alemsin haaaEvde her yer saç oldu evi süpürüp sileyim diye düşündüm sonra dedim aa sular kesik yerleri nasıl silecem neyse onu sular gelince yaparım diye düşündüm sonra tuvalete gittim o sırada aklıma geldi dedim en iyisi hazır evdeyken duşakabini sileyim banyoyu yıkıyayım aldım deterjanı klozete lavobaya duşakabine heryere sıktım bi güzel
Sonra da dedim ki sular yokken yer silemiyorsam banyoyu nasıl yıkıycam
Banyom deterjan içinde kaldı aklım nerdeyse artık uçtu sanırım
Ne güzel olmuş canımmmKizlar merhaba canlarim.benim hic ugrayamadim.
Bugun kiresin aclisi idi sabah teden uyandim cocuklqri hazirladim ay nasil heyacanlandim ilk defa idi ki cocuklari kirese koyuyorum.
Kalbim nasil pir pir atdi anlatamam sabah kahvaltimizi yapdik coculari apardim kirese dediler burda beklemeyin biz size telfon ederiz geldik komsularla biraz dedim bos durmayalim yurus yapalim yapdikda super oldu amma hava yagmurlu idi islandik cocuklari goturub taksiyle dondum.
Artik sabahlari cocuklari kirese koyub yuruyerek donerim sabah sporuda olur bana
Kiz alemsin vallah o kadar guldum ki ayol banyoyu nasil temizlerdin su yokkenEvde her yer saç oldu evi süpürüp sileyim diye düşündüm sonra dedim aa sular kesik yerleri nasıl silecem neyse onu sular gelince yaparım diye düşündüm sonra tuvalete gittim o sırada aklıma geldi dedim en iyisi hazır evdeyken duşakabini sileyim banyoyu yıkıyayım aldım deterjanı klozete lavobaya duşakabine heryere sıktım bi güzel
Sagol canim benim artik bol bol sporumu yaparim git gel.kires arasinda kalirim her halde evden kireşe 30 daka falandir yururum artik bol bolNe güzel olmuş canımmm
KEndine ayıracak zamanın olacak artık.
Onlarda krete mutlu olsunlar sen de kreşte kaldıkları süre boyunca kendine ayır
ne gü<zel 30 dk olmasıSagol canim benim artik bol bol sporumu yaparim git gel.kires arasinda kalirim her halde evden kireşe 30 daka falandir yururum artik bol bol
sular kesikken yerler silinmez ama banyo yıkanır evetEvde her yer saç oldu evi süpürüp sileyim diye düşündüm sonra dedim aa sular kesik yerleri nasıl silecem neyse onu sular gelince yaparım diye düşündüm sonra tuvalete gittim o sırada aklıma geldi dedim en iyisi hazır evdeyken duşakabini sileyim banyoyu yıkıyayım aldım deterjanı klozete lavobaya duşakabine heryere sıktım bi güzel
afiyet olsunnÖğle arası için mercimek ve yoğurt getirmiştim
Arkadaş çorba isteyelim mi dedi
oluurrr didimm
Tavuklu çorba istedim kendime
anaaammmmmm
garnım şişti ya laaaaaa
alemsin haaa
Kiz alemsin vallah o kadar guldum ki ayol banyoyu nasil temizlerdin su yokken
sular kesikken yerler silinmez ama banyo yıkanır evet
ne güzel yaabende kendime baya güldüm allahtan yarım saat sonra sular geldi de tüm işleri bitirdim
Sana da zaman kalmış oldu canım rahat rahat sporunu yaparsn artıkKizlar merhaba canlarim.benim hic ugrayamadim.
Bugun kiresin aclisi idi sabah teden uyandim cocuklqri hazirladim ay nasil heyacanlandim ilk defa idi ki cocuklari kirese koyuyorum.
Kalbim nasil pir pir atdi anlatamam sabah kahvaltimizi yapdik coculari apardim kirese dediler burda beklemeyin biz size telfon ederiz geldik komsularla biraz dedim bos durmayalim yurus yapalim yapdikda super oldu amma hava yagmurlu idi islandik cocuklari goturub taksiyle dondum.
Artik sabahlari cocuklari kirese koyub yuruyerek donerim sabah sporuda olur bana
Burda havalar ısındı kuzum orda da ısınır yakında hazirana kalmaz diye düşünüyorum gerçi ramazanda serin olması benim tercihim ama ısınır diye düşünüyorumöğle arası gidip 1 papatya 1 de yıldız çiçeği almıştım
2 ad botum burada duruyordu sporları giyip yürüdüğüm için akşamları,
çiçeklerim botlarım ve öğle arası yemedğim mercimekli yoğurdum.
bunları eve götürmem gereiyor.
ama ben işten çıkıp yolu uzatıp yürümek istiyordum.
düşündüüümmm düşündüüüüm.
Hiç düşünecek başka sorun yok ya hani.
önce eve gitmeyi planladım.
Çiçekleri dikerim vs diye.
sonra vazgeçtim.
Yoğurdu lüplet önce didimm.
Çiçekleri sabah alırım belki eşim geçerken alır erken kapatmazsa danışmadaki arkadaş
yarın zaten dötümü kaldırabilirsem dolapları biraz olsun düzeltmek istiyorum.
Ben bu eve haziranda taşındım.
Çok şeyi verdim ama kitaplar defterler ıvır zıvrlar duruyor.
ve tabii biraz kıyafet.
Onları düzeltmeden öylece kaldırmıştım:
Bir deneme yapacağım yarın bir kısmını bari düzeltsem kardır.
KEndimi iyi hissederim.
havaların hala soğuk olması insanın hareket etmesini engelliyor.
içi yünlü montum var hala üzerimde.
Haziran ortasını bulacak kesin bu durum.
Çayı hemen aldım ama kurabiye hakkımı akşam kullanıcam :)ne güzel yaa
ellerine sağlık canımm
mis gib olmuştur.
keyif çayı yap kendine
b,r de kurabiyenden ye missss
açar canımmBurda havalar ısındı kuzum orda da ısınır yakında hazirana kalmaz diye düşünüyorum gerçi ramazanda serin olması benim tercihim ama ısınır diye düşünüyorum
Bende yıldız çiçeği almıştım 1 aydır duruyor boyu uzadı ama hiç açıcammış gibi durmuyor nedense
İnan artık zorla yapıyorum ben temizliği.Çayı hemen aldım ama kurabiye hakkımı akşam kullanıcam :)
Evim miss gibi kokuyor şu an keşke hep böyle kalsa hiç gitmese bu koku
Temizlik kokusuna bayılıyorum keşke temizlik yapmayada bayılıyor olsam ama hiç sevmiyorum :)
Hee yavv akşama kullan canın bir şey çektiğindeÇayı hemen aldım ama kurabiye hakkımı akşam kullanıcam :)
Evim miss gibi kokuyor şu an keşke hep böyle kalsa hiç gitmese bu koku
Temizlik kokusuna bayılıyorum keşke temizlik yapmayada bayılıyor olsam ama hiç sevmiyorum :)