- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.321
Benim 15 kilo fazlam varben napim peki
Kocayi dovuyo galiba.Suna bakın :)
Canım senin boy 155 degilmiydi aynı boydayız acaba yaş kaçtı. Ben yağ kas ölçtürdüm yaş 32 ideal kilo 55 dedi makina bana. Yaşın daha gençse bişey diyemem tabi ama bence hiç kilolu durmuyorsun ben öyle bir elbise giysem bademlerden dolayı gaz lambasına benzerimsen çok iyi gözüküyorsun
Badem ney kız basen olacadı oKocayi dovuyo galiba.
Bence daha cok toparlanirsin.
Sen yenisin galiba.
Bak şimdi pide yeme canısı avuç içidir parmak ucudur farketmez yeme onun yerine 1 kase daha çorba iç yada ne bilim 3 kaşık sote daha ye 1 kase cacık daha ye salata ye ayran iç yogurt ye falan hem daha çok doyarsın hemde zayıflarsın hemde kocan benim hatun epey yedi der04.06.2018
Sahur
Çorba
Pide avuçiçi kadar
Akşam
Tavuk sote 2 kaşık
Biraz pide
Cacık
Akşam ara
Kiraz erik
yıne katılıyorum :)Bak şimdi pide yeme canısı avuç içidir parmak ucudur farketmez yeme onun yerine 1 kase daha çorba iç yada ne bilim 3 kaşık sote daha ye 1 kase cacık daha ye salata ye ayran iç yogurt ye falan hem daha çok doyarsın hemde zayıflarsın hemde kocan benim hatun epey yedi der
Artik esprileri de anlamiyorum kafam gidik dedim.Badem ney kız basen olacadı o
Hemde nasıl yeniyim yeni gelen arkadaşları tanımıyorum ya pek bazen garip hissediyorum topikte
Ay bu arada vücut yaşım 27miş ablamdan büyük çıksa da yine de genç sayılırım ayol
Ben soyledim pek dikkate almadi seni dinler belki ama eskiye gore gelisme var.Bak şimdi pide yeme canısı avuç içidir parmak ucudur farketmez yeme onun yerine 1 kase daha çorba iç yada ne bilim 3 kaşık sote daha ye 1 kase cacık daha ye salata ye ayran iç yogurt ye falan hem daha çok doyarsın hemde zayıflarsın hemde kocan benim hatun epey yedi der
aman ya bende şişman şişman konusuyoruz sandım dı bu kızı
Onları bogarım benYiyip yiyip kilo almayanlardan olamadık ki
Ben kendime saklıyorum sevdiğim şeyleri artık haftalar sonra buzlultan çıkarıp yiyorum diyetlerdeBende aynen, misafirlikte geri çeviriyosun, yemeyince kalıyo işte. Ama evde yapınca hele birde kaldiysa git gel gözünün önünde, ben çocuklara yedirmeye çalışıyorum yada kaldiysa buzluğa falan atarım hamur işlerini, gözüme gözükmesinler yeter
Hayir bi de goguslerim 80 C diyor da ben 80C lik bir durum goremedim. Bi de ameliyat olmayi dusunuyor.aman ya bende şişman şişman konusuyoruz sandım dı bu kızı
kız dalga mı gecıyorsun5 kg verırsen fıstık olursun fazlasıyla zaten
Hahahha neyse ki ben espiri yapmamışım :)Artik esprileri de anlamiyorum kafam gidik dedim.
Ben soyledim pek dikkate almadi seni dinler belki ama eskiye gore gelisme var.
acıkcası ben gece sonunda eve gıtmek ıcın kalkanlara paket yapıp verıyorum evden cıkarıyorum tum kalanlarıOnları bogarım ben
Ben kendime saklıyorum sevdiğim şeyleri artık haftalar sonra buzlultan çıkarıp yiyorum diyetlerdebiz iflah olmayız
:) yani belli bir mantıkla gidince zaten kendiliğinden gidiyo kilolar. Ne kadar yediğinden çok ne yediğin önemli tabi fil gibi yemiyorsakyıne katılıyorum :)
he ya aslında cok normal bence bu hanım kızımız sılıkonlu desteklı sutyen kullanıyor hepsı yanlıs sutyen secımındenHayir bi de goguslerim 80 C diyor da ben 80C lik bir durum goremedim. Bi de ameliyat olmayi dusunuyor.
Ideal buyuklukte. 5 kilo verse kivrimlari daha cok ortaya cikar hepsi bu. Ne yapiyoruz elimizdekini guzellestiriyoruz.
Birlikte vericez İnsallahBenim 15'ten de fazla
Oyy ben nerelere gidem
:) yani belli bir mantıkla gidince zaten kendiliğinden gidiyo kilolar. Ne kadar yediğinden çok ne yediğin önemli tabi fil gibi yemiyorsak
4 hamburger gömen ben 5 kaşık kabak musakkayla doydum bugün :)
Tövbeler olsun nasıl yiyorduysam artık 75i görünce dank etti..