-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.381
Yaa gece gece ne guldum ha.nefes te alamiyom.burun tikali.boğula boğula guluyom..ikizi oldurem derken ben gidecem galiba o olacak.neyse herkese iyi geceler.geceniz hayirlara karşi...BDV de konu ac yatiya kaliyor ama kira vermiyor diye.
Olmaz azaltıcaz diye yola çıktık devam edicez azar azar 1e düşürecez bak şahane hissedeceksin inan bana... üyelik iptal yap bende mailden devam edim seni dürtmeye...Fatma uyelik iptali yaptiririm bak aci bana.
haftada 6 da anlasalim. O da yetmiyor bana bucuk bucuk sayiyorum.
Onu sen icalissaydim alisirdim simdiye kadar.
Imza : Turk cayini sekersiz icen ben.
Gel gel taslanacak adam ariyorduk.
Hayırlı gecelerYaa gece gece ne guldum ha.nefes te alamiyom.burun tikali.boğula boğula guluyom..ikizi oldurem derken ben gidecem galiba o olacak.neyse herkese iyi geceler.geceniz hayirlara karşi...
Haftalik 7 nin altina dusemem ben bugun test ettim gordum.Hadi hadi sen yaparsın ben sana güveniyorum
Yaa gece gece ne guldum ha.nefes te alamiyom.burun tikali.boğula boğula guluyom..ikizi oldurem derken ben gidecem galiba o olacak.neyse herkese iyi geceler.geceniz hayirlara karşi...
Ulke degistirmem kita degistiririm bak.Olmaz azaltıcaz diye yola çıktık devam edicez azar azar 1e düşürecez bak şahane hissedeceksin inan bana... üyelik iptal yap bende mailden devam edim seni dürtmeye...
Bak beni bilirsin çok katı değilim ufaktan ufaktan bırakıcaz
Bu arada bana da müsade acıkmaya başladım ufaktan sapıtmasın alemi yok gece gece gidip yatayım. Sabah erken kalkıp iğne olmaya gidecem. Öptüm sizi kızlar yarın gelemezsem çarşambaya tartıyla gelirim inşallah dua edin ölmim iğneden bazılarını şoka sokabiliyormuş bana denk gelmez inşallah :)
Neden 5 hafta ne var 5 haftada onu anlamadım. Kendini en iyi sen tanırsın sağlığın için en iyisini de sen bilirsin.Haftalik 7 nin altina dusemem ben bugun test ettim gordum.
5 hafta sonra kokten birak de birakayim ciddiyim.
Senin hastalikta gecmedi yahu. Buhar banyosu yapiyor musun , vicks ile. bir kac lavanta yagi damlasi bile olur.
Bende merak ediyorum bana özelden yazsana sonucu iyi uykular canım görüşürüzUlke degistirmem kita degistiririm bak.
Agzindan yel alsin fatma. Oyle bi sey olmaz sadece aci esigini olcuyorlar korkma
Sana da iyi geceler ben de uykusuzum yavastan kacayim. Sabah ki kilomu cidden merak ediyorum.
5 hafta sonra kurslar bitiyor o yuzden. Evet dusuneyim ben biraz. Iyi geceler.Neden 5 hafta ne var 5 haftada onu anlamadım. Kendini en iyi sen tanırsın sağlığın için en iyisini de sen bilirsin.
Bana destek ol bırakayım dersen varım. 7 tanede sabitlerim 5 hafta dersen onu da sen bilirsin iyi düşün ona göre devam edelim. Kökten kesip alabileceğine emin misin 7 tanenin altına düşemiyorum dediğin için soruyorum canım. Yarına kadar sana mühlet düşün taşın karar ver yola nasıl devam edelim tamam mıdır kaptan
Canım senin boy 155 degilmiydi aynı boydayız acaba yaş kaçtı. Ben yağ kas ölçtürdüm yaş 32 ideal kilo 55 dedi makina bana. Yaşın daha gençse bişey diyemem tabi ama bence hiç kilolu durmuyorsun ben öyle bir elbise giysem bademlerden dolayı gaz lambasına benzerimsen çok iyi gözüküyorsun
aman ya bende şişman şişman konusuyoruz sandım dı bu kızı
kız dalga mı gecıyorsun5 kg verırsen fıstık olursun fazlasıyla zaten
Aklimda...Yarın hedefleri bildirme günü. Unutmayalım, unutanları uyaralım
A AklinYolu1
Muttapa7555
N nscckts
_Makaron_
zinnia
krizantem3
tulipa
M Mitsuomi
Samsonn
kokulusabun
Esenmine
ATTRAENTE
A Aydebal
Hmm yaşın geçmiş bi 5 daha verdin mi tamamdır. Göğüs konusuna gelince 85 gayet iyi büyük falan değil. Sütyen seçimine dikkat et destekli dolgulu kullanma. Bana kalsa toparlayıcıya gerek de yok. Gayet uygun bi ölçü bende 155 ve ölçüsü 85 önceden 90 'di 75den 60lara düşünce küçüldü daha da gitmesin iyi böyle iyiTeşekkür ederim canım
Göğüs ve kollarım da azcık basenlerimde var
23 yaşındayım boyum 155 canım
Ne hedefi kız ay kurallar mi değişti be yokken tartı fotosu ve tahmin yapıyorduk bi sonraki hafta için o muYarın hedefleri bildirme günü. Unutmayalım, unutanları uyaralım
A AklinYolu1
Muttapa7555
N nscckts
_Makaron_
zinnia
krizantem3
tulipa
M Mitsuomi
Samsonn
kokulusabun
Esenmine
ATTRAENTE
A Aydebal
Gayet hoş duruyorsun Esen ya.. Nerede fazlalık anlamadım ben. Ah gençlik iştee
Ama öyle bi şansım yok ki. Ya sabah 8 ya akşam 7 de tartılabilirim en erken. Sahuru daha hafif mi yapsam. Zaten N nscckts epeydir menülerimi beğenmiyor, stres yaptım.Oruç tutanlar bence saat 2 gibi tartılınson dakikaya kadar beklemeyin çünkü gerçekçi bi sonuç değil giden su oluyor oruç nedeniyle hadi bakim sahalara dönüyorum hasta ve yorgun