Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi ya.. bu kinoa amerika menşeili mi? ürünleri satsın diye bizim kinoamız sizin bulgura bin basar diyor olabilirler.Kinoadaki yağ oranı bulgurun 7 katı. 100 gram bulgurda 0.86 gram yağ bulunuyorken, kinoada 7.33 gram yağ bulunuyor
Hamileler için yürüyüş çok faydalı zaten kuzu doğumda da kolaylık sağlıyormuş fırsat buldukca yürümeye çalış hem temiz hava da iyi gelir :)misafirler 1 saat önce gitti. pek bişey ellemedim sağolsunlar ikramdı çay tazelemeydi bulaşıktı hallettiler. Söylemesi ayıp kısır yedim 1 tabak dolusu. yürümem lazım ya. çıkarım belki birazdan yağmur da durmuşken.
Evet öyle yap canım zayıflıycam derken bacağını sakatlama aman dikkatli dikkatli yapçok zorlamışım dediğine göre
zıplama ip atlama falan herhalde
yoksa yoıllardır yürürüm ben
jillian karın hareketlerini yapacağım dizleri hiç zorlamadan
az yürürüm 3 4 k yeter
Aslında tabağımı kendim azıcık hazırlamaya çalıştm salata çok koydum ama çok şişince eve gelince çok yemişim gibi hissettimçok yememişsin kuzumm üzme kendini
bak güzel bir tespit haaahadi ya.. bu kinoa amerika menşeili mi? ürünleri satsın diye bizim kinoamız sizin bulgura bin basar diyor olabilirler.
heeeHamileler için yürüyüş çok faydalı zaten kuzu doğumda da kolaylık sağlıyormuş fırsat buldukca yürümeye çalış hem temiz hava da iyi gelir :)
üzlür tatlım yemezsem anlamazSabah
1 sahanda yumurta yarım dilim Çavdar ekmeği peynir zeytin ve yeşillik
Öğlen
Bir kase tavuk çorbası, 3 sarma 1 tane sigara böreği börülce salatası küçük elmalı kurabiye bi çatal kek
Akşam üstü
Yarım baklava
Akşam
1 kase tavuk çorbası
Akşam yan komşum geldi kahve içmeye yakında bi yerde pastaneleri var, 5 yaşında bi kızı var beni çok seviyor, kız tam bi tatlı canavarı. Bende 2 ay önce tatlıları tek yeme bana da getir demiştim şakasına, 2 gün sonra bana pasta getirmişti hatta ona yalancı doğum günü yapmıştık :)
Bugünde annesi bana geleceklerini söyleyince tatlı götürelim biz onla tatlı yiycez diye tutturmuş ağlamış onu susturamayınca annesi pastanelerine gidip baklava almış bana getirmek için. Yemiycem ben ablacım dedim bir surat bir trip anlatamam gidelim bende yemiycem hadi anne kahveni iç gidelim oynamıycam oyun falan neler neler sorularıma hiç cevap vermedi baya güldüm ona :)) sonra baklavanın yarısını aldım ohh çok tatlıymış sen mi yaptın dedim de geldi sarıldı öptü beni, trip mirip kalmadı.
Anlamadım çocuktaki takıntıyı
şu salatayı merak ettimAslında tabağımı kendim azıcık hazırlamaya çalıştm salata çok koydum ama çok şişince eve gelince çok yemişim gibi hissettim
Günaydın kuzummmgünaydın:)
ilk ben geldim ben geldimm
benim anneminde doğumuyla ilgili çok güzel anıları var oda çok yürümüş hiç zorlanmamış sancısı başladığında tvde dizi izliyormuş dizi bitsin diye beklemişler ameliyathanede hemşireler dizi noldu acaba tüh kaçırdık diye sorunca bide onlara anlatmış hiç zorlanmadan çıkarttım seni derheee
ben doğum yaptığım gün sabah erkenden kalkıp 2 saatten fazla pazarda fink atmış sonra işe gitmiştim
doğuma da pc nin başından kalkıp gittim
heeepp anlatırım
askerlik anısı gibii
canım bunlar kuru börülceden yapmışlar bi gece önceden ıslatıp pişirmiş kurular gibi sonra dereotu maydonoz köz biber kornişon turşu doğradı bolca değişik olmuştu güzeldişu salatayı merak ettim
börülce bende de var buzlukta
yazdan ayırmıştım
ama yemeğini yapıyorum ben
yaa aklıma ne geldi
ben deniz börülcesine bayılırım
pişirmesini bilmem
15 sene önce falan bir arkadaşım bol bol yapar yerdi
bende o ne la demiştim
bana da yapıp getirmişti
sonra nerede rastlarsam kocaaa tabağı doldurur yirimmmm
Günaydın kuzumgöz çevresi kremine E vit. ampulu kırıp karıştırmıştım. küçük bi kavanozdaydı. anneme getirmiştim. annem de sen kalk onu çöpe at. söylemiyor ama atmış belli ortalıkta yok çünkü. o kadar sinirlendim ki. huyu zaten sormadan atar eşyalarımızı. ben de parasını aldım sırf ders olsun diye. sabah sabah çıldırttı beni ya
göz çevresi kremine E vit. ampulu kırıp karıştırmıştım. küçük bi kavanozdaydı. anneme getirmiştim. annem de sen kalk onu çöpe at. söylemiyor ama atmış belli ortalıkta yok çünkü. o kadar sinirlendim ki. huyu zaten sormadan atar eşyalarımızı. ben de parasını aldım sırf ders olsun diye. sabah sabah çıldırttı beni ya
Delürtmeyinnnn beniii diye bi bağırsayıdngöz çevresi kremine E vit. ampulu kırıp karıştırmıştım. küçük bi kavanozdaydı. anneme getirmiştim. annem de sen kalk onu çöpe at. söylemiyor ama atmış belli ortalıkta yok çünkü. o kadar sinirlendim ki. huyu zaten sormadan atar eşyalarımızı. ben de parasını aldım sırf ders olsun diye. sabah sabah çıldırttı beni ya