Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçen çiğ fındık almıştım A101'den berbat çıktı acımsı bir tadı vardı. hep alışveriş yaptığımız bi çerezci var oraya gitmem lazım.latiyya badem ve fındık aldın mı
nisan sonunda tartıl istersen. verdiğin kiloları toplu halde görürsün:)bu pazar tartılsam mı tartılmasam mı diye düşündüm
2 haftada 1 tartılmayı planlıyordum.
Eğer wc ye çıkabilirsem pazar sabah tartılırım.
24 nisanda 3 ay bitmiş oluyor.
Nisan sonu 75 olmayı hedeflemiştim.
Neetsem acaba?
teee 30 nisanda mı tartılsam
Ne büyük derdim var
Taze fındık temmuz sonu ağutsos canımm.geçen çiğ fındık almıştım A101'den berbat çıktı acımsı bir tadı vardı. hep alışveriş yaptığımız bi çerezci var oraya gitmem lazım.
daha ayın yarısındayız maaş bitti nerdeyse ya.. daha da ödemeler var.
temizliği ben de sevmiyorum. başlayana kadar akla karayı seçiyorum. ama başladım mı da tutabilene aşkolsun:)
Toplu maaş almış kibinnnnnnisan sonunda tartıl istersen. verdiğin kiloları toplu halde görürsün:)
içiyor ama evin dışında. asla yanımda içmezTaze fındık temmuz sonu ağutsos canımm.
Eşin sigara içiyor mu
eveeet verdiği mutluluk da primi oluyoooToplu maaş almış kibinnnnn
Aslında bende senin gibiyim annem çalışıyordu 13 yaşında başladım yemek bulaşık vs. O yüzden sanırım bende bıktııımm :/İnan artık zorla yapıyorum ben temizliği.
14 yaşımdan bu yana yeter artık diyor beynim ruhum kabul etmiyor.
14 yaşımda bildiği tüm evi temizlerdim.
cam çerçeve çamaşır ütü ,200 m2 ev ve okul aynı anda.
30 seneyi devirmişim laaaaaaaaaa
Ona benden selam söyleiçiyor ama evin dışında. asla yanımda içmez
öyle oluyor canımmAslında bende senin gibiyim annem çalışıyordu 13 yaşında başladım yemek bulaşık vs. O yüzden sanırım bende bıktııımm :/
kuzum almadığını kim söyledi:) hatta bana hatırlatır aldın mı yedin mi diye. maaşını olduğu gibi bana verir zatenOna benden selam söyle
sigara yerine sana badem ve fındık alsın canım
aynen bunu ilet lütfen
oovv çok iyiYaavvvvv yine çok yürüdümmm
2 küsür saat
8,5 km yürümüşüm
hemmen eşini savunurkuzum almadığını kim söyledi:) hatta bana hatırlatır aldın mı yedin mi diye. maaşını olduğu gibi bana verir zaten