ya kv o zaman gozetlemek ixin kamera dusunuyor belki de.. evlenmeden anlayamamis demk ki gelin yada az cok sezsede onemsememistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…