Afiyet olsun canım, bende 5 mili yaparken zorlanıyorum neden bilmiyorum. Dışarda yürürken sorun yok 5 mil zorluyor. o yüzden yaşasın 3 mil :)Leslie 5 mil açtım yapayım diye. Sadece yarım saat yapabildim. Dizlerim ağrıdı. Dışarıda yürüyüş yaparken bu kadar olmuyor. Ame evde yada koşu bandında yapınca ağrılarım dahada artıyor. Şimdi kendime güzel bir kahvaltı hazırlayayım. Birde ilaç içerim ağrı falan kalmaz inşallah
aa ne güzel:) ben diyetteyken nefsimle çok savaşırduiım ve çoğunlukla yenik düşerdim:) canının istememesi harika bişey:)Benim bu aralar canım bişey istemiyor istersede kurabiyelerimden atıyorum bir tane idare ediyor beni :)
ilk hafta çok uğraştım ben sürekli canım bişeyler istiyordu kendimi zor tutuyordum. Haftaya regl olucam yine aynı olabilirim çikolatalar gözümde uçar gider emin değilim bu aralar canım bişey isterse kendime iş buluyorum yada bir arkadaşımı arıyorum :)aa ne güzel:) ben diyetteyken nefsimle çok savaşırduiım ve çoğunlukla yenik düşerdim:) canının istememesi harika bişey:)
Kasimdan bu yana ugrasiliyor canimgünaydın. nolacak peki kurtarmak için bi planları var mı? yoksa kaçınılmaz son gibi mi duruyor? tüh üzüldüm ya..
emekliliğine ne kadar var canım senin?
Yanina gecen gun yaptigin kurabiyelerden istiyommallah yardımcın olsun canımm. hastaneden çıkışta bana gel çayı koydum:)
Ya tatifini bir daha yazsana yapauim bendeBenim bu aralar canım bişey istemiyor istersede kurabiyelerimden atıyorum bir tane idare ediyor beni :)
En guzeli acik havada yurumek kuzummLeslie 5 mil açtım yapayım diye. Sadece yarım saat yapabildim. Dizlerim ağrıdı. Dışarıda yürüyüş yaparken bu kadar olmuyor. Ame evde yada koşu bandında yapınca ağrılarım dahada artıyor. Şimdi kendime güzel bir kahvaltı hazırlayayım. Birde ilaç içerim ağrı falan kalmaz inşallah
Şuan seninde elinden gelen pek bir şey yok gibi görünüyor. Allah güç kuvvet versin cnmKasimdan bu yana ugrasiliyor canim
yok maalesef
iflas erteleme vs olmuyor ohalden dolayi
emeklilige 9 yolim var kuzumm
54 yas
emeklilim zor
calismam lszim
evimin kredisi
cocuk ozrl okulda
annemin bakimi bende
60 65 gibi dinlenirim herhalll
Hic bir sey yapma oturcanım patates kızartması çekti hem de ketçaplı allah kahretmesin.
bugün yaklaşık 10 kişilik bi misafir gelecek anneme:// öff onlara hizmet et işin yoksa. yardım ederler gerçi de. yine de yorulacam.
Aminn canimmŞuan seninde elinden gelen pek bir şey yok gibi görünüyor. Allah güç kuvvet versin cnm
En guzeli acik havada yurumek kuzumm
tempolu nefes alarak saglikli sekilde
digrrleri sagliksiz bence
ben daraliyorum kosu bandinda falan
ve dizimde jilliandan diii
fekat katin hateketlerinde dizleri zorlayan bir sey yok
umarım iflas olmaz yada küçülürse de sen kalırsın..Kasimdan bu yana ugrasiliyor canim
yok maalesef
iflas erteleme vs olmuyor ohalden dolayi
emeklilige 9 yolim var kuzumm
54 yas
emeklilim zor
calismam lszim
evimin kredisi
cocuk ozrl okulda
annemin bakimi bende
60 65 gibi dinlenirim herhalll
KAhvaltımı yapmadan önce benimde canım istemişti. Ev havalansın diye balkon kaıplarını açıyordum. Kapıyı açar açmaz eve bir kızartma kokusu doldu. Geri kapattım. Normalde hiç sevmem kokusunu. Ama açlıktan biran iyi geldi sanırım :)canım patates kızartması çekti hem de ketçaplı allah kahretmesin.
bugün yaklaşık 10 kişilik bi misafir gelecek anneme:// öff onlara hizmet et işin yoksa. yardım ederler gerçi de. yine de yorulacam.
ayy kurban olsun sana kurabiyelerimmmYanina gecen gun yaptigin kurabiyelerden istiyomm
4 taneee
ya misafir gelmeyecek olsa kesin kızartmıştım. belki bastırır diye semizotu salatası yedim yok..KAhvaltımı yapmadan önce benimde canım istemişti. Ev havalansın diye balkon kaıplarını açıyordum. Kapıyı açar açmaz eve bir kızartma kokusu doldu. Geri kapattım. Normalde hiç sevmem kokusunu. Ama açlıktan biran iyi geldi sanırım :)
Boşver misafiri cnm. Hamişsin sen yap ye.ya misafir gelmeyecek olsa kesin kızartmıştım. belki bastırır diye semizotu salatası yedim yok..
Canım 1 su bardağı kadar yulaf içine biraz süt kattım 5-10 dk beklettim hafif çeksin diye öyle cıvık cıvık olmasın ama. 1 yumurta kırdım 1 kaşık pekmez attım çok tatsız olmasn diye sonra kuru meyveleri minik minik doğradım gün kurusu kuru kayısı kuru üzüm 2 tane de incir hepsini karıştırdım kaşıkla tepsiye dizdim. ben fırında unutmuşum 15-20 dk da pişer sanırım.Ya tatifini bir daha yazsana yapauim bende
vallahi yaptım ağzım yana yana yedim rahatladım:))Boşver misafiri cnm. Hamişsin sen yap ye.
Afiyet olsun canım sana da bebişede :)vallahi yaptım ağzım yana yana yedim rahatladım:))