- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.001
Ordan nasıl gorunuyorum
Fatma da iyi kilo verdi isteyince oluyor. Ahh o ekmeklerini kessen krizantem. Baska menulerinde oyle asirilik yok. Haftalik hedefin neydi.Inşallah bebem
Ya şimdi ya hiç Makaron. Bunu hatırlat kendine. Bir ömür tombik mi kalicaz ? Kalan hayatımız ortalama bir yurdum teyzesi şeklinde mi geçecek?Selam arkadaslar. Benim motivasyonum bu ara biraz dustu. Motivasyon aşılaması bekliyorum sizlerden :))
Yurdum teyzesi guzel bir motivasyon kaynağı :)Ya şimdi ya hiç Makaron. Bunu hatırlat kendine. Bir ömür tombik mi kalicaz ? Kalan hayatımız ortalama bir yurdum teyzesi şeklinde mi geçecek?
Ben bütün gun kurstayim. Temizlik bana daha zor geliyor :)İyi günler Kızlar
bugün evde olunca temizlik yapayım dedim oruçlu da olunca dinlene dinlene yapıyorum
Bu gerçekten iyiydi çok beğendim. Azıcık daha verin heheYa şimdi ya hiç Makaron. Bunu hatırlat kendine. Bir ömür tombik mi kalicaz ? Kalan hayatımız ortalama bir yurdum teyzesi şeklinde mi geçecek?
Ya mac londraya geleceksin görüşeceğiz burda olursam. Burası zayıf kızlarla dolu. Resim çekileceksin. Hatira olarak güzel ciksin.Bu gerçekten iyiydi çok beğendim. Azıcık daha verin hehe