- 5 Ağustos 2019
- 94
- 126
- 93
- 32
- Konu Sahibi Melek04140
-
Korku filmi gibi maşallah..çevrede herkesin gazabından korktuğu bir kadın.
O nasi?Kimseyle görüşmediğim halde, benim bile kulağıma geldi.
Kaynana herşeyi bilen ve gozetendir...Amaç burada olmadığı zamanlarda gelinini gözetlemek, giren çıkanı izlemek bana göre.
Terapi konusunda ciddiyimBunlar razı olup da ben yok deyince bu kadın arkamdan sürekli konuşmuş
İlk taşındığımda hoşgeldin için gelenler olmuştu, gelenler konuştular bunları. Başka yerlerden de geldi kulağımaKorku filmi gibi maşallah..
O nasi?
Kaynana herşeyi bilen ve gozetendir...
Kameraya vereceğin parayı kaynanaya ver ama terapi alması icin de tembih et..
Terapi konusunda ciddiyim
Tabiki herkesi gözetleyecek. Taşınma imkanım maalesef yok canım, çünkü 2 sene önce buraya kredi ile aldım, kredisi hala bitmedi. Ayrıca okulum da bu evin hemen arkasında. Okulumdan da çok memnunum, tayin isteyemem. Ben de kendimce bunlardan izole bir yaşam sürüyorum ama yine buluyorlar bir açık kapı.
Temizlik konusunda da muhatap olmayınca başka bir ortak nokta kalmayacak.
Bir de böyle deneyeceğim. Bu tiynette insanlar yarın birbirlerine de düşer
Ben de bunu önerdim, daire başı vereceğiniz 20 lira gözümüze geliyor ama sürekli açık bıraktığınız bina kapısına rağmen kamera taktırmak istiyorsunuz dedim. Halen yanaşmıyorlar.apartma silme işini bir kadın tutup çözseniz. biz de 6 daireli bir apartmandayız, aylık daire başı 20 tl düşüyor. ödenemeyecek bir rakam değil.
Gelini çok tatlı, güler yüzlü bir kadın. Neler yaşatmış kadıncağıza..Ya benim anlamadigim öğretmensiniz niye merdivenleri yıkamak icin birini tutmuyorsunuz ?
Kadına şeytan demek şeytana hakaret olur öyle de fesatmış inanamadım. Geline yazık valla. Size bile bunlari cektiriyorsa o kadincagiza neler yapıyordur.
Siz kendi sıranız gelince kadın tutup yıkatınGelini çok tatlı, güler yüzlü bir kadın. Neler yaşatmış kadıncağıza..
Aynı kişinin hem kapıyı hep açık bırakıp hem kamera taktırmak istemesi mantıklı mı sizce?Kamera konusunda neden olumsuz fikriniz peki? Sizin de bu konudaki ısrarınız tuhaf geldi.
Kapı zaten açık diyorsunuz tamam işte güvensiz bulunduğunuz ortam, kamera oldukça caydırıcı oluyor.
5 dairenin onay verdiği yerde bir tek siz sorun çıkarırsanız zaten size bilenmeye devam edeceklerdir. Huzur istiyorsanız biraz huylarına gitmeniz gerek ki istenen şey zaten son derece mantıklı.
Kişiyi boşverin, kapı açık olduğu için güvensiz olan ortamınız kamera da olmadığı için ekstra güvensiz.Aynı kişinin hem kapıyı hep açık bırakıp hem kamera taktırmak istemesi mantıklı mı sizce?
Verin ekonomik durumu iyi olmayan birine parasını, sıra size gelince silsin. Hiç muhatap olmayın.Ben de bunun için uğraşıyorum. 20 lira vermek gözlerine geliyor. Olmazsa kendi günüm için birini bulacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?