Yaza uygun koku

Yazın bence şekerli kokular kötü olur yaa,o sıcakta ekşimiş çürük meyve gibi kokar gibime gelio yazın şekerli kokular midemi bulandırıo benim,zaten ben normalde de meyve ve şeker kokularından nefret ediyorum,yaz için fresh serin kokular önerebilirim,davidoff cool water var süper,avon blue rush,oriflame midsummer çok güzel kokular
Ha bi de avon blue individual die bi koku vardı hayatımın kokusuydu ama üretimden kaldırıldı sanırım artık yok

Son düzenleme:
ben de sexy graffiti adlı parfümü öneriyorum.ben açığını kullanıyorum ve tam bir yaz kokusu.bir de avon kullanıyorsan yeni çıkan parfümü var little white dress. bunu da önerebilirim.hafif bir koku

sexy grafitinin açıgnı kullandım amor amor açıgını kullandım ikiside çok güzel ama avon temsilcisi oldgum için artık avondan alıyorum little black dress çok tatlı bi koku perceive yide çok begeniyorum celebre fena deil ben hafif kokuları seviyorum agırları kullanamıyorum
bu ayda summer white ve blue rush for her alcam kullanmadım daha önce ama güzel diyolar tam yazlıkmış gerçi tam karar veremedim kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim kalıcı mı özellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…