Yaza Kadar Zayıflayalım 💖🌅🏖️👙

Ha bide bugün tartı günümdü 101.10 kg geldim tartıda. Elimden geleni yapsam da hedefimin gerisinde kaldım. 100.70 ti hedefim. Ama olsun bir ayda toplam 7kilo 600 gram vermiş oldum bu da güzel.

Kimse yazmıyor ama ben yazayım yine de 45 dakika kadar zumba yaptım,580 kalori yaktım. Ara öğünümde 1 bardak süt 2 fincan ölçüde yaban mersini yedim.toplamda 210 kalori oldu ara öğününüm. Akşama da sarımsak limon soslu brokoli yapicam. Yarın tam 100 görmek istiyorumm

selam canım

Harikasın inşallah göreceksin

Akşam öğünümü de yazayım

200 gr yogurt yani bir çorba kasesi kadar, bir tabak sıfır yağsız haslanmis limonlu sarımsaklı brokoli yedim ve totalde 854 kalori alarak bugünü de bitirdimm

Oooov çok üzüldüm diyetle ilgili sanmıştım bu mesajı sonradan gördüm. Tartışma mi oldu aranızda. Sevinmelisin bence. Gerçek yüzünü görebildiğin için aslında.
ama çok sarstı ya , daha önce de güvenimi sarsan davranışları oldu , hoşlandığım erkeğe gözümün önünde kur yaptı +18 müzik videoları paylaştı filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…