- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.501
Hastane ortami stres yasiyor. Eee diyorum cikolatayi birak , en azindan beyaz cikolatayla degistirsin.Yanlış anlamazsın umarım ama hem pilav sebzeli olması bileti değiştirmiyor,hem dondurma hem çikolata... Hem seni acıktıracak şeyler hemde senin dediğin gibi diyete uygun değil. Ev ortamını bilmiyorum yemek yapan biri var mı yada kendin mi yapıyorsun. Bi çözüm bulmak lazım yemek işlerine
Tamda ben vurduğun an yazmışsın oldukça yumuşak yazdım ama yanlış anlaşılmaktan korkuyorum. Daha önce başıma geldi ne cahilliğin kaldı ne fesatlığım nede kıskançlığım birde beddua aldım ömür boyu şişman kal diye tırsıyorum azıcık
Hahaha azıcık fesatım sırf kıskançlıktan yeme diyorum aslında yoksa kilo versin diye değil. Lezzetli şeyler yemesinler bananeHastane ortami stres yasiyor. Eee diyorum cikolatayi birak , en azindan beyaz cikolatayla degistirsin.
Fesatsin kizim sen zayiflamasini istiyorsun oysakim pilav , ekmek ye suyundan koy demen lazim.
Elinize sağlik.13.siradayim diye seviniyordum.tüh.
War mı öyle bi babayiğitHatta hic yemesek
Hadi bakalim.
e hemen yer degıstırebılırımElinize sağlik.13.siradayim diye seviniyordum.tüh.
Son yillarda bir 13 sayisi surekli etrafimda dönüp duruyorda.
Yok canim niye zahmet vereyim.nasilsa oyle kalsin.ilk bastaki listeye 13. Sirafan girmistim de onun icin yazdim.e hemen yer degıstırebılırımugur getırecekse
Ben aldim. Kuzen baya zayıflamıştı onunla. Benim öylece duruyor icemiyorum.@Samsonn yesil kahveyi denedin mi sen kesin denemissindir.
Bizim grupta olmaz o rahat ol, kendin ol :))Tamda ben vurduğun an yazmışsın oldukça yumuşak yazdım ama yanlış anlaşılmaktan korkuyorum. Daha önce başıma geldi ne cahilliğin kaldı ne fesatlığım nede kıskançlığım birde beddua aldım ömür boyu şişman kal diye tırsıyorum azıcık
1 kilo 400 gram hedef koymuşsun 1 haftaya. neresi zor
Yok canım iyi yapmışsınEki Görüntüle 2154458Muttapa7555
Canım ben akşama eve gitmeyebilirim o sebepten dedim şimdi atayım sorun olmaz dimi
:))) sütten ağzı yanan ben temkinliyim yani diyete uymayanı silkelemek geliyor bazen ama frenliyorunBizim grupta olmaz o rahat ol, kendin ol :))