-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.021
Hah ben o gruptayim.fazla acitmayin haaaYurdum teyzesi guzel bir motivasyon kaynağı :)
Vuruyoruz ama acitmiyoruz :) diyet nasıl gidiyorHah ben o gruptayim.fazla acitmayin haaa
Diyet guzel.pismis yemek yiyemiyorum.dun aksam da yiyemedim.kahvaltilik yaptim.Vuruyoruz ama acitmiyoruz :) diyet nasıl gidiyor
Valla aldım enerjimi sağolun canlarım. Bu diş ağrısı ve Ramazan'dan dolayı bı modum dusuk biraz da iş stresi varYa mac londraya geleceksin görüşeceğiz burda olursam. Burası zayıf kızlarla dolu. Resim çekileceksin. Hatira olarak güzel ciksin.
Walla aynen katılıyorumÇok açımmmmm ya( iftarda kendimi durduramayabilirim
Yedikten sonra pişman olacağım biliyorum
Pufff mutluluk eşittir doymak aslında şu yiyip kilo almayan insanlardan olamadık
Son 4günÇarşamba günü tartı korkusu var
Ben 3haftadır burdayım 1tek kilo vermedim bu hafta bi ilk olur umarımHaftada bir kilo da veremeyeceksem kovun beni
Ben 3haftadır burdayım 1tek kilo vermedim bu hafta bi ilk olur umarımbi yemek işini düzene soksam ahh ah
Tas devri diyeti mi yapiyorsun:) en iyisiDiyet guzel.pismis yemek yiyemiyorum.dun aksam da yiyemedim.kahvaltilik yaptim.
Evde bir grip havasi...
Tavuk suyuna sebzeli corba yaptim ufaklik ve annem yiyor.biz de aksama yeriz ins.
Iste o stres var ya insanı kotu yapiyor. Stresi yemek dışında engellemeyi bilmiyorum. Bi günlük bi kurs var ona gidicem. Yoksa latte latte omur gecmez.Valla aldım enerjimi sağolun canlarım. Bu diş ağrısı ve Ramazan'dan dolayı bı modum dusuk biraz da iş stresi var
Geçmiş olsun.zerdecal iyi geliyor. Cocuga da papatya cayi.Bu nasil gripse bronşlardan vurdu.aciyor,yaniyor,gidiklaniyor,nefes almayi zorlastiriyor.en cokta kucuk kizim zorlaniyor.ilac bile icemiyoruz.bogazlar yaniyor.
Sizlerden uzak olsun inş.