- 31 Temmuz 2020
- 20.322
- 60.232
- 548
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
-
üye adı /tarih | 1 Aralık | 17 Aralık | |||||||
| 103,5 | 99,25 | |||||||
1 Ocak | |||||||||
| |||||||||
Kolay gelsin ama ben haftada 5 gun diyet, 2 gun normal beslenerek kilo veremedim hicMerhaba hanımlar yok tek başıma yapamıyorumbüyük takımlar da stres yapıyor
Hadi bakalım planı güzel yaptım bu sefer.
Siz de bana katılmak isterseniz buyurun bu 6 ayda kilocukları verelim ( sonra kışa kadar zayıflayalım konusuna değiştiririm)
Hafif kurallarım:
*menü ve spor yazmak isteyen yazsın , yoksa kısa notlar da yeterli
- ayın başında 1 ve ay içinde 2 kez, toplam 3 tartı
- haftada beş gün diyet, iki gün normal beslenme
- ayda üç gün aşırı doyma
- vücut ölçüsü almaya gerek yok, dar gelen kıyafetlerle ilerlemeyi görürüz
- herkes kendi diyet günlüğünü kilosunu ölçülerini tutsun arkadaşlar
bugün şöyleydi böyleydi şeklinde
*her gün yazarsak bu yolda kalmak daha kolay olacak diye düşünüyorum
*gelenler gelmeyenler herkse kolay gelsin bu kilo verme yolunda
çok teşekkürlerKolay gelsin ama ben haftada 5 gun diyet, 2 gun normal beslenerek kilo veremedim hic
Verdim, diyetisyen destegiyle toplamda 15 kg civari verdimçok teşekkürler
siz verebildiniz mi?verdiyseniz nasıl verdiniz paylaşır mısınız?
Tebrik ederimVerdim, diyetisyen destegiyle toplamda 15 kg civari verdim
Tesekkur ederim darisi basinizaTebrik ederim
TeşekkürlerTesekkur ederim darisi basiniza
Merhaba hoşgeldinizMerhabalar bende katılmak isterim. 108.7 kg dan 103.5 kg düştum 2 bucuk hafta gibi bir süreçte Hedefim 67 şu an 36 kg fazlam var. En geç Haziranın sonunda 67 kgyi görmeyi hedefliyorum. Haftanın 5 6 günü tempolu yürüyüş, zumba( 40 dk) ve leslie 2 mile programlarını değişimli olarak yapıyorum. Genellikle bir günümü dinlenmeye ayırıyorum. Herkese bol eksiler dilerim.
Hosbuldum teşekkür ederim. Umarım uzun süreli ve istikrarlı bir şekilde hep birlikte güzel sonuçlara ulaşırız. Sizin kaç kg fazlaniz var. Birbirimize destek olmak için çok güzel bir konu olmus teşekkürler ediyorum bu aradaMerhaba hoşgeldinizmaşallah 2 haftada 5 kilo süper
Ben Kısmen alıştım diyebilirim. Ama tabiki etkili sporlar olduğu için yoruyor. Sadece hamlık olmuyorum.spor zorluyor mu yoksa alıştınız mı?
İnşallahHosbuldum teşekkür ederim. Umarım uzun süreli ve istikrarlı bir şekilde hep birlikte güzel sonuçlara ulaşırız. Sizin kaç kg fazlaniz var. Birbirimize destek olmak için çok güzel bir konu olmus teşekkürler ediyorum bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?