- 1 Eylül 2010
- 582
- 7
- 118
- Konu Sahibi Bitter_Lokum
Arkadaslar bunu okuyupta icinden bi yorum geciren lütfen bunu benimle paylassin suan buna gercekten ihtiyacim var.
Benim durumum söyle sevgilimle 4 bucuk senedir birlikteyiz cok sükür herseyde güzel gidiyor ben nisan ayinin basinda bi arkadasimla türkiyeye onun yanina ucuyorum oda bu firsati degerlendirelim ve seni ailemle (daha dogrusu sülalesiyle
) tanistirim diyor...aslinda bu yaz izine gidebilseydik isteme söz olacakti ama aksilikler yüzünden malesef yaza izine gitmek suya düstü ve bizim is birdahaki yaza kaldi...oda bari sen tanis ailemle diyor...neyse gelelim asil soruna aslinda ailesiyle görüsmeyi cok istiyorum ama daha aileler birbiriyle tanismadan tek basima benim onlarin evine gitmem dogru olurmu iste ben bu konuda kararsizim. Gidersemde bir hediye almalimiyim???
Eli bos gitmekte ayip olur gibime geliyor...ben 4 senedir zaten bayramlarda kandillerde anneler gününde annesini ararim yani hic yüzyüze görüsmedik ama cok güzel bir diyalogumuz var
ve bu samimiyete dayanarak her izine gittigimde zaten ona ufak tefek seyler alip sevgilimlede yollarim oda sagolsun bana el emegi birseyler yapar. Birlikte gidecegimiz arkadasim ise önce alma bosver sen o eve gelin olacaksin biraz agir davran dedi - sonrada icin rahat etmicekse almanyadan degilde ordan sevgilinle birlikte bakin beraber alin dedi ama bilmiyorum ya offffffff.
Aranizda sevgilisinin ailesiyle tanisan yada evli olup ilerde bu konuda sorunlar cikabilir diyen varsa lütfen yardim edin inanin suan bir fikire okadar ihtiyacim varki![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
Benim durumum söyle sevgilimle 4 bucuk senedir birlikteyiz cok sükür herseyde güzel gidiyor ben nisan ayinin basinda bi arkadasimla türkiyeye onun yanina ucuyorum oda bu firsati degerlendirelim ve seni ailemle (daha dogrusu sülalesiyle
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Eli bos gitmekte ayip olur gibime geliyor...ben 4 senedir zaten bayramlarda kandillerde anneler gününde annesini ararim yani hic yüzyüze görüsmedik ama cok güzel bir diyalogumuz var
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Aranizda sevgilisinin ailesiyle tanisan yada evli olup ilerde bu konuda sorunlar cikabilir diyen varsa lütfen yardim edin inanin suan bir fikire okadar ihtiyacim varki
![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)