- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.061
Canım menünü gün sonunda yazarsan hem senin için daha iyi olur. Uyup uyanama gibi bi durum oluşmaz böylece... Ayrıca hoşgeldinSelam kızlar:)
Misafirlerim az önce gitti
Bugün menüme uyamadım, öğlen yemeğimi ve ara öğünlerimi yiyemedim , akşama kadar mutfaktaydım bir yandan eşimle temizlik falan derken iftar sattini bulduk. Çorbamı içtim ama yemek yiyemedim, servis, mutfak çay kahve şimdi oturdum, deli gibi yorgunum ayaklarımın üzerinde duramıyorum. Kendime ödül olarak bir fincan şekerli çay içiyorm şu an bunu hakettimmmmmm
Kiz biz bu konulari coktan astik ben bile erken yaziyorum.Canım menünü gün sonunda yazarsan hem senin için daha iyi olur. Uyup uyanama gibi bi durum oluşmaz böylece... Ayrıca hoşgeldin
He tamam o zaman şöyle bi naptınız diye geldim zaten. Pazartesi yine doktora gidicem.Kiz biz bu konulari coktan astik ben bile erken yaziyorum.
Tek mesaj yazayim da kolay olsun. Internetim 2 dk bi kopuyor. Sirketi aradim hat sorunlu dediler, 5 calisma gunu verdiler ama bugun yarin tatil iste. 7 gun iskence cekicem iste.
Hosgeldin diyorum keske iyilesip oyle gelseydin.
Yeni yarisma daha iyi oldu cunku katilim fazlaydi hem onlara da haksizlik oluyordu.
Onun disinda yemek yemeyip surunuyoruz.
Sen iyiles benim de internetim tam baglansin. Simdilik yedek kulubesinde oturmaya devam et , sonra diyete tam gaz devam.He tamam o zaman şöyle bi naptınız diye geldim zaten. Pazartesi yine doktora gidicem.
Tam döneyim de ben öyle dahil olayım olaylara
Hmm şeker atmadan da tadı cok güzelBiliyorum onu sekersiz icemiyorum ben onu. Sutlusu de gercekci degil. O yuzden lattenin yerini tutmuyor benim icin.
Sen bana taktik verirsin artık. 5li rakamlara niyetlendim bakalım ne olacakSen iyiles benim de internetim tam baglansin. Simdilik yedek kulubesinde oturmaya devam et , sonra diyete tam gaz devam.
Ne bu ya. 59 sn suruyor baglanti .
Hahhahh bu aileler zatenMakarna yemeyi düşünmedim aslında ordan babam ye kızım yiceksin yesene yemelisin diyince yedim
Sonra tabi pişmanlık
Ortaya karisik diyet yapiyorsun yani . En iyisi, diyet hayatiyla gercek hayati birlestirmek. Koruman da kolay olur boylece.Sen bana taktik verirsin artık. 5li rakamlara niyetlendim bakalım ne olacak
Bu arada diyet yapmıyorum ama kfc pilav makarna ekmek de yemiyorum. :)
Biraz meyveli takılıyorum diyelim
Aynen ortaya karışık yapıyorum. Zaten herşeyi yiyemiyorum yebildiklerim de zararsız çok şükür :) Bu sabah 60küsürlüydü tartı 2 kez çıktım inanamadım. Eşime nispet yapıyorum oda garibim teselli veriyor en azından hastalığın bi artışı var diye :)Ortaya karisik diyet yapiyorsun yani . En iyisi, diyet hayatiyla gercek hayati birlestirmek. Koruman da kolay olur boylece.
Gel gel bekliyorum havam bile degisti . 55 olursam ucarim herhalde.
Ooo bana yetistin ne guzel. Beraber ineriz 55 lere o zaman.Aynen ortaya karışık yapıyorum. Zaten herşeyi yiyemiyorum yebildiklerim de zararsız çok şükür :) Bu sabah 60küsürlüydü tartı 2 kez çıktım inanamadım. Eşime nispet yapıyorum oda garibim teselli veriyor en azından hastalığın bi artışı var diye :)
Aynen korumak daha zor o yüzden çok da katı bi diyet uygulamak saçma geliyor. Eee diyeti bırakınca ne olacak hooop geri gelecek en güzeli hayata uygulanabilir şekilde ilerlemek... patatesi bende yiyorum arada ya çok bi zararı yok kızartma ve aşırıya kaçılmadıkçaOoo bana yetistin ne guzel. Beraber ineriz 55 lere o zaman.
Sindy i de kac kere cagirdim gelmiyorum ben cikolatamdan vazgecmem dedi. @_SinsireLLa_ Bendeki patates = sindyde ki cikolata.
Korumak daha zor be fatma, gramla verdigimiz kilolari kiloyla alabiliriz . Her zaman tetikte olmak gerekiyor.
Latteyi azaltmam lazim. Bugun sinav vardi latte , cappuccino , zerdecal latte diye gitti.Aynen korumak daha zor o yüzden çok da katı bi diyet uygulamak saçma geliyor. Eee diyeti bırakınca ne olacak hooop geri gelecek en güzeli hayata uygulanabilir şekilde ilerlemek... patatesi bende yiyorum arada ya çok bi zararı yok kızartma ve aşırıya kaçılmadıkça
Bence de kilodan çok sağlığına zarar veriyor bence. Özellikle midene ülser atlatmış biri olarak kahve ve çay türevlerinin nasıl zarar verdiğini biliyorum.Latteyi azaltmam lazim. Bugun sinav vardi latte , cappuccino , zerdecal latte diye gitti.
Zerdecal latte aksine faydali zerdecal ve hindistan cevizi sutu var. Onu icmemde bi sakinca yok.
Gunluk azaltmayi denedim bundan sonra haftalik 7 yi gecmiyorum diyeyim. Yarindan itibaren basliyorum eger 7 yi gecersem , o hafta pazara kadar yok.
Pazar gunu de aslan burcunun gunu bana ugur getiriversin.
Latteyi azaltmamda ki neden kesinlikle kilo degil, bana zarar verdigini hissediyorum.
7 az mi oldu fatma 10 dan baslasam daha iyi sankim . Gozume cok az gorundu. 10 9 8 7 6 diye azaltirim.Gunluk azaltmayi denedim bundan sonra haftalik 7 yi gecmiyorum diyeyim. Yarindan itibaren basliyorum eger 7 yi gecersem , o hafta pazara kadar yok.
Sen bana guveniyorsun da ben kendime guvenmiyorum.Bence de kilodan çok sağlığına zarar veriyor bence. Özellikle midene ülser atlatmış biri olarak kahve ve çay türevlerinin nasıl zarar verdiğini biliyorum.
Birden kestirip atman sonrasında daha fazla yüklenmene neden olur o yüzden azaltarak ilerlemek daha mantıklı hadi bakalım ben sana güveniyorum tam destek
10 'la başlarsan ve haftada 1 eksiltirsen uzun sürer bırakmak 7 ilr başla zencefili de sıkıntı yoksa ağırlıklı olarak onu tüket. Ben hiç içmediğim için bi yorumda yapamıyorum açıkçası. Gerçekten latte konusunda bilgim 0 hiç içmiyorum7 az mi oldu fatma 10 dan baslasam daha iyi sankim . Gozume cok az gorundu. 10 9 8 7 6 diye azaltirim.
Senelik acindirma hakkimi kullaniyorum.
Bi dönem hiç içmemiştin öyle söylediğini hatırlıyorum. Demek ki yapabiliyorsun bence sende güvenSen bana guveniyorsun da ben kendime guvenmiyorum.
Her gun simit sarayinin onunden geciyorum. Inan, donup bakmiyorum baksam bile canim cekmiyor, borekleri var kasarli simitleri var , yemek isteyene var yani.