yazdığım mesajı silemiyorsam bu çok büyük saçmalık

celin85

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
61
17
28
34
İstanbul
iletişim numarasından aradım bir bey çıktı. kadınlar klübü ama telefona erkek bakıyor. yazdığınız mesajı silemezsiniz diyor. bu doğrumu. bu nasıl bir sistem anlayamadım. dünden beri sürekli mail ve mesaj atıyorum bir mesajı sildiremedim... silemedimde.... biran önce şu telefon numaramı silinde kurtulayım.. bune dir yaaa.... bir mesajı silmek bu kadarmı zor

telefona erkek bakması normal zira forum yöneticimiz de erkek (bknz: Kazen )

yazdığınız mesajı silemezsiniz ancak "Düzenle" kısmından içeriğini düzenleyebilirsiniz (telefon numaranızı silebilirsiniz)..

mesajı yazmak kolay, tıpkı üye olmak gibi

ancak gördüğünüz gibi sonuçlarına katlanmak da bir o kadar zor

"Cevapla" butonuna basmadan önce kuralları okumak lazım..

ya da telefon numaranızı herkese açık bir platformda paylaşmanın doğuracağı sıkıntıları öngörebilmek lazım..

forum yöneticilerinin/moderatörleri/yetkilileri de özel hayatları işleri güçleri var, size dönüş yapmaları için biraz beklemek zorundasınız..

umarım en kısa sürede probleminiz çözülür..

edit: sanırım siz mesajınızı düzenlemişsiniz ancak ilk mesajınızdan alıntı yapıldığı için numaranız o üyelerin mesajlarında gözüküyor..onlara mesaj atarak yazdıkları yorumları düzenlemelerini ve içerikteki numaranızı silmelerini rica edebilirsiniz...

edit 2: ayrıca bir çok konuya yazmışsınız numaranızı bence tek tek oturup bulun ve gerekli düzenlemeyi yapın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…