Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Fatma uyelik iptali yaptiririm bak aci bana.

haftada 6 da anlasalim. O da yetmiyor bana bucuk bucuk sayiyorum.

Onu sen ic alissaydim alisirdim simdiye kadar.

Imza : Turk cayini sekersiz icen ben.

Gel gel taslanacak adam ariyorduk.
Olmaz azaltıcaz diye yola çıktık devam edicez azar azar 1e düşürecez bak şahane hissedeceksin inan bana... üyelik iptal yap bende mailden devam edim seni dürtmeye...
Bak beni bilirsin çok katı değilim ufaktan ufaktan bırakıcaz

Hadi hadi sen yaparsın ben sana güveniyorum
Haftalik 7 nin altina dusemem ben bugun test ettim gordum.

5 hafta sonra kokten birak de birakayim ciddiyim.

Yaa gece gece ne guldum ha.nefes te alamiyom.burun tikali.boğula boğula guluyom..ikizi oldurem derken ben gidecem galiba o olacak.neyse herkese iyi geceler.geceniz hayirlara karşi...

Senin hastalikta gecmedi yahu. Buhar banyosu yapiyor musun , vicks ile. bir kac lavanta yagi damlasi bile olur.

Bu arada bana da müsade acıkmaya başladım ufaktan sapıtmasın alemi yok gece gece gidip yatayım. Sabah erken kalkıp iğne olmaya gidecem. Öptüm sizi kızlar yarın gelemezsem çarşambaya tartıyla gelirim inşallah dua edin ölmim iğneden bazılarını şoka sokabiliyormuş bana denk gelmez inşallah :)

Ulke degistirmem kita degistiririm bak.

Agzindan yel alsin fatma. Oyle bi sey olmaz sadece aci esigini olcuyorlar korkma
Sana da iyi geceler ben de uykusuzum yavastan kacayim. Sabah ki kilomu cidden merak ediyorum.

Haftalik 7 nin altina dusemem ben bugun test ettim gordum.

5 hafta sonra kokten birak de birakayim ciddiyim.

Senin hastalikta gecmedi yahu. Buhar banyosu yapiyor musun , vicks ile. bir kac lavanta yagi damlasi bile olur.
Neden 5 hafta ne var 5 haftada onu anlamadım. Kendini en iyi sen tanırsın sağlığın için en iyisini de sen bilirsin.
Bana destek ol bırakayım dersen varım. 7 tanede sabitlerim 5 hafta dersen onu da sen bilirsin iyi düşün ona göre devam edelim. Kökten kesip alabileceğine emin misin 7 tanenin altına düşemiyorum dediğin için soruyorum canım. Yarına kadar sana mühlet düşün taşın karar ver yola nasıl devam edelim tamam mıdır kaptan

Ulke degistirmem kita degistiririm bak.

Agzindan yel alsin fatma. Oyle bi sey olmaz sadece aci esigini olcuyorlar korkma
Sana da iyi geceler ben de uykusuzum yavastan kacayim. Sabah ki kilomu cidden merak ediyorum.
Bende merak ediyorum bana özelden yazsana sonucu iyi uykular canım görüşürüz

5 hafta sonra kurslar bitiyor o yuzden. Evet dusuneyim ben biraz. Iyi geceler.

Teşekkür ederim canım
Göğüs ve kollarım da azcık basenlerimde var
23 yaşındayım boyum 155 canım

Teşekkür ederim canım
Göğüs ve kollarım da azcık basenlerimde var
23 yaşındayım boyum 155 canım
Hmm yaşın geçmiş bi 5 daha verdin mi tamamdır. Göğüs konusuna gelince 85 gayet iyi büyük falan değil. Sütyen seçimine dikkat et destekli dolgulu kullanma. Bana kalsa toparlayıcıya gerek de yok. Gayet uygun bi ölçü bende 155 ve ölçüsü 85 önceden 90 'di 75den 60lara düşünce küçüldü daha da gitmesin iyi böyle iyi

Oruç tutanlar bence saat 2 gibi tartılınson dakikaya kadar beklemeyin çünkü gerçekçi bi sonuç değil giden su oluyor oruç nedeniyle hadi bakim sahalara dönüyorum hasta ve yorgun

Son düzenleme:
Oruç tutanlar bence saat 2 gibi tartılınson dakikaya kadar beklemeyin çünkü gerçekçi bi sonuç değil giden su oluyor oruç nedeniyle hadi bakim sahalara dönüyorum hasta ve yorgun
Ama öyle bi şansım yok ki. Ya sabah 8 ya akşam 7 de tartılabilirim en erken. Sahuru daha hafif mi yapsam. Zaten N nscckts epeydir menülerimi beğenmiyor, stres yaptım. Bir de haliyle sahurda 1 lt yakın su içiyorumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…