- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.861
100 gram patatesin besin degerleri.hurma ıle patatesı yan yana koydugunda hurmadakı besın degerı patatesı döver
patates cok tehlıkelı bır onerı mesela bana doktorum asla ama asla patates yemeyeceksın ekmek patates seker bunlar aynı etkısı verır dedı
ha bı patates var dunya pahalısıhaftada 1 ondan 1-2 tane yenebılır
İlaclar yuzunden tatlidan tiksiniyorum.ama şu meyveleri napmali bilmem.
Onceden bal,recel,cikolata,serbetli tatlilara dayanamazdim.simdi aklima gelince kotu oluyorum.
100 gram patatesin besin degerleri.
Vitamin C 32%
Kalsiyum 1%
Demir 4%
Vitamin B-6 15%
Magnezyum 5%
100 gram hurmanin besin degerleri
Kalsiyum 3%
Demir 5%
Vitamin B-6 10%
Magnezyum 10%
Hangi acidan dovuyor nisa. Extra vitamin C de var.Tatli patates e hic bakmadim bile.
boyle yuzdelıklerle degıl bazı durumlar100 gram patatesin besin degerleri.
Vitamin C 32%
Kalsiyum 1%
Demir 4%
Vitamin B-6 15%
Magnezyum 5%
100 gram hurmanin besin degerleri
Kalsiyum 3%
Demir 5%
Vitamin B-6 10%
Magnezyum 10%
Hangi acidan dovuyor nisa. Extra vitamin C de var.Tatli patates e hic bakmadim bile.
ben sekerı kestıgım gun 1 ay cay ıcemedım5 yıldır meyve ve şerbetli tatlı yemiyorum mideme dokunuyor. İlk zamanlar çok canım çekerdi tatlı sonra bir yol buldum elim tatlıya gidince gözümün önüne erimiş margarin ve tereyağı getiriyorum, resmen yağ kokusu alıyor gibi oluyorum içim bulanıyor yiyemiyorum:) kendime sütlü tatlı yapıyorum mesela iki bardak süte bir kaşık şekerle muhallebi yapıp üzerine tarçın döküyorum bolca kesiyor beni. En zorlandığım çayın şekeri bu gün şekersiz içtim hep ıyyy mahvoldu çay keyfim
Sutu cok nadir o da soguk ve tuz ekerek icerim ancak.kahve dekersiz cay sadece cay kasiginin ucuyla.yani azcik seker hissetsem icemem.koca bir fincani.5 yıldır meyve ve şerbetli tatlı yemiyorum mideme dokunuyor. İlk zamanlar çok canım çekerdi tatlı sonra bir yol buldum elim tatlıya gidince gözümün önüne erimiş margarin ve tereyağı getiriyorum, resmen yağ kokusu alıyor gibi oluyorum içim bulanıyor yiyemiyorum:) kendime sütlü tatlı yapıyorum mesela iki bardak süte bir kaşık şekerle muhallebi yapıp üzerine tarçın döküyorum bolca kesiyor beni. En zorlandığım çayın şekeri bu gün şekersiz içtim hep ıyyy mahvoldu çay keyfim
sute tuz katıp ıcmek mıSutu cok nadir o da soguk ve tuz ekerek icerim ancak.kahve dekersiz cay sadece cay kasiginin ucuyla.yani azcik seker hissetsem icemem.koca bir fincani.
Sutu icebildigim tek tat.sute tuz katıp ıcmek mı
bu bana cok ılgınc geldı tadı nasıl olur kı acaba
ılk kez duydum cok merak ettım tadını :)Sutu icebildigim tek tat.
Ben küçükkenden beri hep cayı sekersiz içerim şekerli iğrenç geliyo tadı:)ben sekerı kestıgım gun 1 ay cay ıcemedımtadı once ıgrenc geldı
sonra dedım kızım nisa omur boyu surecek bır yemek kulturu degısımıne gırıyorsun bı yerden basla
ay sımdı sekersız daha lezzetlı gelıyor tadını daha ıyı alıyorum
46 yim ben hattaHoşbuldum.
Yaşitmiyiz ne guzel.ben de grubun en yaslisi ve kilolusu benim saniyordum.
Sakinlik icin 70 i bekliyirum benGecligimde olsa tam benlik hayat derdim de simdi yaslandim.sakinlik tembellik tam benlik
Hayır hiç bakmadım. İyi aklıma getirdinIlaci birak demek haddime degil ama insulin direnci icin aliyorsan ve duzelirse belki birakirsin. Tabi ki doktor kontrolunde.
Universite hastahaneleri daha ucuz degil mi. Baktin mi hic.
Cocuk olunca vaktin olmaz zaten.
ben sekerı kestıgım gun 1 ay cay ıcemedımtadı once ıgrenc geldı
sonra dedım kızım nisa omur boyu surecek bır yemek kulturu degısımıne gırıyorsun bı yerden basla
ay sımdı sekersız daha lezzetlı gelıyor tadını daha ıyı alıyorum
Ay simdi bir karadenizli olarak46 yim ben hatta