Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Ne bilim cok yazıyodun bana bu iki gündür hiç bişey yazmamıssın merak ettim:))
Cumadan beri internetim sorunlu benim. 30 dk bir mesaj yaziyordum cikiyordum. Sen bana yazsaydin yine cevap verirdim.

Sirketi de birakamiyorum. Bu degistirdigim ucuncu sirket. bes gun dediler dort gunu kaldi bakalim.
Merak ettim ne kuralı acaba:))
Solemem iki gun daha beklemeniz gerekiyor.

Neyseki az kalmıs bu devirde internetsizlik cok zor
Bekleyelim bakalım 2gün daha

Bugun yine iyi dun daha kotuydu. 59 sn de kesilir mi yahu bi internet. Bugun evde degildim o yuzden kesilmedi galiba.

Herkesin hosuna gidecek , kimsenin itirazi olmayacak bence.
Daha motive edicekse ben cok sevinirim. Bu bikaç gündür baya bi motive olmus hissediyorum. Öncesi barbat haldeydim acaba kardesim burdaydı o yüzden mi

Daha motive edicekse ben cok sevinirim. Bu bikaç gündür baya bi motive olmus hissediyorum. Öncesi barbat haldeydim acaba kardesim burdaydı o yüzden mi
Bana hep cumartesi gunleri bi yeme krizi geliyor . 4 ogun yemistim o gun ve bir suru latte/cappuccino. Oteki gunler hafif geciriyorum. O gun sinavim vardi artik her hafta var cunku son 5 hafta.

Bana hep cumartesi gunleri bi yeme krizi geliyor . 4 ogun yemistim o gun ve bir suru latte/cappuccino. Oteki gunler hafif geciriyorum. O gun sinavim vardi artik her hafta var cunku son 5 hafta.
Benimde ablam gelicek İnsallah bu motivemden bişey eksilmez cok korkuyorum acıkcası

Ağlasınlar hiiiç derdim değil anam ben kfc ile aldığım 2 kiloya az mı ağladım.
Bak kahve sayısı sınırlı olunca frenliyorsun kendini güzel yöntem. 5.5 u illaki içecem diye düşünme içmeye de bilirsin bence

Benimde ablam gelicek İnsallah bu motivemden bişey eksilmez cok korkuyorum acıkcası
Kardesinle bozulduysa ablanla doruga erer. Skandal skandal.

Uzulmeyin.yaaa ben napayim.tam yarimi birakmak zorundayim ideal kilom icin.yani ikizimi bedenimde yasiyom.siyamdan beterr.butun yuk bende.yedir icir besle temizle
Kilonu mu besliyon kiz besleme artik kendisine bi is bulsun.

Ben pirinc pilavi yesem 2 kilo fazla cikarim carsambaya. Eve geldim actim bir kase yogurt yedim inan ki latteden baska kotu bi aliskanligim yok.

Mc Donaldsdan bedava kuponum var yine de gidip yemem oradan.

Aaaa kız kursu bırak latte içme sebebin oysa dövdürtme bana kursları hocaları. Bırakacaksın başka yolu yok

Kendimi acindirmak gibi olmasin . Sabah hastahaneye gidiyorum vertigo icin, bugunlerde fazlalasti, yarin tekrar gidicem oradan zumbaya gidicem. Diyorum bu bas donmesi bitmeyecek mi , sunu sunu yap gecer eee yapiyorum uzun bir donem filan. Arada ne oluyorum ben stressss . Stress olunca ne yapiyorum latteye sariyorum.

Ama oteki yonlerden beslenmem super gidiyor. Sebzeye alistim. Borek yaninda brokoli + ispanak patates tercih ettim . Topu topu bes kasik filandi.

04.06.18
Iftarda iki kare börek bir kase cacik yarim kase yoğurt yarim bardak meyveli yoğurt üç tekli dondurma biraz çikolata az cekirdek, birkac tane erik ve kağıdıyla bayagi kacirdimBir lt su içtim.Sahurda az ekmek ve sahanda yumurta olur.yada kadarki mantar olur.
Kötü gidiyorum yaaa
N nscckts

Seni sade türk kahvesine bi alıştırsam rahat ederiz ama dur bakalım hele bi şu latteyi halledelimde sıra ona da gelir.
Fatma uyelik iptali yaptiririm bak aci bana.

haftada 6 da anlasalim. O da yetmiyor bana bucuk bucuk sayiyorum.

Seni sade türk kahvesine bi alıştırsam rahat ederiz ama dur bakalım hele bi şu latteyi halledelimde sıra ona da gelir.

Onu sen ic alissaydim alisirdim simdiye kadar.

Imza : Turk cayini sekersiz icen ben.

Gel gel taslanacak adam ariyorduk.

Hadi hadi sen yaparsın ben sana güveniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…