- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.921
Bende içanadolu geliniyim.bende karadeniz geliniyim
Bu iki diuretiklerden biri vucuttan faydali olan mineralleride supuruyormus.digeri sadece suyu atiyormus.Kiraz sapı ve mısır püskülü çayı da iyi geliyor, maydonoz suyuna göre daha içilebilir bir alternatif bence, sen içebiliyor musun bilmiyorum ama ben 1 kez baktım tadına daha da içmem o suyu herhalde
Birde bol su tabiki
Kolay gelsin.dikkatiniz bol olsunSelam kardeşlerim,
N'aber? Nasıl gidiyor? Benim bu ara çok yoğun ay sonu rapor zamanı, klasik muhasebeci :)
Gecmis olsun.sifa diliyorum.basarilar.Simdi vertigo icin hastahaneye gidiyorum. . Yarina kadar yetistirmem gereken bir suru odevim var , + internetim kopuk calisiyor. O nedenle az girerim internete. Bugunku menumu yazdim ,yarin da yazar cikarim.
Kolay gelsin.dikkatiniz bol olsun
Geçmiş olsun. Acil şifalar inşallahSimdi vertigo icin hastahaneye gidiyorum. . Yarina kadar yetistirmem gereken bir suru odevim var , + internetim kopuk calisiyor. O nedenle az girerim internete. Bugunku menumu yazdim ,yarin da yazar cikarim.
Aynen badem ve sarimsak ta bana yaramiyor.hasta olurum hemenGeçmiş olsun. Acil şifalar inşallah
Ortam fazla gerilmiş...acayip suçlu hissettim şimdi. A AklinYolu1 N nscckts
Nisa çok hoşsun. Sevdiğinden, endişelendiğinden azarlayan bir anne gibi
Burada hep beraber eğleniyoruz, birbirimize destek oluyoruz. Kırgınlıklar, küslükler olmasın inşallah
Tabii ki herkes önce kendi vücudunu tanayacak, ne yarıyor ne yaramıyor bilecek. Yoksa kimse o bana bunu ye dedi diye atlamaz diye düşünüyorum.
Bana mesela domates yaramıyor.
oo onlara hiç değinmedim bile. Sarımsak tansiyonumu düşürüyor. Çiğ fındık yersem ölebilirim belkide. Bir kere birisi başureye katmış, anlamadım. Boğazlarım falan şişti, nefes alamadım.Aynen badem ve sarimsak ta bana yaramiyor.hasta olurum hemen
yok yok sıkıntı yok yazmıssın yeterlı
domates bana da yaramıyor ya ne zaman yesem ödem tutuyorum resmenGeçmiş olsun. Acil şifalar inşallah
Ortam fazla gerilmiş...acayip suçlu hissettim şimdi. A AklinYolu1 N nscckts
Nisa çok hoşsun. Sevdiğinden, endişelendiğinden azarlayan bir anne gibi
Burada hep beraber eğleniyoruz, birbirimize destek oluyoruz. Kırgınlıklar, küslükler olmasın inşallah
Tabii ki herkes önce kendi vücudunu tanayacak, ne yarıyor ne yaramıyor bilecek. Yoksa kimse o bana bunu ye dedi diye atlamaz diye düşünüyorum.
Bana mesela domates yaramıyor.
oyyy sıgara mı kullanıyorsunAaa canim nasil sigara caktiii.burnumda tuttu yaw.
Regl yaklasiyor galiba.yoksa orucken pey bisey arzulamam kolay kolay