Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Kocayi dovuyo galiba.

N nscckts
A AklinYolu1
Beş kilo gidince benden toparlarım dimi

Bence daha cok toparlanirsin.

Sen yenisin galiba.

Kocayi dovuyo galiba.

Bence daha cok toparlanirsin.

Sen yenisin galiba.
Badem ney kız basen olacadı o
Hemde nasıl yeniyim yeni gelen arkadaşları tanımıyorum ya pek bazen garip hissediyorum topikte
Ay bu arada vücut yaşım 27miş ablamdan büyük çıksa da yine de genç sayılırım ayol

04.06.2018
Sahur
Çorba
Pide avuçiçi kadar
Akşam
Tavuk sote 2 kaşık
Biraz pide
Cacık
Akşam ara
Kiraz erik
Bak şimdi pide yeme canısı avuç içidir parmak ucudur farketmez yeme onun yerine 1 kase daha çorba iç yada ne bilim 3 kaşık sote daha ye 1 kase cacık daha ye salata ye ayran iç yogurt ye falan hem daha çok doyarsın hemde zayıflarsın hemde kocan benim hatun epey yedi der

yıne katılıyorum :)

Artik esprileri de anlamiyorum kafam gidik dedim.

Ben soyledim pek dikkate almadi seni dinler belki ama eskiye gore gelisme var.

kafamı bosaltmak ıcın yıne ev detoksu yaptım
evde 6 ay boyunca kullanmadıgım ne varsa direk beledıyenın ıhtıyac sahıplerıne ulastırmak ıcın sagladıgı alana goturmek ıcın ayırıyorum bu ne olursa olsun ev esyası gıda gıyım hıjyen urunu ne varsa

suan ev 20 kg zayıflamıs durumda

Yiyip yiyip kilo almayanlardan olamadık ki
Onları bogarım ben
Ben kendime saklıyorum sevdiğim şeyleri artık haftalar sonra buzlultan çıkarıp yiyorum diyetlerde biz iflah olmayız

aman ya bende şişman şişman konusuyoruz sandım dı bu kızı

kız dalga mı gecıyorsun 5 kg verırsen fıstık olursun fazlasıyla zaten
Hayir bi de goguslerim 80 C diyor da ben 80C lik bir durum goremedim. Bi de ameliyat olmayi dusunuyor.

Ideal buyuklukte. 5 kilo verse kivrimlari daha cok ortaya cikar hepsi bu. Ne yapiyoruz elimizdekini guzellestiriyoruz.

Artik esprileri de anlamiyorum kafam gidik dedim.

Ben soyledim pek dikkate almadi seni dinler belki ama eskiye gore gelisme var.
Hahahha neyse ki ben espiri yapmamışım :)
Gelişme var ama o da yeterince yenmeyince kilo alanlardan ben gibi. Başı da döner halsiz de kalır kilo da alır. Ben bi instagramdan da dürteyim.

Onları bogarım ben

Ben kendime saklıyorum sevdiğim şeyleri artık haftalar sonra buzlultan çıkarıp yiyorum diyetlerde biz iflah olmayız
acıkcası ben gece sonunda eve gıtmek ıcın kalkanlara paket yapıp verıyorum evden cıkarıyorum tum kalanları

yoksa ıskenceye doner benım ıcın dunya kadar pasta borek baklava cesıt cesıt yemek yapıyorum her mısafır cagırma da
buzluktakılerı de sıfır mısafır gelınce pısırılecek olanlar seklınde depoladıgımdan o ıs de zor
erıcekde pısırıcem de ohooo

yoksa ben 100 kg kalmaya devam ederdım ısın sırrı evde kuru yemıs kahvaltılık sebze yogurt dısında bırsey bulundurmamak
evde seker bıle yok gecen gun mısafır geldı ıclerınden sadece 1 kısı seker kullanıyor

dedım ne gıdıp seker alcam kayınvalıdeler bunun ıcın var gonderdım esı 5-6 tane kup seker aldı geldı daha fazlası bıle degıl

yıne katılıyorum :)
:) yani belli bir mantıkla gidince zaten kendiliğinden gidiyo kilolar. Ne kadar yediğinden çok ne yediğin önemli tabi fil gibi yemiyorsak
4 hamburger gömen ben 5 kaşık kabak musakkayla doydum bugün :)
Tövbeler olsun nasıl yiyorduysam artık 75i görünce dank etti..

Hayir bi de goguslerim 80 C diyor da ben 80C lik bir durum goremedim. Bi de ameliyat olmayi dusunuyor.

Ideal buyuklukte. 5 kilo verse kivrimlari daha cok ortaya cikar hepsi bu. Ne yapiyoruz elimizdekini guzellestiriyoruz.
he ya aslında cok normal bence bu hanım kızımız sılıkonlu desteklı sutyen kullanıyor hepsı yanlıs sutyen secımınden
bence de gayet normal

gercekden oyle oluyor vucudun duzenı saglıgı olusunca az öz yıyıp doyuyor olması gerektıgı gıbı
bende bazen kendıme sasırıyorum keske hep boyle yeseydım löp löp goturdum dolmaları oldum şişko patata bosuna zaman kaybı saglık kaybı al sımdı dunya masraf hem dıyet ıcın sagladıklarım hem onca kıyafet yazık gunah valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…