bende be delicious kullanırım diye planlıyodum ama kışın aldığımdan kokusu ekşimiş gibime geldi. yoksa bu sıralar hep şekerli kullandım da mı oldu anlayamadım..
kalıcı bir avon parfümü yok bence, avon vasat bi marka
kokuları hoş olan parfümleri var ama kesinlikle kalıcı değil
en az 5 parfümünü kullanmışımdır, bi tane düzgün bişey bulamadım
paraya kıyıp orjinal parfüm alıyorum şimdilerde...
kızlar ben celebreyi denemek istiyorum ama hicbir yerde bulamadım :S dpsi yok sanırım avon parfumu mu kızlar? cok adını duydum merak ettım denemek ıstıyorum tam yaza gore diyorlar
kızlar ben celebreyi denemek istiyorum ama hicbir yerde bulamadım :S dpsi yok sanırım avon parfumu mu kızlar? cok adını duydum merak ettım denemek ıstıyorum tam yaza gore diyorlar
Light Blue çok güzel. Lacoste pour femme ve Chole nasıl çok merak ediyorum. En kısa zamanda bunları deneyeceğim. Kokularını bilen var mı? Çiçek mi meyve mi yoksa şekerl mi nasıl?bilmiyorumkismile
Light Blue çok güzel. Lacoste pour femme ve Chole nasıl çok merak ediyorum. En kısa zamanda bunları deneyeceğim. Kokularını bilen var mı? Çiçek mi meyve mi yoksa şekerl mi nasıl?bilmiyorumkismile
Tatlım "chloe" ben kullanıyorum...çok memnunum. Ben taaa ilk çıktığında duty free den almıştım...koklar koklamaz aşık oldum...bayanssulusmile
kokusunu nasıl anlatsam...böyle çiçekli - pudramsı çok hafif bir koku, ama hafif derken öyle sıktıktan sonra yok olanlardan değil, aksine ben çok parfüm kullandım ama bu en kullandıklarım içinde en kalıcı olan.
1-2 fıs ve tüm gün kokusunu hissediyorum...hani derler ya parfüm sıkan kendi kokusunu almaz valla hiç de öyle değilmiş yani! Chloenin güzel kokusunu tüm gün hissediyorum.
Bence gidip bir kokla, üstüne sık, bir bak. Bu koku beyaz tenlilerde güzel duruyor, hafif bir yapısı var canım. Eğer esmersen ben birazcık daha yoğun bir koku tavsiye ederim...