- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.172
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.421
Gitmeee, ya da yine geri gel inşallah. Bana kilon gayet iyi görünse de, takıl bizimle son 6 haftaYok yok sen çıkma biri gidecekse ben giderm
Lucy de öyle diyo da ben sizin hızınıza nasıl yetişcem bilmiyorum bende azim var ama yeme azmiGitmeee, ya da yine geri gel inşallah. Bana kilon gayet iyi görünse de, takıl bizimle son 6 hafta
Benden 10 kilo öndesin, 2 ay arkadan geliyorum yani.Lucy de öyle diyo da ben sizin hızınıza nasıl yetişcem bilmiyorum bende azim var ama yeme azmi
Çok geçmiş olsun. Sana da kolay gelsin inşallah.Kızlar
Sorunlu olan eltimin eşi olan kaynım ameliyat oldu şeker hastalığını bitiren büyük bir ameliyat
Onun ameliyattan çıkmasını bekliyoruz şuan 7 saat sürecek mis
Hastaneye gidicem şimdi benden çorba istediler onu yaptım götürüp yarım saat durup geri gelcen benim kizda baya kötü çünkü
Oyuzden birkaç gün çok giremem
Menumu yazayım
Sahur 2 yumurta omlet mantarlı kaşarlı
1 tabak salata 2 bardak ayran 1 avuç badem
İftar
Şehriyeli tavuklu nohutlu terbiyelenmis yayla çorbası
1 avuç ceviz
2 bardak ayran
1 tabak salata
Kızlar
Sorunlu olan eltimin eşi olan kaynım ameliyat oldu şeker hastalığını bitiren büyük bir ameliyat
Hastaneye gidicem şimdi benden çorba istediler onu yaptım götürüp yarım saat durup geri gelcen benim kizda baya kötü çünkü
Menumu yazayım
İftar
1 avuç ceviz
2 bardak ayran
1 tabak salata
Valla çok iyi yaptın çünkü yeni arkadsşların isimleri tam bilmiyom daha etiket yapamayabilirdim ellerine sağlıkFatmacim ben sana yardımcı olmak istedim. Yoksa tarti isleri bakanımız sensin. :)
Muttapa7555
@Esenmine iyi iste ameliyatı unut:)
Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifa versinKızlar
Menumu yazayım
İftar
1 avuç ceviz
2 bardak ayran
1 tabak salata
Daha var temmuza sen dediklerimizi yap epey toparlanır merak etme. Çerez pide tatlı büsküvi kurabiye yok anlaştık mı pilav makarna da yeme18 temmuzda tatilde olacağım ve arkadaşlarla gidiyoruz.
şimdi uzun tşörtle saklanıyorlar daaaaa
mayoda nolacak
Kalabalık da daha kolay ben hep araya kaynıyorum kimse anlamıyor az yediğimibugün ben davetliyim yarın bana misafir gelecek ohh ohh yandan yandannn
O zaman dediğim gibi sağlıklı olacak şeyleri seç pilav pide yerine salata yoğurt cacık artık ne varsa ondan ye. Sebze varsa sebze et varsa et abartmadan ye. Tatlı yada asitli şekerli içecek varsa içmemeye çalış.akşam annemdeyimmm tabağıma bakacakk
babama dedimki ben küçükken beni neden uyarmadınız az ye şişmanlama spor yap diye dedim
yemen hoşumuza gidiyordu dediiii canlarım benim