Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Peki içinde şeker var mı gerçekten bilmediğim için soruyorum
Yok, sadece kahve cekirdegi ve kopurtulmus soya sutu. Kalan 5 hakkimi ondan kullanacagim .

Bazi latteler oyle degil , katki maddesi var ama ben onlardan tercih etmiyorum.

Zaten doktorun da onerdigi kafeinsiz cay /kahve idi. Bir ara yapmistim ama soya lattede hic denemedim.

Aaa bak çok güzel bence denemelisin inşallah seversin de kafein kaynaklı ise sorunun acaip işimize yarar

Aaa bak çok güzel bence denemelisin inşallah seversin de kafein kaynaklı ise sorunun acaip işimize yarar
Yarin denerim bugun cok icmistim latte deneyemedim (zerdecal latte) , kafein olmayinca bagimlilikta olmaz. Chai latte de seker varmis onu icmiyorum artik. Sekerin beni ne hale getirdigini biliyorsun. Ornek mandalina.

Yarin denerim bugun cok icmistim latte deneyemedim (zerdecal latte) , kafein olmayinca bagimlilikta olmaz. Chai latte de seker varmis onu icmiyorum artik. Sekerin beni ne hale getirdigini biliyorsun. Ornek mandalina.
Evet bende o yüzden sordum şeker var mı diye... yarın dene bakalım kilo ne durumda baktın mi yazsana özelden

Slm kızlar, menümü yazmaya geldim N nscckts

1 kase şehriye çorbası
1 kase yoğurt
Domates salatası
Karpuz

Çocuklar spagetti, esim de içli mantı isteyince sadece çorba içtim bende

N nscckts

05.06.18 menüm
Sahur
Yok
İftar
1 tabak kuru fasulye
5-6 kaşık salata
3-4 kaşık bulgur pilavı
10 tane badem
Bol su

Kiraz saplı çay ve normal şekersiz çay içicem yanına bişi yemeyi düşünmüyorum inş öyle de olur

Vucudum zaten sinyalini veriyor anliyorum. Ayni seyi pirinc pilavinda ve ekmekte de yapiyor.

Hedef kiloma ineyim ondan sonra meyveye basliycam ama...
Şeker oranı düşüklerle başlarsın bende hastalanınca yemeye başladım. Eşimde kızıyor vitamin al meyve yede diye biraz korktu hiç bu kadar hasta olmuyordum iyileşemeyince panikledi

05.06.2018 menum
Sabah 4 zeytin 1 kk peynir 1 dilim ekmek 1 yumurta
Ogle steak salata 1 bardak ayran
Aksam 1 tavuk but 4 kasik bulgur pilavi
1 tk zutella
Su 3 lt
Zipor yok N nscckts

N nscckts
05 Haziran menüm

Sahur= 1 yumurta, 3 hurma, biraz peynir, bol zeytin, çay

Iftar : 4 adet karniyarik. Abarttım galiba tarti öncesi . 2 bostan patlıcan ve 250 gr kıyma ile yaptım. Hepsini yedim
Bence hiç sakıncası yok gayet güzel menü afiyet olsun
Ekmek yok tatlı yok hakkın 4 karnıyarık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…