Yaza Kadar Zayıflayalım 💖🌅🏖️👙

Hedef60kgolmak

🏖️
Pro Üye
31 Temmuz 2020
19.957
59.981
Merhaba hanımlar yok tek başıma yapamıyorum :KK11: büyük takımlar da stres yapıyor:oha:
Hadi bakalım planı güzel yaptım bu sefer.
Siz de bana katılmak isterseniz buyurun bu 6 ayda kilocukları verelim ( sonra kışa kadar zayıflayalım konusuna değiştiririm :KK70: )
Hafif kurallarım uymak isterseniz, istediğiniz seçeneğe:
  • ayın başında 1 ve ay içinde 2 kez, toplam 3 tartı
  • hedefim ilk ay ortalama 1.500 kalori gitmek
  • içerik olarak olabildiğince sağlıklı ama kasmadan
  • ilk ay spor yapmayacağım, yapabildiğim kadar yürüyüş, merdiven, yokuş ve evde işler
  • vücut ölçüsü almaya gerek yok, dar gelen kıyafetlerle ilerlemeyi görürüz :KK69:
  • herkes kendi diyet günlüğünü kilosunu ölçülerini tutsun arkadaşlar
*menü ve spor yazmak isteyen yazsın , yoksa kısa notlar da yeterli :KK66: bugün şöyleydi böyleydi şeklinde
*herkes istediği kuralı koyup istediği beslenmeyi uygulayabilir size bırakıyorum 😍
*her gün yazarsak bu yolda kalmak daha kolay olacak diye düşünüyorum
*gelenler gelmeyenler herkse kolay gelsin bu kilo verme yolunda :KK5:

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar yok tek başıma yapamıyorum :KK11: büyük takımlar da stres yapıyor:oha:
Hadi bakalım planı güzel yaptım bu sefer.
Siz de bana katılmak isterseniz buyurun bu 6 ayda kilocukları verelim ( sonra kışa kadar zayıflayalım konusuna değiştiririm :KK70: )
Hafif kurallarım:
  • ayın başında 1 ve ay içinde 2 kez, toplam 3 tartı
  • haftada beş gün diyet, iki gün normal beslenme
  • ayda üç gün aşırı doyma :KK70:
  • vücut ölçüsü almaya gerek yok, dar gelen kıyafetlerle ilerlemeyi görürüz :KK69:
  • herkes kendi diyet günlüğünü kilosunu ölçülerini tutsun arkadaşlar
*menü ve spor yazmak isteyen yazsın , yoksa kısa notlar da yeterli :KK66: bugün şöyleydi böyleydi şeklinde
*her gün yazarsak bu yolda kalmak daha kolay olacak diye düşünüyorum
*gelenler gelmeyenler herkse kolay gelsin bu kilo verme yolunda :KK5:
Kolay gelsin ama ben haftada 5 gun diyet, 2 gun normal beslenerek kilo veremedim hic

Merhabalar bende katılmak isterim. 108.7 kg dan 103.5 kg düştum 2 bucuk hafta gibi bir süreçte Hedefim 67 şu an 36 kg fazlam var. En geç Haziranın sonunda 67 kgyi görmeyi hedefliyorum. Haftanın 5 6 günü tempolu yürüyüş, zumba( 40 dk) ve leslie 2 mile programlarını değişimli olarak yapıyorum. Genellikle bir günümü dinlenmeye ayırıyorum. Herkese bol eksiler dilerim.

Merhabalar bende katılmak isterim. 108.7 kg dan 103.5 kg düştum 2 bucuk hafta gibi bir süreçte Hedefim 67 şu an 36 kg fazlam var. En geç Haziranın sonunda 67 kgyi görmeyi hedefliyorum. Haftanın 5 6 günü tempolu yürüyüş, zumba( 40 dk) ve leslie 2 mile programlarını değişimli olarak yapıyorum. Genellikle bir günümü dinlenmeye ayırıyorum. Herkese bol eksiler dilerim.
Merhaba hoşgeldiniz 🥰 maşallah 2 haftada 5 kilo süper 🙏

Hosbuldum teşekkür ederim. Umarım uzun süreli ve istikrarlı bir şekilde hep birlikte güzel sonuçlara ulaşırız. Sizin kaç kg fazlaniz var. Birbirimize destek olmak için çok güzel bir konu olmus teşekkürler ediyorum bu arada
İnşallah :KK68:
Benim hedefim 72 kg şimdilik , verdikçe inşallah güncellerim
Destek önemli :KK5: tabi siz de sağolun
Bu ay bize uğurlar güzellikler güzel haberler getirsin dilerim ki :KK36:

X