- 22 Aralık 2020
- 306
- 199
- 25
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
selam canımSelam kızlar nasılsınız? Aç karnına limonlu ılık su, kiraz sapi çayı, ve bir bardak sıcağa yakın ılık su içtim. Kahvaltıda 1 haslanmis yumurta, 1 dilim peynir, 3 adet zeytin, 2 dilim ekmek, yarımşar domates, salatalık, biber ve bir küçük demet maydanoz yedim. 349 kalori oldu. Saat 3 buçuk gibi de zumba yapmayı düşünüyorum.
oyy çok tebrik ederim bebeemHa bide bugün tartı günümdü 101.10 kg geldim tartıda. Elimden geleni yapsam da hedefimin gerisinde kaldım. 100.70 ti hedefim. Ama olsun bir ayda toplam 7kilo 600 gram vermiş oldum bu da güzel.
Harikasın inşallah göreceksinKimse yazmıyor ama ben yazayım yine de 45 dakika kadar zumba yaptım,580 kalori yaktım. Ara öğünümde 1 bardak süt 2 fincan ölçüde yaban mersini yedim.toplamda 210 kalori oldu ara öğününüm. Akşama da sarımsak limon soslu brokoli yapicam. Yarın tam 100 görmek istiyorumm
Dünden daha iyiyim canım inşallah yarın daha iyi olacağım pazartesiye de bomba gibi geliyorumHedef60kgolmak iyi misin canım?
Teşekkür ederim canımmoyy çok tebrik ederim bebeem
İnşallah inşallahHarikasın inşallah göreceksin
Süper iyi olmana sevindimmDünden daha iyiyim canım inşallah yarın daha iyi olacağım pazartesiye de bomba gibi geliyorum
ama çok sarstı ya , daha önce de güvenimi sarsan davranışları oldu , hoşlandığım erkeğe gözümün önünde kur yaptı +18 müzik videoları paylaştı filanOooov çok üzüldüm diyetle ilgili sanmıştım bu mesajı sonradan gördüm. Tartışma mi oldu aranızda. Sevinmelisin bence. Gerçek yüzünü görebildiğin için aslında.
Oha oha oha bence tamamen uzaklaş ondan hatta söyle yani rahatsız olduğunuama çok sarstı ya , daha önce de güvenimi sarsan davranışları oldu , hoşlandığım erkeğe gözümün önünde kur yaptı +18 müzik videoları paylaştı filan
çok sağol canım evet ben de güzel diyet yapıciimSüper iyi olmana sevindimmBekliyorum muhteşem gelişini
vauvvvvAkşam öğünümü de yazayım
200 gr yogurt yani bir çorba kasesi kadar, bir tabak sıfır yağsız haslanmis limonlu sarımsaklı brokoli yedim ve totalde 854 kalori alarak bugünü de bitirdimm
Herkesi bosver önce kendini önemseçok sağol canım evet ben de güzel diyet yapıciim
ben direkt vınnn , sildim arkadaşlıktan herşeyden ah ah ama bütün gün konuşuyorduk anladım ki beni kendine yakın tutmak hamlelerimi görmek içinmiş gözü varmış yaniOha oha oha bence tamamen uzaklaş ondan hatta söyle yani rahatsız olduğunu