- 31 Temmuz 2020
- 20.024
- 60.006
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
o zaman da biliyordu evet ,belki de benden çekinmemesinin, o kıza karşılık vermesinin sebebi ben görmeden başkalarıyla da yakın konuşuyor olmasıydıE peki bahsettigin erkek senin duygularından haberdar mı? Arkadaşına davranışları nasıl?
Utanmaz nasıl yapabilir ki bunu gerçekten anlam veremedim hayır erkek mi tükendi de en yakın arkadaşının hoşlandığı adama yürüyorsun rezil.ben direkt vınnn , sildim arkadaşlıktan herşeyden ah ah ama bütün gün konuşuyorduk anladım ki beni kendine yakın tutmak hamlelerimi görmek içinmiş gözü varmış yani
salak ben
Yani yakın arkadaşının kurlarina karşılık veriyor hoşuna gidiyor öyle mi doğru mu anladim?o zaman da biliyordu evet ,belki de benden çekinmemesinin, o kıza karşılık vermesinin sebebi ben görmeden başkalarıyla da yakın konuşuyor olmasıydı
Sen o adamdan da uzak dur artık bosver eminim ki daha iyi ve adam gibi adam olan birine layıksınkaçıncı sıradaydım bilmiyorum
EvvettHerkesi bosver önce kendini önemse
Utanmaz nasıl yapabilir ki bunu gerçekten anlam veremedim hayır erkek mi tükendi de en yakın arkadaşının hoşlandığı adama yürüyorsun rezil.
evet öyleydiYani yakın arkadaşının kurlarina karşılık veriyor hoşuna gidiyor öyle mi doğru mu anladim?
gönül işte ota da b... daSen o adamdan da uzak dur artık bosver eminim ki daha iyi ve adam gibi adam olan birine layıksın
Gerçeği gördün işte en iyisi olmuş ilişkiniz ilerleseydi sonra fark etseydin daha mı iyiydi sittiretevet öyleydiönceleri şöyle düşündüm o kızla aram bozulmasın diye nötr davranmaya çalışıyor
ama yok...
O zaman daha çabuk unutursun emin ol sana adam mı yok beebunu görmek zaman aldı işte ama atlatıyorum çünkü zaten sanal bir ilişkiydi gerçek olsa daha kötü olurdum heralde
Bokları uzak tut hayatından bundan sonra daha seçici dikkatli olgönül işte ota da b... da
Aynenn korundum resmenGerçeği gördün işte en iyisi olmuş ilişkiniz ilerleseydi sonra fark etseydin daha mı iyiydi sittiret
O zaman daha çabuk unutursun emin ol sana adam mı yok bee
Bokları uzak tut hayatından bundan sonra daha seçici dikkatli ol
Kesinlikle canım aynen öyleAynenn korundum resmen
vardır vardırr
ivitt artık adım adım gidiciim ben de, nasıl muamele görüyorsam ona göre
İyi geceler canımm sen de sagol ve hep iyi ol hep güliyi geceler canım çok sağol güzel enerji için