Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Misafirim geldi o yüzden giremedim yoksa hepinize cevap yazmayı düşünüyordum ama o kadar yorgunum ki uyumalıyım sanırım hem temizlik hem misafir yordu :/

Sabah
2 haşlanmış yumurta 1 yulaflı poğaça peynir zeytin ve domates

Öğlen
Tavuk çorbası ve salata

Akşam
Bi kase mercimek yemeği ve salata

Günaydııınnn :KK36:
Yaa bugün diyete başlayalı tam 1 ay oldu ve o yüzden tartıldım kilo verememişim anlamadım ne oldu ekmekte yemiyorum yazdıklarm dışında da bişey yemiyorum. 2-3 gün sonra regl olucam ondan mı desem daha şişlik için erken :/

Merhaba kızlar,
Ben yokken neredeyse 10 sayfa yazmışsınız. Geriye dönük okuyamadım. İnşallah herkes iyidir. 2-3 gündür hasta yatıyorum. Ondan giremedim.

Bugünde pek iyi değilim. Ama akşam yemeğine misafirimiz var. Daha önceden lazanya sözüm vardı onlara. Evi temizleyip yemeğe girişmem lazım. Kolumu kaldıracak halim yok.

hemmen eşini savunur
sus bakiim iki dakika
eski komşum geçenlerde bana diyorki
sen de nazlı gelindin
ne alaka yaaa dedim
ben hiç nazlanmadım hayatımda
yok yok dedi
hamile iken eşin gözüne bakardı
hakikatten sanırım enn güzel günlerimdi hamilelik günlerim
hatta hastanede yattığım 2 gün ne güzeldi laaaaaa
yatıyon yan gelip
herkes pervane
sadece 2 gün tabii
sonra yine el el üstünde el .. üstünde kalıyon bi başınaaaaa
Kiz o kadar guldum okudukca .
Bitanem evet ya hamilelik sanki eslerin dahada hasas bolmesi oluyor bendde hamileykin esim o kadar bana ilgi gosterirdi onu yermisin bununyermisin orda oturma burda otur

Kizlar bende bu sabah tartildim 81.100 cikdim sinirlendim yer yerinden oynadi bu kadar spor yap diyet yap ozellikle son 3 gun pirinc lapasi yapdim.
Gide gide 500 qr gitmis son tartildigimda 81.600 cikmisdim.
Simdi dedim her halde 78 falanim.

oinone27 oinone27 bacim ikimizde ayni dertdeyiz kiz bendede gitmedi bu kilolar artikk canimi hakaten sikmaya basladi benim cinnet kecirmesem yaxsidi harbiden piskolojim pozuluyor neyse diyet demek sabir demek diyerekden yola devam arkadaslar sonunda ne kadar direne bilerki ellbet bir gun gider

Sanirim aduraklama yapdi benim bunyem 25 kq gittdi simdi vucudum kendini korumaya aldi .
Kizlar size bir sey yazcam
Can cetinkaya var Dr fines .
Kizlar onun yazilarin muhakak okuyun cokda guzel paylasimlar yapoyor

Merhaba kızlar,
Ben yokken neredeyse 10 sayfa yazmışsınız. Geriye dönük okuyamadım. İnşallah herkes iyidir. 2-3 gündür hasta yatıyorum. Ondan giremedim.

Bugünde pek iyi değilim. Ama akşam yemeğine misafirimiz var. Daha önceden lazanya sözüm vardı onlara. Evi temizleyip yemeğe girişmem lazım. Kolumu kaldıracak halim yok.
Merhaba canım geçmiş olsun dikkat et kendine
Misafirler gelnce de yorulmamaya çalış

oinone27 oinone27 bacim ikimizde ayni dertdeyiz kiz bendede gitmedi bu kilolar artikk canimi hakaten sikmaya basladi benim cinnet kecirmesem yaxsidi harbiden piskolojim pozuluyor neyse diyet demek sabir demek diyerekden yola devam arkadaslar sonunda ne kadar direne bilerki ellbet bir gun gider
Ahh sorma canım hadi sen 25 kilo vermişsin duraklama normal bana noluyorsa :KK43:
Neyse yine de can sıkmak yok aynı tempoda devam kuzum

Anaaammmm şimdi oturdum
sabah kalktım spor kahvaltı kuzuyu piyano dersine bırak o orada iken lokman hekime git alınacakları al, sonra tost makinama annem el koymuştu onun yenisi alacaktım 7 aydır gittim aldım.
soonra doooğru çiçekçime
bir kaç kök çiçek aldım
koşarak eve geçtim
yardıma gelen kuzum gelmişti onunla beraber giysi dolaplarını biraz olsun düenledik.
diğer dolplrı sonry bırktık.
çiçekleri ekmeye giriştim
4 saksı tohum ektimmm.
diğer saksılarımın topraklarını havalandrdım
yeni aldıklarımı ektim
o sırada kızımın arkadaşı geldi onun için kek börek yapmıştık akşama da annnesi gelecekti.
oturduk beraber yidimm yidimmm
sonra akşam 8 gibi annesi geldi kahve yaptım bir şey yemem dedi.
oturduk konuş konuş laf lafı açtı
aynı sokakta sayılırız kuzular aynı sınıfta bu yıl ilk kez buluşabildik.
kuzular çok mutlu oldu.
sonra onları uğurladık.
biraz daha çiçeklerimi düzenledim
ama balkon karman çorman toprak vs.
yarın devam ederim sırtım ağrıdı yoruldum.

çoook çalıştım bugünnn çooook
heee bi de yidimmmm
çok mu bilmiyommm

MEnüm
09,30 2 yumurta+1/2 tb ekmeği+2 kk peynir+domates salatalık+10zeytin
17,00 1/2 sade kek+2 fırında pişmiş sigara böreği+1 yk kuşbaşı et+1/2 çörek ( 2 parmak kalınlığında burmalı çörek haşhaşlı bişiii. görümcem göndermişti buzluktan çıkardım bayılıyommm)
22,00 1 bardak ayran

su 4 lt

spor: sabah 5 km yürüyüş+ 20 dk parkur aletleri+gün boyu temizlik çiçek dikme

oinone27 oinone27 tazze yulaf aldım lokman hekimden, hatta sabah süt almıştım ama zıpalara içirdim.
yarın yapacağım heee birazda kuru üzüm aldım bir de kayısı.
kesinn yapacammm yarınnnnn:rolleyes:

Günaydııınnn :KK36:
Yaa bugün diyete başlayalı tam 1 ay oldu ve o yüzden tartıldım kilo verememişim anlamadım ne oldu ekmekte yemiyorum yazdıklarm dışında da bişey yemiyorum. 2-3 gün sonra regl olucam ondan mı desem daha şişlik için erken :/
Sakin ol kuzummm
reglden olabilir
daha sonra tekrar tartılırsın
hiçç pes etmek yokkk
devammmmmm:KK55:
ben de tartıldım sabah 78 de bekliyomm
haydi bakalım kim daha inatçı didimmm tartıyaaaa:63:
bekle bidaaa gelecemmm didimmmm:cool:

Merhaba kızlar,

kuzumm neyin var üşüttün mü? Geçmiş olsun
Neler yaptın acaba bugün
yormasaydın kendini:KK200:

Anaaammmm şimdi oturdum
sabah kalktım spor kahvaltı kuzuyu piyano dersine bırak o orada iken lokman hekime git alınacakları al, sonra tost makinama annem el koymuştu onun yenisi alacaktım 7 aydır gittim aldım.
soonra doooğru çiçekçime
bir kaç kök çiçek aldım
koşarak eve geçtim
yardıma gelen kuzum gelmişti onunla beraber giysi dolaplarını biraz olsun düenledik.
diğer dolplrı sonry bırktık.
çiçekleri ekmeye giriştim
4 saksı tohum ektimmm.
diğer saksılarımın topraklarını havalandrdım
yeni aldıklarımı ektim
o sırada kızımın arkadaşı geldi onun için kek börek yapmıştık akşama da annnesi gelecekti.
oturduk beraber yidimm yidimmm
sonra akşam 8 gibi annesi geldi kahve yaptım bir şey yemem dedi.
oturduk konuş konuş laf lafı açtı
aynı sokakta sayılırız kuzular aynı sınıfta bu yıl ilk kez buluşabildik.
kuzular çok mutlu oldu.
sonra onları uğurladık.
biraz daha çiçeklerimi düzenledim
ama balkon karman çorman toprak vs.
yarın devam ederim sırtım ağrıdı yoruldum.

çoook çalıştım bugünnn çooook
heee bi de yidimmmm
çok mu bilmiyommm
Ooo sen hiç durmamışsın ki bugün hep bişeylerle uğraşmışsın hepside iyi yetişmiş kuzum :)
Çiçekler seni biraz rahatlatmıştın neler aldın hangilerini diktin :)

MEnüm
09,30 2 yumurta+1/2 tb ekmeği+2 kk peynir+domates salatalık+10zeytin
17,00 1/2 sade kek+2 fırında pişmiş sigara böreği+1 yk kuşbaşı et+1/2 çörek ( 2 parmak kalınlığında burmalı çörek haşhaşlı bişiii. görümcem göndermişti buzluktan çıkardım bayılıyommm)
22,00 1 bardak ayran

su 4 lt

spor: sabah 5 km yürüyüş+ 20 dk parkur aletleri+gün boyu temizlik çiçek dikme
Yidim yidim diyince insan da bişiy yidin sancak sen bişeycik yememişsin ki :)

oinone27 oinone27 tazze yulaf aldım lokman hekimden, hatta sabah süt almıştım ama zıpalara içirdim.
yarın yapacağım heee birazda kuru üzüm aldım bir de kayısı.
kesinn yapacammm yarınnnnn:rolleyes:
Hadi sevindim tatlı da yaparsın poğaçada ceviz varsa içine 2-3de ceviz kır kuzum ben bidakine öyle yapıcam hee bide yapınca fotograf gönder :)

X