Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

2 haziran yenilecekler N nscckts
İftar
Tavuk corbasi 1 kase belki
1 dilim ekmek belki
Sadece domatesi yiyebiliyorum.3-4 tane olur
Yogurt bir kase belki.
Bunlari yiyemezsem peynirli omlet belki.off ne zormus yiyememek te haa.
Su,cay,erik,karpuz,yesil elma suanki arzuyla beklediklerim
Sahur yogurt,bir dilim ekmek,peynir zeytinyesil,yesil biber,domates,salatalik. Erik

Bu nasil gripse bronşlardan vurdu.aciyor,yaniyor,gidiklaniyor,nefes almayi zorlastiriyor.en cokta kucuk kizim zorlaniyor.ilac bile icemiyoruz.bogazlar yaniyor.
Sizlerden uzak olsun inş.

Kilo veremeyenler,yemeye engel olamayanlar; tahlillerinizi kontrol ettiriyormusunuz.hidroksi d ne durumda.
İns.direnciniz olabilir mi

Ben doyma hissimi yitirmistim.saatlerce yemeye devam ediyordum.bazen hem ağliyor hem yiyorfum daha bir hirsla.
En sonunda ben yeme bagimlisiyim.engel olamiyorum diyordum.
Simdi sanki midemi almislar.yemekten iggyy diyorum.tabi meyve hariç.ama o bile barizz azaldi.
Evt hala kilom 2. Seviye obez sinirinda.ama kilo veriyorum en azindan.
Demem o ki eger olmuyorsa,engel olamiyorsaniz bi dr.a gidin.arastirin.
Mutlaka bir yerlerde bir engel vardir.onun cozumune ulasin.
Esenmine , M Mitsuomi

Diyet guzel.pismis yemek yiyemiyorum.dun aksam da yiyemedim.kahvaltilik yaptim.
Evde bir grip havasi...
Tavuk suyuna sebzeli corba yaptim ufaklik ve annem yiyor.biz de aksama yeriz ins.
Tas devri diyeti mi yapiyorsun:) en iyisi
Ben de brokoli biber aldim patatesin yanina:)
Valla aldım enerjimi sağolun canlarım. Bu diş ağrısı ve Ramazan'dan dolayı bı modum dusuk biraz da iş stresi var
Iste o stres var ya insanı kotu yapiyor. Stresi yemek dışında engellemeyi bilmiyorum. Bi günlük bi kurs var ona gidicem. Yoksa latte latte omur gecmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…