hahhh aynen benim doğumda öyle olduubenim anneminde doğumuyla ilgili çok güzel anıları var oda çok yürümüş hiç zorlanmamış sancısı başladığında tvde dizi izliyormuş dizi bitsin diye beklemişler ameliyathanede hemşireler dizi noldu acaba tüh kaçırdık diye sorunca bide onlara anlatmış hiç zorlanmadan çıkarttım seni der
Çok güzel olmuştur bu salatacanım bunlar kuru börülceden yapmışlar bi gece önceden ıslatıp pişirmiş kurular gibi sonra dereotu maydonoz köz biber kornişon turşu doğradı bolca değişik olmuştu güzeldi
bende de var dolapta hiç yapmadım hatta akşam eşime mi yapsam ki adam günlerdir yemeğe hasret :)
ehehehhahhh aynen benim doğumda öyle olduu
annen aynı bendenmişş
iş erinde suyum geldi
kızlar ağlamaya başladı
ağlamayın sakin olun diye onları teselli ettim
alacaklı bir firma gelmişti şirketin zor zamanları idi yine klasik
adam derdini unuttu benimle ilgilendi
doğuma gittim türkü söyledim sancım geldikçe
dr lar hemşiler falan böyle doğum yaptırmadık diyorlardı.
sonra 20 dk da doğrdum kuzumuuu
sende yap kuzum çok basitti yanımda yaptılarÇok güzel olmuştur bu salata
la doğum esnasında tabi bağırdımeheheh
Ben kendimi hiç öyle tahmin edemiyorum sizin acı eşiğiniz yüksek sanırım
Ben bağırırda bağırırım
yarın veya pazar şu yulaflı kurabiyelerden yapacağımsende yap kuzum çok basitti yanımda yaptılar
dizi bitsin de öyle doğurayım he iyiymişbenim anneminde doğumuyla ilgili çok güzel anıları var oda çok yürümüş hiç zorlanmamış sancısı başladığında tvde dizi izliyormuş dizi bitsin diye beklemişler ameliyathanede hemşireler dizi noldu acaba tüh kaçırdık diye sorunca bide onlara anlatmış hiç zorlanmadan çıkarttım seni der
böyle düşüncelere girme kuzummdizi bitsin de öyle doğurayım ge iyiymiş
ya dün gelen misafir sezeryan ol normal doğum yapma dedi. normal doğumdan iyice korkuttu beni..
normal ve sezeryanın ikisinin de dezavantajları var nefret ettim doğum fikrinden
normalde vajina genişlemesi mesane sarkması yırtıklar, dikişte oluşan iltihaplar, bebeğin doğum riskleri (oksijensiz kalma, kırık çıkık falan)böyle düşüncelere girme kuzumm
sezeryan normal gitmeyen durumlar halince yapılmalı bence
kararını kendin ver tatlımnormalde vajina genişlemesi mesane sarkması yırtıklar, dikişte oluşan iltihaplar, bebeğin doğum riskleri (oksijensiz kalma, kırık çıkık falan)
sezeryanda da kat kat kesiyorlar seni, bebeğinle hemen ilgilenemiyorsun..
Canım yeşil mercimek salatası benim favorim dene bence, içine dere otu maydonoz köz biber, kornişon istersen diğer yeşilliklerde olur çok lezzetliyarın veya pazar şu yulaflı kurabiyelerden yapacağım
o kesin
börülcenin yemek hali var buzlukta
böyle salata yapabileceğimiz bir şeyler bulalım
çeşit çeşit salatalar mesela
hem lezzetli hem tok tutan
bugün yine yeşi,l mercimek+yoğurt getirdim
hiçç keyfim yok bugün zorla geldim işe
ama yeni ayakkabılarım ayağımda
akşama yürüyeceğim çare yok
kendime gelemiyorum yoksa
çok deli yürümem
yokuş çıkmam mesela
yokuşta zorluyorum tabii dizleri
düz yollar seçerim kendime
akşam kızımı eşim alıyor okuldan o yüzden rahatım cuma günleri
Ayın 20sinde gelicekmiş adam yurtdışındaymş canım gelince görüşelm başlasn demişoinone27 işten ne zaman haber çıkacak
Annemin daha ne maceraları var kuzumdizi bitsin de öyle doğurayım he iyiymiş
ya dün gelen misafir sezeryan ol normal doğum yapma dedi. normal doğumdan iyice korkuttu beni..
normal ve sezeryanın ikisinin de dezavantajları var nefret ettim doğum fikrinden
yeşil mercimek yeter bu hafta yedim kuzummCanım yeşil mercimek salatası benim favorim dene bence, içine dere otu maydonoz köz biber, kornişon istersen diğer yeşilliklerde olur çok lezzetli
Sonra tavuklu yoğurtlu salataya bayılırım ben misafirlerime hep yaparım
Patates salatası olabilir haşlanmş patatesin kalorisi çok düşük
Yine en sevdiklerimden yemeğin yanına roka salatası bayılırım bol limon aöa o tek olmaz sanırım
Bu arada yürü yürü ama çok yorma kendini kuzum
sağol canım. doktorum normale teşvik ediyormuş. neyse bakalım artık..Annemin daha ne maceraları var kuzum
Yaa şimdi ne desem bilemedim annem beni normal kardeşimi sezeryan yapmış sezeryanın çok daha zor olduğunu söyler yıllar geçsede dikiş yerlerinde kışın sızlamalar oluyormuş ama yine seni etkilemek istemem kuzum doktoru dinle diğer insanlara da kulak asma belki o sana fikir veren çok sancı çekti o yüzden önyargılı belki sende öyle olmayacak o yüzden doktordan fikir almak en güzeli
şikayeti geri aldım demiştin değil mi?Ayın 20sinde gelicekmiş adam yurtdışındaymş canım gelince görüşelm başlasn demiş
zaten daha erken senin ilerleyen zamanlarda kararın netleşir :)sağol canım. doktorum normale teşvik ediyormuş. neyse bakalım artık..
şikayet iptal edilmiyormuş ama oraya not aldılar işlem yapılmaması için durdurma gibi bişey oldu ama zaten sigortamı erken çıkarttıkları için 15 gün uzattılar hatta bu seferde fazla oldu dedim olsun dediler mali müşavir karşılıyormuş fazlalığı neden öyle bişey yaptılar anlamadımşikayeti geri aldım demiştin değil mi?
gelsin bakalım 20 sinde