- 31 Temmuz 2020
- 19.964
- 59.981
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
gunaydin bugun yazamadimGunaydinlaaar
Sabahsa daha iyi bende dün akşam gözüm döndü iki dilim pasta yedim yuh diyebilirsin sorun yok ben kendime dedim çünküSabah kalkınca canım çekti 2 tane mini popkek yedim nommm
Olsun arada kacamaklarimiz da olsa tamamen bırakmıyoruz gram gram da olsa eksilelim de inşallahDiyecekler bu manyak napıyor haftada 5 gün diyet demiş de
Çok iyiBen de dün ki yediklerimden dolayı kahvaltıda Bi bardak süt 3 ceviz yedim. Ara öğün düşünmüyorum şu an iyiyim dün yaptığım 1 saatlik leslieyi de yapicam az sonra.
Tabi tabi kuzumgunaydin bugun yazamadim
Sabahsa daha iyi bende dün akşam gözüm döndü iki dilim pasta yedim yuh diyebilirsin sorun yok ben kendime dedim çünkü
Olsun arada kacamaklarimiz da olsa tamamen bırakmıyoruz gram gram da olsa eksilelim de inşallah
Güzel güzelEn azından spor yaptim yediklerimi bir kısmını yaktım, kaslarım çalıştı. Spor da yapmasaydım daha kotu durumdaydim şu an kendimi teselli ediyorum
Haha cikolatalıydı sonra çok pişman olsam da güzel diTabi tabi kuzum
Afiyet olsun neliydi
Güzel güzelgidecek yaza kadar
Olmadı bir altı ay daha
Ben altı ayda verirsem altı ay koruma zaten burada olacağım
Yaşasın güzelse sorun yokHaha cikolatalıydı sonra çok pişman olsam da güzel di
Benim yaza kadar vaktim var sonrasında gebelik düşünüyorum zaten o yüzden kilo vermek istiyorum zaten en çok kardeş lazım oğlana
Senin zaten çok fazlan yok benim gibi ağır ağır gider bu şekilde beslenerek zaten ağır Bi diyet yapmıyorsun yine bu şekilde gidersen almazsın korursun zaten
10 15 kilo alırım diye düşünüyorum çünkü ilkinde 25 kilo aldım ikincide yine spor yapmayı, sağlıklı beslenmeyi düşünüyorum arada kacamaklarim da olur tabi çünkü hamilelik yani. 120 kilo ile doğum yapmıştım doğumdan hemen sonra 112ye düştüm emzirirken 106 ya düştüm oğlum 4 aylıkken diyete başladım 88 e düştüm oğlan şimdi 3 yaşında yavaş yavaş geri aldım dikkat etmedikçe. İkinci gebelikte en fazla 85 kg ile doğuma gitmek istiyorum amacım oYaşasın güzelse sorun yok
Hamilelikte alırım şimdi vereyim diye düşünme bence 10 kilodan fazla almicam de hamilelikte
Evet
afiyet olsunSpordan sonra yarım çikolatalı, yarım salamlı poğaça yedim,( hatta yarımdan azdı)akşam yemeğinde 1 buçuk kepçe Mercimek çorbası; sebzeli (unlu terbiyeli değildi), 4 adet tavuk kanat, 1 elma dilimi kadar patates, 4 yemek kaşığı yeşil fasulye yemeği, 3 dilim ekmek yedim. 1200 kalori ile günü kapattım.
Teşekkür ederimmafiyet olsun
Bekliyorumben de atayım
Çok iyi görünüyor afiyet olsun iyi gidiyoruz
Teşekkürlerrr sondaki de sütlü tarçınlı yeşil çayÇok iyi görünüyor afiyet olsun iyi gidiyoruz