- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.541
Nooo, duydum sadece. Normal kahve gibi öğütüp içiyorlar mıymış?
Ooo çok sinir bir durum. İçerden kapının üzerinde mi kaldı? Belki kredi kartı ile açabilirsin. Sonuçta kitli değilse o dili indirmen yeterli olacaktır.Aceleden anahtari unuttum. Eve gidince kalicam kapida. Bari bugun olmasaydi ya.
Canım ben eti kuşbaşı haşlayıp yine kavurma yapıyorum saçta çok yumuşak değilse haşlama yapabilirsin. Tam piştiyse sulu yemek yapabilirsin bezelye patates havuç ile yada domates biber soğan salça ile hafif sulu bir sote. Nohut yapıp içine koyabilirsin birsürü seçenek var yaniHaslama eti napayim ben simdi
Evet yeni katılmak isteyenler tartı fotolarını atsınlar bugün beni etiketlerseniz sevinirimSelam yine. Samson yazicam ayri hala kafam mesgul.
Katılmak isteyenler tarti resmini bir an once yuklesin.
Ona gore bi adaptasyon durumu dusunecegim. Yalniz bi gun gelip ikinci gun gelmemezlik olmasin.
N nsccktsMuttapa7555
Cilingir ayarlMaya calisiyorum. Tuvaletim geldi manyak durumdayim:) eve girene kadar idare edin beni nisayla.Evet yeni katılmak isteyenler tartı fotolarını atsınlar bugün beni etiketlerseniz sevinirim
MerhabaMerhaba ; bende katılabilir miyim aranıza ?
Bütün kuralları okudum anladım kabul ediyorum.
A AklinYolu1 N nscckts
Ayyy aksilige bakCilingir ayarlMaya calisiyorum. Tuvaletim geldi manyak durumdayim:) eve girene kadar idare edin beni nisayla.
Sen halletmeye bak işlerini biz hallederizCilingir ayarlMaya calisiyorum. Tuvaletim geldi manyak durumdayim:) eve girene kadar idare edin beni nisayla.
Tamam önce şunları belirteyim ; 175 boy 79 kiloyum.Hipotiroidim var ilaç kullanıyorum.Merhaba
Katılmak istiyorsan bugün tartıda kilonun resmini rica ediyoruz :)
Her hafta çarşamba kilo tartı resmi
Hergun ne yiyeceginin menü listesi zorunlu
:) Sorun aklına takılan birşey var mı hemen yanıtlayayim
Çok fazla
Oglen menum buydu. Sabah
Yaaa,birde bu diyetteki halim.tuh.Çok fazla
Jelibon havuzunda yuzmekle bı fark yok bence :)