Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Hastane ortami stres yasiyor. Eee diyorum cikolatayi birak , en azindan beyaz cikolatayla degistirsin.

Fesatsin kizim sen zayiflamasini istiyorsun oysakim pilav , ekmek ye suyundan koy demen lazim.

Hastane ortami stres yasiyor. Eee diyorum cikolatayi birak , en azindan beyaz cikolatayla degistirsin.

Fesatsin kizim sen zayiflamasini istiyorsun oysakim pilav , ekmek ye suyundan koy demen lazim.
Hahaha azıcık fesatım sırf kıskançlıktan yeme diyorum aslında yoksa kilo versin diye değil. Lezzetli şeyler yemesinler banane

tulipa stresle başetmek için yemeklere saldırma başka bişey bulman gerek. Hastanede illaki diyete uyabilecek yemek vardır pudinğ çikolata pilav bence istese yemeyebileceği şeyler.
Stres hepimizn hayatında var çalışsak da çalışmasak da bende çikolata yerdim mutsuz sınırlı stresli olunca ve daha çok strese girerdim kilo alınca. Dur demek lazım canım eleştirmek amaçlı söylemiyorum amacım yardımcı olmak

Bizim grupta olmaz o rahat ol, kendin ol :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…