Yazacaginiz bir fikire okadar cok ihtiyacim varki...

Bitter_Lokum

kocasinin hatunu
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
582
7
118
Arkadaslar bunu okuyupta icinden bi yorum geciren lütfen bunu benimle paylassin suan buna gercekten ihtiyacim var.

Benim durumum söyle sevgilimle 4 bucuk senedir birlikteyiz cok sükür herseyde güzel gidiyor ben nisan ayinin basinda bi arkadasimla türkiyeye onun yanina ucuyorum oda bu firsati degerlendirelim ve seni ailemle (daha dogrusu sülalesiyle :9: ) tanistirim diyor...aslinda bu yaz izine gidebilseydik isteme söz olacakti ama aksilikler yüzünden malesef yaza izine gitmek suya düstü ve bizim is birdahaki yaza kaldi...oda bari sen tanis ailemle diyor...neyse gelelim asil soruna aslinda ailesiyle görüsmeyi cok istiyorum ama daha aileler birbiriyle tanismadan tek basima benim onlarin evine gitmem dogru olurmu iste ben bu konuda kararsizim. Gidersemde bir hediye almalimiyim???

Eli bos gitmekte ayip olur gibime geliyor...ben 4 senedir zaten bayramlarda kandillerde anneler gününde annesini ararim yani hic yüzyüze görüsmedik ama cok güzel bir diyalogumuz var :nazar: ve bu samimiyete dayanarak her izine gittigimde zaten ona ufak tefek seyler alip sevgilimlede yollarim oda sagolsun bana el emegi birseyler yapar. Birlikte gidecegimiz arkadasim ise önce alma bosver sen o eve gelin olacaksin biraz agir davran dedi - sonrada icin rahat etmicekse almanyadan degilde ordan sevgilinle birlikte bakin beraber alin dedi ama bilmiyorum ya offffffff.

Aranizda sevgilisinin ailesiyle tanisan yada evli olup ilerde bu konuda sorunlar cikabilir diyen varsa lütfen yardim edin inanin suan bir fikire okadar ihtiyacim varki :59:

Bence çok mantıklı sevgilinin ailesiyle tanışman.
Aileler tanışmadan senin görmen,bilmen çok daha önemli.
Değerlendirmeyi yapıp,işi evliliğe götürecek olan sizsiniz sonuçta.
Ben de eşimin ailesi ile tanışmıştım aileler tanışmadan önce.
O da aynı şekilde benim ailemle..
Evlendikten sonra da bununla alakalı sorun falan yaşamadım.
Neden sorun olsun ki..
Kaldı ki kayınvalide adayınız da gayet ılımlı bir bayanmış.
Bence bu tarz fırsatlar değerlendirilmeli..
Madem ciddi düşünüyorsunuz,tanışın bi bakın bakalım.
Hediye konusu ise tamamen size kalmış,içinizden geliyorsa alın mutlaka derim.
Ama sülale ile tanışma demişsiniz.
Böyle bir durumda,eğer kalabalık bir ortama girecekseniz
Kime,nasıl hediye alıp vereceksiniz.
Bunları siz daha iyi bilirsiniz..

Ilerde sorun olur derken hani nebilim cok sacma belki ama acaba diyorum ilerde derlermiki ailesinden birileri sen daha biz seni istemeden geldin kapimiza diye...herseyin bir adim ilerisini düsündügüm icin genellikle kendi kendime sorun yaratiyorum galiba :-) Ama iste insan cevresindende bu tür seyler cok gördügü icin düsünmeden edemiyor.

Icimden gelmezmi hediye almak tabiki geliyorda iste arkadasiminda önce alma demesi bayaaaa bi kafa karisikligi yapti bende. Sülalesiyla tanisma meselide söyle olcak büyük ihtimal önce annesiyle babasiyla taniscam hediyede kismida orda giriyor zaten araya sonra ilerleyen günlerde köye dedesinin teyzelerinin falaninin filaninin yanina götürcek...bu düsünce bende simdiden panik yapiyor ilerde söz nisan olacagi zaman ben napcam bilmiyorum artik :17:

Açıkcası ben gorusmelerımı hep dısarda yaptım.Cunku erkek kuzenımın kız arkadası(şimdi eşi) evlerıne gelıyormus sureklı.Kızın annesıde cok katı bır kadınmış.Kızı ıstemeye gıttıklerınde bizimkiler: "bız zaten tanıyoruz kızımız gibi" demısler kızın annesıde mosmor olmus.Kimbilir kıza neler demıstır.Bence hersey dusunulmelı cahıl ınsanlar cok var aramızda

Açıkcası ben gorusmelerımı hep dısarda yaptım.Cunku erkek kuzenımın kız arkadası(şimdi eşi) evlerıne gelıyormus sureklı.Kızın annesıde cok katı bır kadınmış.Kızı ıstemeye gıttıklerınde bizimkiler: "bız zaten tanıyoruz kızımız gibi" demısler kızın annesıde mosmor olmus.Kimbilir kıza neler demıstır.Bence hersey dusunulmelı cahıl ınsanlar cok var aramızda

iste ben bu tür olaylar olurmu diye burdaki arkadaslardan fikir almak istedim...böyle seyler bende duyuyorum cünkü etrafimda millet birde yüzüne degilde hep arkasindan konusuyor

neden tanışmaya bu kadar önem veriyorsun ki sen gerekli olan kişiyi tanımışsın zaten bence gerek yok illaki birileriyle tanışayım dersen kızkardeşi ablası veya çok yakın bir bayan aktabası varsa dışarda onunla görüş tanış bence

neden tanışmaya bu kadar önem veriyorsun ki sen gerekli olan kişiyi tanımışsın zaten bence gerek yok illaki birileriyle tanışayım dersen kızkardeşi ablası veya çok yakın bir bayan aktabası varsa dışarda onunla görüş tanış bence

ortada 4 seneyi gecmis bir iliski var daha biz cikmadan ailesine anlatirmis bi kiz var seviyorum diye haliyle aileside tanimak istiyor beni oda cok özeniyor gel bi tanis ailemi tani diyor buna karsilik yok ben istemiyorum tanismayi türkiyeye gelince biz görüselim ama annenlere hic ugramiyalim diyemem...ne ablasi ne kiz kardesi var bitek abisi var ailedede zaten

offff valla kafam karmakarisik oldu ya

bence seni ailesiyle tanıştırmak istemesi bu ilşkiye ciddi baktığını gösterir bence gayet normal bi davranış.elbette eli boş gitmemekte bir nezaket göstergesidir.bence ailenden önce sen bi gör bakalım nasıl insanlar tanı ki ona göre karar ver.ağırdan satmak falan eskidenmiş onlar böyle saçma şeylere katılmıyorum.gayet medeni insanlar gibi git tanış ne var bunda

hiç tanımadığın bir insanın evine ilk defa giderken bile bir hediye alınır götürülür. hele kayın validen olacak insana mutlaka alıp götürmelisin. saygıdır, görgüdür....

ortada 4 seneyi gecmis bir iliski var daha biz cikmadan ailesine anlatirmis bi kiz var seviyorum diye haliyle aileside tanimak istiyor beni oda cok özeniyor gel bi tanis ailemi tani diyor buna karsilik yok ben istemiyorum tanismayi türkiyeye gelince biz görüselim ama annenlere hic ugramiyalim diyemem...ne ablasi ne kiz kardesi var bitek abisi var ailedede zaten

offff valla kafam karmakarisik oldu ya

ya ben yanlış anlamışım seni baştan sanki çıktığın çocuk yanında olmayacak ailesiyle tanışmaya gittiğinde diye düşündüm
birlikte el ele turuşup gidin canım bunda hiçbir yanlış durum yok

sadece anne babasıyla tanış sülaleye falan çok saçma hiç gerek yok şimdi. ilerde söz nişan olunca tanışırsın onlarlada.görüşme dışarda olabilir.

Valla ben tecrübelerime dayanarak :) şunu söyleyebilirim aileler tanışmadan önce bende nişanlımın ailesiyle iftar yemeğinde tanımıştım daha sonra evlerine davet ettiler o zamanda gitmiştim ve bizimkilere karsı durumuda gayet iyi idare etmişlerdi.Bence gitmelisin ailenden önce sen tanımalısın belki tuhafına giden bişe olur ve bu sorunu halledebilirsin ama aileler tanıstıktan sonra geri dönmek biraz zor olur diye düşünüyorum

Ilerde sorun olur derken hani nebilim cok sacma belki ama acaba diyorum ilerde derlermiki ailesinden birileri sen daha biz seni istemeden geldin kapimiza diye...herseyin bir adim ilerisini düsündügüm icin genellikle kendi kendime sorun yaratiyorum galiba :-) Ama iste insan cevresindende bu tür seyler cok gördügü icin düsünmeden edemiyor.

Icimden gelmezmi hediye almak tabiki geliyorda iste arkadasiminda önce alma demesi bayaaaa bi kafa karisikligi yapti bende. Sülalesiyla tanisma meselide söyle olcak büyük ihtimal önce annesiyle babasiyla taniscam hediyede kismida orda giriyor zaten araya sonra ilerleyen günlerde köye dedesinin teyzelerinin falaninin filaninin yanina götürcek...bu düsünce bende simdiden panik yapiyor ilerde söz nisan olacagi zaman ben napcam bilmiyorum artik :17:

bende tanıştım dışarda buluşup yemek yedik bol bol sorular .. ama daha sonra pişman oldum böyle şeyler düşündüm bende.. aklımda böyle bişey yoktu şeytan işte :/ ailesi öyle insanlar olmasada insanın aklına geliyo .. çok iyi anlıyorum seni .. tanışıp bilmekte iyi ama nasıl insanlar oldukları çok çok önemli . anlayış seviyesine göre değerlendir :) ben hediye almamıştım ama eve gidiceksen almanı tavsiye ederim böyle şeylere önem veriyo olabilir .. kolay gelsin .. :93:

Back