- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.461
Sevindim iyi gectigine bir olumsuzlugu daha kaldiramazdin.cok sukur ıyı gectı amelıyatı
bugun esım refakatcı kalacak yanında sımdı eve geldım ben
Bu konuda belli bir kistas yok benim yarin erkenden isim var, o zaman yukleyecegim.Bize gore 8.30 Sizin saatle 10.30dan once . :)Yarin tarti resmini ne zama yukleyecegim. Oruç değilim.
Canım pilav yeme sarmadan 4 tane yiyebilirsin en fazla mümkünse diğerlerinden bankadan özellikle ye çorba 1 kepçe05/06/2018
sahur
azcık pide
kahvaltılık
akşam
mercimek çorba
kavurma
birer kaşıkta diğerlerinden alırım
bamya biraz fazla yiyebilirim
Peki içinde şeker var mı gerçekten bilmediğim için soruyorum5 lattem kaldi.Muttapa7555 soyle bir cozum buldum. Kafeinsiz soya latte alacagim artik. Belki de beni kotu yapan kafein kismidir bakalim.
Yok, sadece kahve cekirdegi ve kopurtulmus soya sutu. Kalan 5 hakkimi ondan kullanacagim .Peki içinde şeker var mı gerçekten bilmediğim için soruyorum
Aaa bak çok güzel bence denemelisin inşallah seversin de kafein kaynaklı ise sorunun acaip işimize yararYok, sadece kahve cekirdegi ve kopurtulmus soya sutu. Kalan 5 hakkimi ondan kullanacagim .
Bazi latteler oyle degil , katki maddesi var ama ben onlardan tercih etmiyorum.
Zaten doktorun da onerdigi kafeinsiz cay /kahve idi. Bir ara yapmistim ama soya lattede hic denemedim.
Yarin denerim bugun cok icmistim latte deneyemedim (zerdecal latte) , kafein olmayinca bagimlilikta olmaz. Chai latte de seker varmis onu icmiyorum artik. Sekerin beni ne hale getirdigini biliyorsun. Ornek mandalina.Aaa bak çok güzel bence denemelisin inşallah seversin de kafein kaynaklı ise sorunun acaip işimize yarar
Evet bende o yüzden sordum şeker var mı diye... yarın dene bakalım kilo ne durumda baktın mi yazsana özeldenYarin denerim bugun cok icmistim latte deneyemedim (zerdecal latte) , kafein olmayinca bagimlilikta olmaz. Chai latte de seker varmis onu icmiyorum artik. Sekerin beni ne hale getirdigini biliyorsun. Ornek mandalina.
Vucudum zaten sinyalini veriyor anliyorum. Ayni seyi pirinc pilavinda ve ekmekte de yapiyor.Evet bende o yüzden sordum şeker var mı diye... yarın dene bakalım kilo ne durumda baktın mi yazsana özelden
Şeker oranı düşüklerle başlarsın bende hastalanınca yemeye başladım. Eşimde kızıyor vitamin al meyve yede diye biraz korktu hiç bu kadar hasta olmuyordum iyileşemeyince paniklediVucudum zaten sinyalini veriyor anliyorum. Ayni seyi pirinc pilavinda ve ekmekte de yapiyor.
Hedef kiloma ineyim ondan sonra meyveye basliycam ama...