• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza uygun kremsi ferah çekici bir parfüm arıyorumm

qzdee_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
1.652
48
0
İstanbul
malum yaz geliyor ağır kokular kullanılmıyo daha ferah fresh bir koku arıyorum ama çekicide olsun hani böyle yürürsün arkandan bi koku kalırya oyle bişey :49::49: ama tatlı kokularıı hiiiiiiiiiiiç sevmiyorum kremsi kokuları seviyorum önerilerinizi bekliyoruum :16:

malum yaz geliyor ağır kokular kullanılmıyo daha ferah fresh bir koku arıyorum ama çekicide olsun hani böyle yürürsün arkandan bi koku kalırya oyle bişey :49::49: ama tatlı kokularıı hiiiiiiiiiiiç sevmiyorum kremsi kokuları seviyorum önerilerinizi bekliyoruum :16:

chole love denemelisin ;)

kesinlikle burbery the beat diyorum. mutlaka dene arkadaşım. hem kremsi hem de kalıcı bir koku

Hem çiçeksi hem kremsi bir koku istiyorsan Narciso Rodriguez For Her EDP(pembe olan) öneririm. Pahalı ama çok hoş bir koku.
Birde YSL Babydoll öneririm pek kremsi değil ama fresh ve çiçeksi.

200-250 tl civarı bunlar biraz daha fiyat olarak uygun birşey bakıyorum 100-140 arası

Babydoll'u bellamola da 114. TLye edinebilirsin zaten canım.
Eğer düşünürsen Calvin Klein Beauty 90 ml parfümümü 70 TL'ye satıyorum bit pazarındaki konumda.

Son düzenleme:
Back