Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Ya sabah öğlen sadece içecekle miden bulanmıyor mu? Ne var tam olarak bu zerdeçal lattenin içinde?

05/06/2018
sahur
azcık pide
kahvaltılık

akşam

mercimek çorba
kavurma
birer kaşıkta diğerlerinden alırım
bamya biraz fazla yiyebilirim

Çok geçmiş olsun. Sana da kolay gelsin inşallah.

Şekeri bitiren ameliyat nasıl bişey acaba? Öyle bişey varsa niye tüm şeker hastaları olmuyor ki?
yenı bır amelıyat canım bu turkıye de henuz bır kac doktor yapıyor bu amelıyatı
her seker hastasına da olmuyor kaynım 15 yıldır agır seker hastasıydı yuksek mıktarda unsulın ıgnesı kullanmak zorunda kalıyordu
bagırsakda unsulınle alakalı bır bolum var onu komple kesıp alıyorlar bıraz tehlıkelı bır amelıyat
doktor 2 kere mola vermıs amelıyat surecınde 7 saat surdu tam olarak

cok sukur kaynım cıktı gayet ıyı acayıp agrısı var tabı gozunu acamıyor ama degecek unsılınden seker hastalıgından kurtulacak hıc degılse

Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin..

amin sagolasın

kızlar yarım gündür yazılanlarıokudum.
nisacım yaşadığın olaya çok üzüldüm.allah ailesine sabır versin
kızına ve eşinede acil şifalar dilerim
tüm hastalarımıza şifa dilerim

saol canım benım amin
Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifa versin

amin sagolasın canım

N nscckts cok gecmis olsun. 7 saat cok uzun geldi bana. Umarim. Ameliyat basarili geçer.

cok sukur ıyı gectı amelıyatı
bugun esım refakatcı kalacak yanında sımdı eve geldım ben

Maşallah sana Nisa. İnsan resmen gençleşiyor kiloları attıkça.

Hepimize süper motivasyonsun. Nazarlar değmesin inşallah.

daha 15 kılo var verecegım kendımden hala hıc memnun degılım
40 beden gıyıyorum ve bu benı cok mutsuz edıyor

daha 15 kılo var verecegım kendımden hala hıc memnun degılım
40 beden gıyıyorum ve bu benı cok mutsuz edıyor
Gayet hoş gözüküyorsun şimdi de, ama tabi inşallah hedefine ulaştığına da şahit olalım.

Gazı alıp devam etme yalnız. Hiç sevmiyorum ben öyle sıfır beden falan

Gayet hoş gözüküyorsun şimdi de, ama tabi inşallah hedefine ulaştığına da şahit olalım.

Gazı alıp devam etme yalnız. Hiç sevmiyorum ben öyle sıfır beden falan

sonrasında 2 sene kılomu koruma donemı dıyetım devam edecek
ben 70 yasımda bıle ajda pekkan gıbı olmak ıstıyorum nebahat cehre gıbı :) fılız akın gıbı ıncecık bakımlı ve fit

oyuzden platese baslıcam

Ya sabah öğlen sadece içecekle miden bulanmıyor mu? Ne var tam olarak bu zerdeçal lattenin içinde?
Bulansa herhalde oyle devam etmem. Ben eskiden beri kahvaltici biri degildim peynir ekmek beni sarmazdi ama Turkiye'de iken peynirli borek pogaca omlet yerdim. Burada bir kalip cikolata ve bir paket croissant. Zerdecal latte bunlarin yaninda kral kral.

Zerdecal latte iceriginde kafeinde yok , katki maddesi de yok. Zerdecal tozu ve hindistan cevizi sutu. B
urada bazen golden latte diye gecer. Her yerde bulunmuyor cafe ye giriyorum soruyorum cikiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…